Incel - nedobrovolny celibat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Incel - nedobrovolny celibat

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

preco by sa mal toho prejest? objasni tuto svoju myslienku prosim
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

Peter_Retep napísal:preco by sa mal toho prejest? objasni tuto svoju myslienku prosim
ako bolo uz spomynane je to len lepsia masturbacia......casom budes od zivata (a zien) ocakavat viac .... aj ked dostanes uplne nieco ine.... ale vsetko zalezi ako si promiskuitne uspeny .. tam plati priama umera cim uspesnejsi tym sa skorej prejes....

//autoeditácia príspevku (23 Apr 2012, 9:11)
to nebola rada ale konstatovanie.....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Och bože! Táto téma ma riadne vytáča do obrátok!

Ad.1: strapaty: Svoje súdy vynášaš na základe Tvojho domáceho teoretizovania, alebo reálnych životných skúseností? Nakoľko porovnávať pravačku so ženou je veľmi...nedospelé a skutočne mi to zaváňa čistým teoretizovaním z Tvojej strany.
Pokiaľ si tento súd vyniesol na základe tarakan-ovho výroku, tak by si najskôr musel viac do tarakan-a vidieť. On je špecifický prípad, za čo ho neodsudzujem, ale jeho výroky treba brať vždy mierne s nadhľadom. Jedna vec je totiž biť sa do pŕs na fóre o tom, ako niekto nedokáže mať sex bez lásky, no druhá vec je realita.
Ad.2: Nedobrovoľný celibát? Čo je to vôbec za blbosť?! Veď samotný názov si už odporuje. Celibát je dobrovoľné zrieknutie sa sexuality. Ako môže byť niečo dobrovoľné nedobrovoľné? A ďalej - volá sa to neschopnosť zoznámiť sa s dievčaťom a dostať ho do postele. Pokiaľ je vôla. Púhopúha neschopnosť. Blbosť ako nedobrovoľný celibát je iba skvelý, múdro tváriaci sa názov pre ľudí ktorí miesto toho, aby boli vonku a žili svoj život whinujú na internete o tom, ako nie sú schopní nadviazať intímnejší vzťah s opačným pohlavím.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ked sa niekedy PREJEM pundule, ako zenskeho pohlavneho organu, ZASTRELTE MA !!!! .... pretoze to uz nebudem ja, lebo prejest sa toho neda. ved to ani nie je mozne, taky chlap predsa nemoze byt normalny, co sa toho preje. to sa neda . . .
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

[quote="jin"]Och bože! Táto téma ma riadne vytáča do obrátok!

Ad.1: strapaty: Svoje súdy vynášaš na základe Tvojho domáceho teoretizovania, alebo reálnych životných skúseností? Nakoľko porovnávať pravačku so ženou je veľmi...nedospelé a skutočne mi to zaváňa čistým teoretizovaním z Tvojej strany.

1. nikdy som nespal zo zenou ktoru som nemilival.....
2. mam dost priatelov ktory to striedali ako na beziacom pase.... a niektory znich skoncili s depresiami a impotenciou... ti stastnejsi si nasli svoje polovicky .... takze to nie je teoretizovanie ale prax.....
rage
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rage »

Skvela debata o tom, ci sex s laskou alebo bez - ked mi nejaky bude hrozit, urcite o tom porozmyslam...

jin: ciste tahanie sa za slovicka. Pojmy maju svoje pomenovanie, aby sa o nich dalo hovorit. Mozes to nazyvat "neschopnost" alebo "neschopnost zoznamit sa s ...", ale prve je prilis vseobecne (moze byt aj neschopnost zatlct klinec) a druhe prilis dlhe (a aj tak nie postihujuce plny obsah pojmu). Ale samozrejme nazov incel je prilis neutralny. Ozaj, co tak nazyvat ludi s depresiou melancholicki ko*ot?
Pytal si sa predtym, co ma odlisuje od uspesnejsich. Okrem fyzickych atributov este testosteronova arogancia a agresivita, mat na vsetko jednoduche, jasne a najspravnejsie nazory, byt boss v kazdej situacii...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

strapaty napísal:1. nikdy som nespal zo zenou ktoru som nemilival.....
2. mam dost priatelov ktory to striedali ako na beziacom pase.... a niektory znich skoncili s depresiami a impotenciou... ti stastnejsi si nasli svoje polovicky .... takze to nie je teoretizovanie ale prax.....
Ty musíš mať teda odžité, keď takto píšeš.
rage napísal:Pytal si sa predtym, co ma odlisuje od uspesnejsich. Okrem fyzickych atributov este testosteronova arogancia a agresivita, mat na vsetko jednoduche, jasne a najspravnejsie nazory, byt boss v kazdej situacii...
Teba som sa to síce nepýtal, ale vďaka za obohacujúcu odpoveď...
Čo sa týka ťahania za slovíčka - celú tému považujem za úplnú hlúposť korunovanú názvom.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Začnite chodiť do posilky , prihláste sa na tanečný kurz atď. V posilke je každému jedno ako vyzeráte , tam kde chodím ja chodia od tenkých lopát s rukou ako špajdľa (akú som mal ajja pred nejakým časom) po čiperné babičky. Na tanečnom detto, museli by ste byť fakt človek s problémom pokrčiť nohu aby ste tam niekomu vadili. Domov vám pri tvorení webstránky neskočí cez okno krásna brunetka so sexi postavou.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Hmm. Potom by ma zaujímalo, prečo som si posilky predstavoval ako spolok svalov a vypracovaných tiel...
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Napísal som dva "extrémy" kvôli tomu ,že chlapci s problémom byť u žien atraktívnejší asi nebudú opálení svalnáči. Samozrejme väčšina ľudí je tam "nabúchaných" ale aj tí nejako začínali a nebolo to pri klávesnici.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Práve od takých ľudí čakám, že sa na začiatočníkov budú pozerať zvrchu.
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Terepin napísal:Práve od takých ľudí čakám, že sa na začiatočníkov budú pozerať zvrchu.
Paradoxom je ze prave takyto ludia sa na teba budu pozerat z vrchu niekde vonku...ale nie ked vidia ze sa snazis...a co aj keby si ta doberali. Tak len na nich zakricis...tak mi poradte :)...Na 99% s tym prestanu a poradia ti.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

OT premazaný, skúste sa pridŕžať témy. Pokud možná...
MaRtIn065
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa MaRtIn065 »

mám 16 a tiež mám podobný problém, prednedávnom som to začal riešiť, ale každá pekná je už zadaná (okrem jednej, na ktorej teraz pracujem)
preto by som chcel upozorniť tých, čo majú ten istý problém, aby to ihneď začali riešiť a nečakali, kým sa im baba ponúkne, (tiež som čakal a nedočkal som sa), potom sa to bude len zhoršovať a zhoršovať
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Máš 16 rokov. Ty žiaden pseudo-problém nemáš.
Si len nadržaný.
MaRtIn065
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa MaRtIn065 »

mám ten problém že sa bojím ísť s nejakou babou von
to nie je problém ??
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

To považuješ za problém? Stačí sa trochu (p)osmeliť a bude dobre. Tiež som sa niekedy bál vyhľadávať spoločnosť žien, ale to časom prejde, snaž sa komunikovať, vystavuj sa tomu, tak sa toho "strachu" najľahšie zbavíš.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

zhodou okolnosti som sa dostal k tejto teme a zaujali ma posledne posty....z coho preboha prameni ten strach zo zien? co vam odkusnu hlavu ked sa im prihovorite? toto nikdy nepochopim a bol by som rad ak by mi to niekto vysvetlil
kail91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kail91 »

Ono problém nie je ísť s nejakou kamarátkou von, ale ísť von s dievčaťom, ku ktorému niečo cítiš a ona to nevie, alebo to vie a cítiš sa pri tom trápne a nervózne - teda takto to je aspoň u mňa, tak sa jej radšej vyhýbam, čo to ide, lebo viem, že u nej šancu nemám a ani správať sa ako kamarát k babe, ku ktorej niečo cítim, nedokážem.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

za to že žena ma vagínu tak nieje nad tebou a nieje o nič viac než ty. Muž a žena by si mali byť rovnocenni
Napísať odpoveď