Ze by ich bolo nadbytok si vypocital, alebo precital, alebo ako?danodrevo napísal: Vystihol si to dobre. Až na to, že ich pred smrťou v prírode nevykupujeme, nakoľko sa rodia už v zajatí aby splnili svoj účel. Neviem, čo riešiš takéto blbosti, keby si sa takto zastával váźnejších problémov ako toto.. Funguje to takto tisícky rokov a zrazu z nudy si tu ľudia vymýšľajú veci ako vegetariánstvo a vegánstvo.. Nemám nič proti takýmto ľuďom, je mi jedno kto čo je, ale keď tu ideš nakladať, že mäso je zlé, že črevo ćloveka ho nie je schopné spracovať a že kravičkám by bolo v prírode lepšie, tak sa musím zasmiať. Daj všetky kravy z farmy do prírody a uvidíš, že ti všetky rastliny do mesiaca požerú a budú musieť byť odsterlené, tak či tak kvôli nadbytku. Toto je diskusia na nekonečno..
A to, ze to takto funguje tisicky rokov znamena, ze je to spravne? Si asi trochu plytkomyselny, ked v zachranovani zvierat, prirody, planety a svojho tela vidis iba blbost z nudy.
a ja som lietadlobeardie napísal:sme na vrchole potravinoveho retazca
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2012, 20:09)
Ako si na to prisiel? Docital si sa to v ucebnici prirodovedy na zakladkej skole??