Kde sa daju najst normalne dievcata?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Kde sa daju najst normalne dievcata?

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ale tarakan,zlatíčko, ty zas asi čítaš medzi riadkami niečo, čo tu ani nebolo napísané.

Ja si myslím, že sa mu len snažíme povedať, že treba mať optimistickejší pohľad na život (naozaj ak sa bude napr. mračiť na ženy, tak istotne jeho pohľad neopätujú a prejdú na druhú stranu chodníka), že komunikácia so ženami nie je nič, na čo by potreboval študovať, lebo je to prirodzená súčasť života a že ak mu nevyhovuje sedieť s priateľmi v piatok večer v zafajčenom bare (napr. mňa by v takom tiež nenašiel), že by mal rozšíriť okruh svojich priateľov o takých, ktorí mu povahovo viac vyhovujú.
unified
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa unified »

Diskusiu som len preletel, tu je zopar postrehov:

- Diskoteka: 90% dievcat na vysokej urovni, ktore poznam nechodi na diskoteku
- Alkohol: nie je priliz korelujuce, ale je velka sanca, ked sa jedna o abstinujucu osobu, ze je to preliminarny znak normalnosti (zodpovednosti,zdravia,premyslenosti) (to neznamena, ze dievcata ktore konzumuju alkohol su automaticky nenormalne)
- Kniznica: V kniznici travim ako student priemerne 23-25 dni za 30 dnovy mesiac (5+ dni v tyzdni) a teda si myslim ze mozem nieco k veci povedat. Zlozenie dievcat v kniznici
65% Soft predmety - masmedialna komunikacia, dejepis, politologia, sociologia a podobny B.S.
20% Dievcata studujuce medicinu (toto povazujem ako predispoziciu na "normalny material")
10% Hard skills (biochem/mat/fyz/CS/engineer) - toto podobne ako medicina je "normalny material"
5% Other
(Paradoxne stretavam minimum pravnikov/cok)

- a toto dava prehlad vo vseobecnosti: vzdelanie - kazdy moze povedat blabla, to nema nic spolocne s realnym zivotom. Ale ma. Ocividne, ked niekto ide studovat na FEI/FIIT/Matfyz/Prifuk/LF nie je automaticky IQ190 a je to o drine. Dievcata tam mi pridu byt o dost zodpovednejsie, mudrejsie ci doslenejsie a pracovitejsie. Taktiez pokornejsie

- Kaviaren/bar/... : no comment bar. Avsak, neviem si predstavit, ze by niekto chodil a uspesne oslovoval dievcata on-the-fly v kaviarni, mozno stastie

- Vystrih,oblecenie,extravagancia: dlhodobe (subjektivne) pozorovanie ukazuje na korelaciu - kompenzaciu, prevazne chybajuceho niecoho vnutorneho.Pre mna: vystrih/minisukna = reklama = ... nuz, sami vieme ako kvalitne su veci s masivnou reklamou :)

- Instinktivne "reciprocne" riesenie - myslite si, ze tam kam by ste chceli ist za dievcatom by bola vasa nastavajuca polovicka rada stretla vas ? Dal by som prednost :
- Z velmi verejnych miest: zahrady (leto), mozno kniznice (ale necakajte zazrak)
- Z menej verejnych (profilovane) miesta: aktivity pri ktorych sa stravi aspon neaky cas v kolektive (min tie 2-3 dni) ci uz sa jedna o neaky seminar,prednasky,dobrovolna cinnost, neaka aktivita, startup campy :D

Vec na zaver: ked je potrebne prejst dlhu cestu (v zmysle ze clovek zacne chodit na miesta kam by normalne vobec nechodil) za dievcatom, moze to znamenat aj vzdialenost v zaujmoch,povahe a pod (co su veci co sa dlhsieho hladiska tyka ovela dolezitejsie ako "laska na prvy pohlad" (aka oxytocinovo-endorfinova zaplava). Skor sa zamyslite, ktore miesta vam vyhovuju, ale zatial ste ich nenavstivili, ako umelo ist za niecim cudzejsim

K zaveru: normalne baby sa ozaj daju najst vsade. Akurat je to o pravdepodobnosti - aj v base najdete nevinnych, ale hladat by ste ich tam asi nechodili...

Howgh
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

pinco napísal:Neviem, v čom je teda problém. V podstate mi pripadáš úplne normálny. Vieš, čo chceš, vieš, ako to dosiahnuť, myslím, že pár ľudí ti tu dalo aj nejaké návody, ako to zlepšiť, ale nakoniec vždy zlyháš. Tak v čom je teda problém?
Problém je, že neviem ako to dosiahnuť. Počas tých rokov som nesedel len na zadku, chodieval som von, urobil som mnohé chu****, ale predovšetkým som sledoval. Za ten čas som nazbieral celé kvantum informácií. Cez zimu som ich využil všetky, dokonca som aj improvizoval. V konečnom dôsledku som sa však naučil jednu dôležitú informáciu: Že všetky predošlé sú mi na nič. Nič nefungovalo a ak sa moje snahy rozčapili na stene reality, tak som mal ešte šťastie. Horšie bolo, keď sa ako bumerang vrátili späť a rozmlátili mi hlavu. Čiže vlastne nedisponujem ničím. Som ako turista v cudzej krajine bez akejkoľvek navigácie; žiadna mapa, žiadna znalosť tuzemského jazyka. Proste ništ.
Terepin
Addict
Addict

zuzanuska napísal:Ale tarakan,zlatíčko, ty zas asi čítaš medzi riadkami niečo, čo tu ani nebolo napísané.

Ja si myslím, že sa mu len snažíme povedať, že treba mať optimistickejší pohľad na život (naozaj ak sa bude napr. mračiť na ženy, tak istotne jeho pohľad neopätujú a prejdú na druhú stranu chodníka), že komunikácia so ženami nie je nič, na čo by potreboval študovať, lebo je to prirodzená súčasť života a že ak mu nevyhovuje sedieť s priateľmi v piatok večer v zafajčenom bare (napr. mňa by v takom tiež nenašiel), že by mal rozšíriť okruh svojich priateľov o takých, ktorí mu povahovo viac vyhovujú.
Ja ženy nechápem. Seriózne. Ich logika mi dodnes uniká, reakcie na bežné situácie sú pre mňa iracionálne. Avšak čo ma vytáča najviac je ich silný sexizmus a pokrytectvo. Obzvlášť na sexizmus som brutálne alergický, pričom však ony si na jeho základoch budujú celý svoj život.
unified
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa unified »

Rozhodne by som negeneralizoval - urcite existuju zeny, ktore buduju na sexizme, to vsak neznamena ze vsetky buduju na sexizme.
Ako vytazit najviac - ignorovat tie, ktore si na tom zakladaju. Seriozne - ludia ktori su hlupi sa v spolocnosti permanentne riesia cim si ziskavaju pozornost. Treba proste "stlacit dismiss" a zaoberat sa kvalitnejsimi.

Len taka poznamka: ked sa stretavas len so zenami, ktore opisujes, nehovori to nieco o tebe ? No offense, ale ked sa niekto stazuje na zeny, ktore ho obklopuju, to este nemusi byt nutne ich chyba. Stazoval by si sa na to, ze vsetcia ludia su sikmooki, pokial by si cestoval napr do ciny ?

Pravdupovediac som na tuto temu klikol cisto zo zvedavosti - ja osobne som sa stretol s nenormalnymi dievcatami len velmi minoritne

Co sa tyka "zenskej logiky" tak k tomu technicka poznamka: neexistuje ziadna zenska logika. Existuje jedna jedina (a to matematicka, spravna) logika. Potom existuju ludia, ktori sa spravaju logicky a ktori sa nespravaju logicky.

A k iracionalite - zeny nie su muzi. Obe pohlavia su si rovne, ale nie su rovnake - ja by som povedal, ze kludne "iny druh". Vacsinou sa v tejto suvislosti hovori s fyzickymi proporciami (co si ruku na srdce vsima vacsina muzov *). Ale hlavny rozdiel je v mozgu.
Len par myslienok na zamyslenie: preco prave zeny su tehotne ? preco su fyzicky slabsie ? Preco maju v priemere horsie akademicke vysledky ? Preco nobelovu cenu ziskavaju muzi viac ako 10-nasobne ako zeny ? Preco su zeny naprogramovane byt psychycky nestabilne na mesacnej baze ?

* - A tu je pointa. Aj by som sa stavil, ze keby muzi nevyhladavali partnerku na zaklade fyzickej pritazlivosti (a uprimne, drviva vacsina chlapov to robi - zabalia to do "cukroveho kabata" ze sa im paci ich charizma, alebo ze maju medzi sebou "dobru chemu"), ale pointa, je to pudoch, ktore nehraju vzdy v prospech nas muzov (e.g. castokrat z dlhodobeho hladiska je to strata) (stale tvrdim ze primitivna prirodzena prirodna selekcia stoji na houby, ked geneticky material noveho pokolenia vznika pritiahnutim samca k samicke na zaklade fyzickch proporcii). Co si z toho odniest?: Snazit sa odhadovat dusevnu stranku. Ak osoba opacneho pohlavia je fyzicky aspon trosicha kladne pritahujuca, zamerat sa na psychiku a dusevne crty. Pretoze z dlhodobeho hladiska to bude mat aspon 85-95% impakt na vztah

Co sa tyka este dalsieho sposobu uvazovania: kebyze vytvarate ludstvo - naco vytvorit v rovnakom druhu 2 typy ludi ? Hlavne ked maju byt povazovani za rovnych -- toto je najskor preto, aby existovalo skor racionalny a skor emocny druh. Jednoducho na to, aby ludstvo prezilo, je potreba sa kvalitne a instinktivne postarat o dieta - na to je potrebne mat silne emocne a podobne puta - to je rola matky. Nevravim ze muzi nie su naviazani na deti, ale rozhodne nie tak pudovo ako matky. Potom ciastocna iracionalita u zien ide velmi trivialne vysvetlit prave tymto emocnym orientovanim spravanim (ktore okrem svojej negativnej stranky mozno prave zachranilo ludstvo od vyhynutia)
Terepin
Addict
Addict

Rozhodne som nemal v úmysle generalizovať. Len konštatujem pozorované skutočnosti, či už bezprostredne alebo sprostredkovane. Pritom po príklad nemusíme ísť ďaleko: Nie je to tak dávno, čo sa jedno dievča pýtalo ako dať chlapcovi najavo, že sa jej páči. Ak si odmyslím triviálnosť takejto otázky, tak po poradení, aby ho pozvala von odvetila, že by sa cítila trápne, keby ona musela pozývať jeho. Som v tom momente nevedel, či sa mám smiať, alebo plakať. Na jednej strane sa naša spoločnosť s veľkou pýchou označuje za pokrokovú, no na druhej sa ešte aj po toľkých dekádach drží ako pijavica takýchto archaických sexistických chu****.

Ja sa so ženami nestretávam. Teda aspoň nie aktívne. Tieto tri som spoznal len vďaka tomu, že som sa pričlenil do kamarátovej partie (a pomerne rýchlo aj odčlenil, keďže bola pre mňa asi taká zábavná, ako štyri holé betónové steny). A v náhody neverím.

Ja sa s dievčatami ako takými stretávam len veľmi minoritne.

Ad rovnosť: Po predošlej zime som sa presvedčil o pravdivosti starej pravdy: Všetci sú si rovní, len niektorí sú si rovnejší. Čisto matematicky vyjadrené, môj priateľ ma (v snahe o získaní o toho istého dievčaťa) v pomere vynaloženého úsilia a dosiahnutého úspechu prekonal v oboch aspektoch zdrcujúcim rozdielom.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Ja by som povedal ze zeny sa riadia viac menej sexepilom chlapa...krajsi berie vsetko, proste je to tak a tak to bude/samozrejme musi mat nieco aj v hlave/
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

a v buxe /fixed that for ya
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

co ja viem, ci sa to vobec oplati riesit? bol som 2 a pol roka bez vztahu a teraz mi jeden zacina. v medziobdobi som si poriesil moje vlastne problemy a nazory na vsetko. vsetky baby, ktore som doteraz stretol mali jednu chybu, nemal som sa s nimi o com porozpravat, proste nic. nie kazda zena moze byt vhodna partnerka, ani nieje. je to nieco podvedome, neviem co. ale uz som sa to naucil neriesit, ked sa nieje o com bavit, nema zmysel riesit nejake balenie.

a ze kde mozes stretnut normalnu babu? pravdupovediac hocikde, ale nepride okamzite, ani o mesiac, nemusi ani o rok.
Terepin
Addict
Addict

Ani o desať.
Napísať odpoveď