Zväčšenie sympatii a zaľúbenie sa.
-
johndaltonfosterprvy
Amateur
Zväčšenie sympatii a zaľúbenie sa.
Ahojte,
aby som stručne začal, ja aj môj objekt sme približne vekovo rovnako, je to 24 a 22 rokov v môj prospech. Poznáme sa už dlhšie, boli sme kamaráti, potom sme sa dlhšie nebavili, potom sme sa stali opäť kamarátmi. Dobre si rozumieme a je nám spolu fajn, máme si čo povedať a vieme sa spoločne zasmiať ale aj rozprávať o vázných veciach. Vieme toho o sebe veľa a máme aj spoločných kamarátov a kamarátky.
V minulosti medzi nami pár razy preskočili iskri, neviem či sa dá povedať že šlo o lásku alebo to bolo len chvíľkové emocionálne zaváhanie z jej strany, kto vie. Boli tam bozky, boli tam imtímnosti a aj sex. Potom sa to vrátilo do strarých koľají, opätovne niečo prebehlo, zase návrat do starých usadených koľají, zase iskri a takto sa to ťahalo už dlhšie. Medzitým všetkým mala aj vzťah, rozišli sa a my sa ako kamaráti stretávame. Teraz som ale začal po nej viac túžiť a myslím si, že som zamilovaný do nej a chcel by som niečo viac. Nechcem ísť na to cestou, že sa jej otvorím a poviem jej to, pretože by som nepochodil a tak potrebujem robiť niečo, aby som sa jej zapáčil a možnože sa aj zaľúbila.
Ja viem, že takéto veci sa dejú vo filmoch ale ak sa človek dokáže v niektorých veciach obetovať, ustúpiť a pristúpiť na kompromisy, je to veľké plus. A to aj chcem spraviť. Chcel by som však u nej nabudiť dojem, aby si aj sama začala pomaly všímať, že citím niečo viac. Uvažoval som nad tým, že jej tak tri krát do týždňa pošlem peknú sms správu pred spaním alebo na ráno, občas jej počas dňa zavolám a keď budeme spolu von, tak budem ku nej väčší ďzentlmen. Chcem ale ostať sám sebou a nepretvarovať sa zbytočne, pretože takáto cesta pretvárky nikde nevedie.
Poraďte mi prosím vás čím normálnym a rozumným sa dá aspoň trochu upútať žena, aspoň aby sa v nej prebudili niektoré emocionálne pudy a možnože aj začala uvažovať nado mnou pred spaním.
Ďakujem pekne za každú radu a dúfam že sa vyhnete nezmyselným poznámkam (áno viem že žena musí niečo cítiť a je to aj chémia).
aby som stručne začal, ja aj môj objekt sme približne vekovo rovnako, je to 24 a 22 rokov v môj prospech. Poznáme sa už dlhšie, boli sme kamaráti, potom sme sa dlhšie nebavili, potom sme sa stali opäť kamarátmi. Dobre si rozumieme a je nám spolu fajn, máme si čo povedať a vieme sa spoločne zasmiať ale aj rozprávať o vázných veciach. Vieme toho o sebe veľa a máme aj spoločných kamarátov a kamarátky.
V minulosti medzi nami pár razy preskočili iskri, neviem či sa dá povedať že šlo o lásku alebo to bolo len chvíľkové emocionálne zaváhanie z jej strany, kto vie. Boli tam bozky, boli tam imtímnosti a aj sex. Potom sa to vrátilo do strarých koľají, opätovne niečo prebehlo, zase návrat do starých usadených koľají, zase iskri a takto sa to ťahalo už dlhšie. Medzitým všetkým mala aj vzťah, rozišli sa a my sa ako kamaráti stretávame. Teraz som ale začal po nej viac túžiť a myslím si, že som zamilovaný do nej a chcel by som niečo viac. Nechcem ísť na to cestou, že sa jej otvorím a poviem jej to, pretože by som nepochodil a tak potrebujem robiť niečo, aby som sa jej zapáčil a možnože sa aj zaľúbila.
Ja viem, že takéto veci sa dejú vo filmoch ale ak sa človek dokáže v niektorých veciach obetovať, ustúpiť a pristúpiť na kompromisy, je to veľké plus. A to aj chcem spraviť. Chcel by som však u nej nabudiť dojem, aby si aj sama začala pomaly všímať, že citím niečo viac. Uvažoval som nad tým, že jej tak tri krát do týždňa pošlem peknú sms správu pred spaním alebo na ráno, občas jej počas dňa zavolám a keď budeme spolu von, tak budem ku nej väčší ďzentlmen. Chcem ale ostať sám sebou a nepretvarovať sa zbytočne, pretože takáto cesta pretvárky nikde nevedie.
Poraďte mi prosím vás čím normálnym a rozumným sa dá aspoň trochu upútať žena, aspoň aby sa v nej prebudili niektoré emocionálne pudy a možnože aj začala uvažovať nado mnou pred spaním.
Ďakujem pekne za každú radu a dúfam že sa vyhnete nezmyselným poznámkam (áno viem že žena musí niečo cítiť a je to aj chémia).
-
qwerty-xyz
Re: Zväčšenie sympatii a zaľúbenie sa.
tu je to ako s idiotmi, veraboze. . . .
toto co chces a hladas ty sa vola ZISKANA PRITAZLIVOST. nastuduj si to v kapitole aj s prislusnymi podkapitolami v knihe AKO ZBALIT ZENU 2.0 od Tomáša Baránka . . .
najdes tam vela uzitocnych rad a ked nebudes vysloveny vôl tak si sancu velmi zvysis. Tuna z fora ta zachrani akurat tak JIN a mozno este zo dvaja traja ludia a po par postoch sa to zvrtne na hadku koho sposob je lepsi a preco, knihu mas ako overenu medicinu.
toto co chces a hladas ty sa vola ZISKANA PRITAZLIVOST. nastuduj si to v kapitole aj s prislusnymi podkapitolami v knihe AKO ZBALIT ZENU 2.0 od Tomáša Baránka . . .
.... vraví miestny balič Qwerty
Nič v zlom
Ani neviem, čo je to za knihu, ale pripomenulo mi to seriál Jake 2.0
To s tou sms na dobrú noc či pekné ráno znie dobre. Zaručený recept ti tu nikto nedá, ale neviem, či nie ste už troška v začarovanom kruhu, niečo bolo, nič nebolo, niečo bolo, nič nebolo... Z toho sa ťažko dostáva, ale skúsiť to treba
To s tou sms na dobrú noc či pekné ráno znie dobre. Zaručený recept ti tu nikto nedá, ale neviem, či nie ste už troška v začarovanom kruhu, niečo bolo, nič nebolo, niečo bolo, nič nebolo... Z toho sa ťažko dostáva, ale skúsiť to treba
-
qwerty-xyz
Ja nechápem, ako ľudstvo doteraz vôbec prežilo, keď nemali tieto návody na balenie.
John, neviem, či tieto tvoje prejavy nebude chápať zase len ako dočasné iskrenie a nie ako snahu o vzťah.
Okrem tých SMS skús nejaké pozvanie na večeru ( alebo jej ty niečo sám navar); nejaké večerné prechádzky vo dvojici..
John, neviem, či tieto tvoje prejavy nebude chápať zase len ako dočasné iskrenie a nie ako snahu o vzťah.
Okrem tých SMS skús nejaké pozvanie na večeru ( alebo jej ty niečo sám navar); nejaké večerné prechádzky vo dvojici..
-
johndaltonfosterprvy
Amateur
Ďakujem za odpovede. Čítať knihu a hľadať rady a postupy v knihe sa mi nezdá ako to čo potrebujem. Ja hľadám skôr radu ako ženu zaujať, ako jej podvedome dokázať, že o ňu stojím viac ako kamarát a aby si to všimla aj bez toho, aby som jej to musel povedať. Áno Zuzanuska, pár SMS, možno niekedy pozvanie na večeru alebo obed v duchu miernej romantiky by som rád spravil, tiež aj večerná prechádzka niekde v peknom prostredí spojená s posedením pri káve, to všetko chcem postupne vykonať, ale hľadám ešte niečo iné čo by mohlo pomôcť a zapôsobiť. Niektorú ženu poteší ruža alebo kytica kvetov, inú ženu môže potešiť niečo drobné pod zub ako je Raffelo alebo Toffife, niektorej postačí pekný úsmev pri rozlučení, objatie, bozk na líčko, bozk na ruku, pohladenie na líce s úsmevom a poďakovaním za pekne strávene chvíle. Sú aj také ženy, ktoré kvety a drobnosti pod zub neberú, radšej uprednostňujú kino, posedenie pri káve, čokoláde alebo čaji v kludnej spoločnosti a preto som sa prihlásil sem na fórum, aby som nápadov a možností našiel čo najviac, bude už len na mne z či sa presadím a čo zrealizujem. Ona je totižto žena, ktorá ma niečo do seba a je mi s nou dobre. Navyše si nemyslím, že som v akejsi friend zone, preto nechcem nič pokaziť a chcem jej ukázať srdce romantika, ale romantika s neveľkým počtom nápadov 
-
evilbanana
Medium Star
Preboha ja nechapem preco kazdy riesi vztahy nejakymi vzorcami ,prikladmi a inymi hovadinami... ved preboha zacnem chodit do spolocnosti naucim sa trosku spravat,vystupovat.. preco kazdy hlada navod ako byt sympaticky,ako zbalit babu a podobne chobotiny
Ja si napr. na kvety až tak nepotrpím.
Samozrejme, že potešia, ale ja skôr privítam niečo také osobnejšie, neviem, ako často si s ňou, ale teraz večer sa dá napr. požičať mikina, zahriať ruky, ak je chladno; uvariť čaj, ak je dotyčná chorá; možno stiahnuť nejaký film, ak by nejaký spomenula a spoločne si ho pozrieť 
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
100 ludi 100 chuti sam ju poznas najlepsie tak vies kde brnknut naco radu?
-
johndaltonfosterprvy
Amateur
Zuzanuska ale ten kvet by určite potešil alebo sa mýlim, ak bude napríklad raz za mesiac alebo len tak, alebo nie? Čo je pre teba osobnejšie? Čaj jej nemám kde uvariť, možem ju pozvať na ten čajík, mikinu jej môžem požičať ak bude len zima a ona nebude oblečená, filmy si sťahuje sama a pozerá ich v robote ked nemá čo na práci. Takže asi toľko k tvojím návrhom, som však za ne nesmierne vdačný.
Poznám ju ale v tomto si nedokážem až tak pomôcť, rád by som niečo s romantickým podtónom čo by jej utkvelo v pamäti.
Poznám ju ale v tomto si nedokážem až tak pomôcť, rád by som niečo s romantickým podtónom čo by jej utkvelo v pamäti.
-
Peter_Retep
VIP
v tomto pripade ma qwerty ciastocne pravdu (ale Baranek? seriously man?)...nejde ani o navod ako zbalit zenu, skor o pochopenie vztahov medzi muzmi a zenami vseobecne...ostatne je len na dotycnom...
-
bolek
Guru
Stačí, ak jej podržíš dvere a pod. Ženy majú rady chlapov so spôsobmi (teda aspoň väčšina
). Mne ešte napadla nejaká prechádzka s výhľadom na mesto, keď sa stmieva, alebo zapadá slnko, to je veľmi pekné. Ruka okolo pliec danej slečny. Takéto protektívne správanie sa neodmieta a tiež byť nápomocný v situáciach, keď to potrebuje a nemá sa na koho obrátiť- niekam odviezť, s niečím pomôcť, poradiť. Možno to nie je romantické, ale bude vedieť, že sa na teba môže spoľahnúť.
-
qwerty-xyz
Baranek ma v dost vela veciach pravdu a knihu pise tak aby si si niektore veci vyvodil a vycital aj medzi riadkami.
Ma to nieco do seba uznaj sam, nie je to typicke balenie alfa samca (a este k tomu pravnika vsak Peto ??? ... ) ale nieco na tom je. A vztahovych knih je kopec, odporucit baranka je optimalne.
-
Peter_Retep
VIP
Baranek max ked nie je nic ine po ruke...inak ak mozem odporucit tak DeAngello, DavidX, BadBoy...a opakujem NIE JE TO NAVOD NA BALENIE ZENY, ALE NA TO ABY TI, KTORI MAJU MENEJ SKUSENOSTI POCHOPILI AKO FUNGUJE INTERAKCIA MEDZI POHLAVIAMI 
-
Bushido
Medium Professional
Som z toho často krát smutný, alebo bohužial na väčišnu báb platí to, o čom tu hovorí peťo a qwert. Baby obvykle nehľadajú gentlemana... A mám o tom toľko osobných skúseností, až mi je to ľúto.
Co je lepsie pre zenu a aj pre teba, spravat sa ako arogantny hulvat alebo byt mily, pozorny a mat znaky gentlemana? Podla mna druha moznost, zalezi uz len od zeny co ju ohuri.
Kvety mozes dat tak par krat do roka, neviem si to predstavit davat 4x do mesiaca. Co tak nejaky maly vylet vecer s vyhladom na mesto, kino, vecera, najst spolocnu sportovu aktivitu (tenis, bicyklovanie) a tak?
Kvety mozes dat tak par krat do roka, neviem si to predstavit davat 4x do mesiaca. Co tak nejaky maly vylet vecer s vyhladom na mesto, kino, vecera, najst spolocnu sportovu aktivitu (tenis, bicyklovanie) a tak?
-
Peter_Retep
VIP
preco aorgantny hulvat? som len iny ako ostatni....lepsi
viem co na zeny plati a vyuzivam to a to nema s arogantnostou nic spolocne, naopak zeny su radi ze ma stretnu lebo im davam to co ini nie...emocie
-
Bushido
Medium Professional
Skôr by som to nazval vášeň, alebo dobrodružstvo...Peter_Retep napísal:preco aorgantny hulvat? som len iny ako ostatni....lepsiviem co na zeny plati a vyuzivam to a to nema s arogantnostou nic spolocne, naopak zeny su radi ze ma stretnu lebo im davam to co ini nie...emocie
John, ale mám pre teba jednu dobrú správu. Ak ju máš naozaj rád, tak by som na to išiel asi tak, ako uvažuješ a ako ti väčšina radí... Pozvi ju na večeru zober niekam, kde je pekne. Ide leto spravte si piknik s vínkom nejaké dobré jednohubky k tomu. To spraví celkom dobrý dojem. A vrátim sa k tej dobrej správe: ak to kočka neocení, tak aspoň budeš vedieť, že ti nestojí za to aby si sa kvôli nej takto namáhal
To o čom tu hovoria qwert a peťo je naozaj niečo, čo väčšina báb vyhľadáva. Ale treba poukázať aj na druhú stránku takýchto vzťahov. Sú krátkodobé väčšinou už od začiatku bez perspektívy a ide v nich v prvom rade o sex.
-
johndaltonfosterprvy
Amateur
Ja veľmi rád podržím dvere, nikdy som s tým nemal problém a nepozerám sa na to, že či je so mnou žena alebo traja kamaráti. Ak idem prvý alebo mam po ruke kľučku, tak tie dvery podržím vždy. Prechádzka s výhľadom alebo západ slnka sa mi páčia, to by som aj zrealizoval v pekný teplý deň alebo možno aj v chladnejší, aby som jej mohol ponúknuť moju bundu. Pozdáva sa mi aj spoločný šport, najmä vybehnutie na bicykle niekde do prírody. Ruka okolo pliec v kamarátskom vzťahu sa mi už zdá taká dosť odvážna, tomu sa radšej vyhnem.
Keď ženy nehľadajú gentlemana, tak akú povahu a správanie u mužov hľadajú? Skús mi to prosím v krátkosti opísať.
Keď ženy nehľadajú gentlemana, tak akú povahu a správanie u mužov hľadajú? Skús mi to prosím v krátkosti opísať.
-
Grim
Darca
...čo si budeme dávať servítky pred hubu?...mnohé baby hľadajú K*K*TA...tzn. morálnu trosku bez svedomia, ktorý si s nimi bude robiť čo sa mu zachce...žena potom dostane presne to, čo chcela...emóciu...