francuzska cudzinecka legia (legion-etrangere)
Re: francuzska cudzinecka legia (legion-etrangere)
V aubagne som bol pozriet jedneho znameho z gympla... neviem kolko rokov tam uz je a ani jeho dovod odchodu, ale tak sam pise ze vratit na Slovensko neplanuje, nasiel plno novych kamaratov, novu priatelku, plus dobre si zaraba v porovnani s tym co by dostal ako inzinier na swk... Ked sa pozeram na jeho foto, tak ten uz tolko pobehal... urcite je to pekna skusenost... ina rec je o tom ze pre koho to je! neradim tam ist nikomu pre koho je fourierova transformacia len rozpravka na dobru noc... ale pre priemerneho cloveka, ktory hlada nieco nove, je to podla mna dobra moznost... lebo Francuzi sa o teba dobre postaraju... byt v Fl, tak po skonceni konkratku by som skusil nieco ako policajt, pozriarnik... takeho poziarnika si ta vazia vsade, to je nieco ako v USA 
Dobry den raz som videl nejaky serial o Francuzskej legii kde bol trening novacikov alebo nieco take neviete ako sa to volalo ? bolo to po cesky
Našiel som zhodou okolností v Playboyi jeden super článok o francúzskej cudzineckej légii tak ho sem dám, lebo podaktorý tu máte dosť skreslené informácie
Tu je to všetko pekne v kocke. Snáď pomôže niekomu.

Tu je to všetko pekne v kocke. Snáď pomôže niekomu.
Re:
co to trepes ? zakladny vycvik pre rekrutov trva 4 mesiace ktory je zamerany na fyzickych a psychickych zdatnostiach mozem spomenut napr. boj s nozom , skryt sa v dzungli , plazenie a podobne veci . nestracas identitu aby bolo jasne kazdeho sa pytaju ci si chce identitu zmenit alebo nie ak si ju zmenis budes mat francuzske obcianstvo a ked sa vratis na Slovensku mozu ti velke , nic , - po skonceni 4 mesacneho vycviku ak to zvladnes bud si vyberes sam alebo ta sami zaradia kde budes sluzit a podla toho ta budu trenovat co ti trebaneo250 napísal:ak tam pôjdeš, strácaš identitu a podpisuješ sa že všetko bereš na seba a ak ti to zistia na SVK ideš rovno do BASY! No ak sa tam chceš dostať, budeš musieť prejsť 2mesačnými testami a potom 3/4 ročným tvrdým výcvikom, pritom ťa vysadia v neznámej krajine a budeš tam musieť prežiť len s "nožíkom" 2 až 3 týždne!!!! a potom ked to spravíš si prijatý!!!
Chcel by som sa spýtat či by sa dalo so slabou astmou dostat do francuzskej cudzineckej legie... neberiem ziadne lieky ani inhalator nic... nepotrebujem ich
dakujem za odpovede...
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nie
samozrejme pocitam s tym ze im povies ze ju mas, ak im nic nepovies a nezistia ti ju nejako tak np
samozrejme pocitam s tym ze im povies ze ju mas, ak im nic nepovies a nezistia ti ju nejako tak np
ako sa prejavuje ta tvoja slaba astma? zadychcanost?
neprejavuje sa.. ked som bol menší bral som tabletky ale teraz nepotrebujem nič.. v športe mám v skoro vždy najlepšie výsledky... 
//autoeditácia príspevku (03 Máj 2012, 18:56)
tak čo myslíte prijali by ma tam?:)
//autoeditácia príspevku (03 Máj 2012, 18:56)
tak čo myslíte prijali by ma tam?:)
Tak ak sa to nijako neprejavuje, tak ta nemaju preco nezobrat kvoli nicomu. Samozrejme ak im o tom nepovies.
astmu mi podla mna zistia...
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2012, 7:28)
a ked im o tom nepowiem a zistia to ... čo bude potom?
-
vendo
Guru
pozri ak ti ju zistia, tak asi ma nejake prejavy nie? v tom pripade nielen ze ta nezoberu, ani by si tam nemal ist, kedze by si to tam pravdepodobne nezvladol (fyzicky)Dakuko napísal:astmu mi podla mna zistia...
dobre... zvladam beh a podobne.... neberiem ani tabletky nepotrebujem ani inhalátor nič.. astmu mám uplne minimálnu.
skus, uvidis, prinajhorsom ta vyhodia
-
vendo
Guru
zvladas beh? kolko? 2km za 20 min raz za mesiac?Dakuko napísal:dobre... zvladam beh a podobne.... neberiem ani tabletky nepotrebujem ani inhalátor nič.. astmu mám uplne minimálnu.
to ze nic nepotrebujes je pekne, ale na zaklade niecoho ti tu astmu museli zistit, takze nejako sa to prejavuje, a ver mi ze fyzickym "tyranim" a celkovo ohromnou zatazou by sa to len zhorsovalo
Podľa mňa sa FL takmer neodlišuje od bežnej armády a jej aura pochádza z toho, že do nej môže vstúpiť ktokoľvek v zmysle, že je to akési legálne žoldnierstvo. Podľa mňa ďalej nedosahujú nejaké prevratné výsledky a FL slúži skôr ako "cannon fodder" lebo smrť dobrého francúza by bola niekedy politicky neúnosná. A na záver si myslím, že elitné jednotky každej modernej armády sú na tom lepšie ako väčšina vojakov FL.
EDIT: samozrejme sprevádza ju toľko mýtov a poloprávd, že je to už pomaly mýtická organizácia. Len predvčerom som čital článok, kde hovorili, že problém nie je ani 10 dioptrí a bol to špecializovanejší server ako Playboy, kde píšu, že nezoberú ani s pol. A o tom to je. Kecy. A ešte Van Damme a jeho levie srdce.
EDIT: samozrejme sprevádza ju toľko mýtov a poloprávd, že je to už pomaly mýtická organizácia. Len predvčerom som čital článok, kde hovorili, že problém nie je ani 10 dioptrí a bol to špecializovanejší server ako Playboy, kde píšu, že nezoberú ani s pol. A o tom to je. Kecy. A ešte Van Damme a jeho levie srdce.
zabehnem 8-9 KM bez prestávky,,zhyby na tiči 15-20 a v ostatnom som tiež dobry,,, takže možno by som sa im tam zišiel
kazdopadne je to odsudeniahodne ist zabijat ludi za peniaze, alebo z akehokolvek ineho dovodu, a este k tomu riskovat aj vlastny zivot
-
Old Dirty Bastard
Guru
budeš aj v prašnom prostredí, zbehni niekam na stavbu na pár dni a otestuj sa, heh.
dobre... ale keby ze to zvládam a uvidia že mam výborné výsledky a hodím sa im aj keď mám menšie zdravotné problémy prijali by ma ?:)
Nikto ti nevie zarucit, ci ta prijimu ci nie. Ked ta to tak ozaj laka a chces riskovat svoj vlastny zivot tak tam chod !