francuzska cudzinecka legia (legion-etrangere)
Re: francuzska cudzinecka legia (legion-etrangere)
Takže aká je prosím vás šanca že ma zoberu s astmou (minimalnou) do FCL ked som celkom sportovy tip aký v akomkolvek športe mám vždy skoro najlepšie výsledky,,, v behu,zhybi,šplhanie na lane, atď prosím nech sa nájde aspon niekto s kým by som sa o tom mohol tuto porozprávat... budem vám vdačný 
Sanca je fakt velmi velka, ved si predsa atleticky typ, takmer vo vsetkom skvely. Gramatiku tam nikto neriesi. Rovno kupuj listok do Strasburgu. Bud mi vdacny. Ahoj.
Este ti poradim, pozri si dokument od Beara Gryllsa Útěk k légiím . Je to natocene z velkeho nadhladu ako prebieha cely vycvik u nich. Samozrejme, ze sa to nechyta na realitu, len aby si vedel priblizne co a ako
.
dakujem za všetky rady
všetky tie časti od grillza som videl síce je to fake , ale je to vo fancuzskej légii velmi podobne ...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vstup do tejto (a akejkoľvek inej aktívnej) armády je podmienený ochotou zabíjať ľudí v mene Francúzska.
Si ochotný ?
Si ochotný ?
Tak čo hovoríte?:) ked mám slabu astmu a v športe a v podobných veciach som výborny a poviem im že mám astmu jaká je šanca že ma prijmu ked uvidia že sa im tam dost hodím?:) dakujem za odpovede....
jasne, ze sa tam hodis, uz len na teba cakaju, utekaj, sup sup
zoberu ma tak aj ked sa im priznám že mám astmu? aspon nech mi daju sancu a ukazat im ze nato mam 
A to si myslíš, že ti tu odpovie nejaký legionár s astmou alebo čo? Toľko ich tu na hojko chodí, že ich ani spočítať neviem...
Skús si to napríklad pogúgliť, aké sú podmienky prijatia. Možno to nájdeš. Pochybujem, že je na hojkovi aktívny užívateľ, ktorý má skúsenosti s touto légiou a keby aj, tak si myslím, že sem určite nenapíše.Dakuko napísal:zoberu ma tak aj ked sa im priznám že mám astmu? aspon nech mi daju sancu a ukazat im ze nato mam
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
jezis samozrejme ze ta vyhodia hned si myslis ze tam maju nudzu o ludi ze by brali ludi s astmou?
to ze si dobry, omg tam im denne prijde 30 lepsich ako si ty
sorry ze tak kruto idem na teba, ale nemysli si ze zato ze ti idu sporty ze si "dobry" a astma je automaticky stop (to ze im spomenies ze je lahsia ich zaujimat nebude)
pre rypalov, cital som na nete dokument o tom co je pripustne pre sluzbu v legii (co sa zdravia tyka, urcite sa to bude dat dohladat) a takisto mam skusenosti s nasimy naborovymi strediskami (ktore sa urcite az tak nelisia od legie co sa prehliadky zdravia tyka)
to ze si dobry, omg tam im denne prijde 30 lepsich ako si ty
sorry ze tak kruto idem na teba, ale nemysli si ze zato ze ti idu sporty ze si "dobry" a astma je automaticky stop (to ze im spomenies ze je lahsia ich zaujimat nebude)
pre rypalov, cital som na nete dokument o tom co je pripustne pre sluzbu v legii (co sa zdravia tyka, urcite sa to bude dat dohladat) a takisto mam skusenosti s nasimy naborovymi strediskami (ktore sa urcite az tak nelisia od legie co sa prehliadky zdravia tyka)
aj ty si myslim ze ma zoberu... tu astmu mam len slabu... beh vladzem aj vsetko podobne..
Dobre, poviem ti to takto. Aj ja vládzem beh a nehlásim sa tam. Aké máš časy? Na 100m, 400m, 1000m a 12 minútovku napríklad?
No to presne neviem... na 100 m mam volako 35 sec... a inak bez problemov zabehnem aj 9 km bez prestavky...
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2012, 10:40)
Ozaj a ked si nebol v cudzineckej légi jak možeš vedet že ma tam nezoberu ked som atletyckej postavy a každý šport mi ide výborne?
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2012, 10:40)
Ozaj a ked si nebol v cudzineckej légi jak možeš vedet že ma tam nezoberu ked som atletyckej postavy a každý šport mi ide výborne?
100 m za 35 sekund dam aj na jednej nohe... 
newiem presne kolko je 100 m tak si to nevim vypocitat... lebo dlho som nebehal beh na 100 m tak som si stel tipnut..
ale z triedy som vzdy najlepsi 
Pozri, z triedy tu je najlepších kopec ľudí. Koľko máš rokov? Nato, aby ťa zobrali do takejto légie, možno nebude stačiť, aby si bol najlepší z celej Bystrice, Žiliny, Trnavy alebo odkiaľ si. Jednoducho možno si nevieš predstaviť, čo to obnáša. To, že máš dobrý beh, je jedna vec (a ani to nie je isté, čo je dobré pre nich), druhá vec je psychická odolnosť a všetko okolo toho.
ked nad tou cudzineckou legiou tolko spekulujes, preco sa tam neprihlasis? ak hovoris, ze ta astma je mierna, tak ta tam urcite zoberu, preco to nejdes vyskusat?
Zase si tu niekto robí srandu..
Neprijali by ťa tam už len preto, lebo ak neovládaš slovenský jazyk, tak pochybujem, že ovládaš nejaký cudzí na takej úrovni aby si sa tam vôbec dorozumel. 2. Čas 35 sekúnd na 100 metrov, dám aj po štyroch , zgrcaný a s barlou a 9 km bez prestávky je nič. AK zabehneš maratón, potom si môžeš povedať, že si dobrý. Rozlúč sa so svojou utopistickou predstavou
Neprijali by ťa tam už len preto, lebo ak neovládaš slovenský jazyk, tak pochybujem, že ovládaš nejaký cudzí na takej úrovni aby si sa tam vôbec dorozumel. 2. Čas 35 sekúnd na 100 metrov, dám aj po štyroch , zgrcaný a s barlou a 9 km bez prestávky je nič. AK zabehneš maratón, potom si môžeš povedať, že si dobrý. Rozlúč sa so svojou utopistickou predstavou
100 metrov za 35 sekúnd dá aj cúvajúci krokodíl. Koľko to máš prosím ťa tých rokov? Lebo by som to videl tak na 14. Máš nejaký rozmar, ako by sa mohol uberať tvoj život... akurát ti poviem hnusnú pravdu. V tejto légii to rozhodne nebude.