serial
Community 9.5/10 - Čudujem sa, že som nato narazil len minulý piatok a beží to od 2009, vćera (Utorok) som dopozeral 3. seriu. Pre mňa najlepší komedialny seriál čo som videl. TBBT (možno na zaciatku) ani HIMYM sa nechytaju. Skvéla skupina hlavných postáv.
Príbeh je o právnikovi, ktorý mal zfalšovaný diplom, čiže musel ist do školy a dostal sa do Community Greendale. Komunitná škola, ktorá je parodiou na fungujúcu školu. Vymyslí si, že ma skupinu na doučovanie španielčiny, aby dostal Brittu, samozrejme, sa k nim pripoja další ludia a je ich 7. (To bol úvod

)
Myslel som si, že tbbt alebo himym sú dosť vtipne, keď som sa sem tam pousmial, ale toto je prosťe smiatie sa zchuti, a nie raz za 1 časť. Rasistické narážky, prsia, parodie .... proste všetko. Blázon Ken Jeong, Neskutočne hot Alison Brie ....
V polke 3. serie to Ken Jeong trocha už hnal do extrému, ale k jeho postave sa to aj hodilo.
Určite doporučujem, kždému kto nevidel, nenechajte sa odradiť na začiatku, poriadne sa to rozbehne asi od 4,5 časti.
Najhoršie, že NBC vyhodila tvorcu, snad sa to nebude uberať, cestou k širšiemu publiku.
Sranda, že mysleli aj na detaily, ako keď Annies Boobs (opica) ukradne pero, tak, že si to niekto nevšimne, a o par častí sa to rieši. Alebo tie Abedove porodi na pozadí, potom čo vyhlásil, že nemajú požívať kondómi.
[youtube]JV7RGgpmStY[/youtube]
[youtube]aTs3LKcRBbY[/youtube]