Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
retsil
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa retsil »

Paul - taka oddychovka o mimozemstanovi 3/5
Stephen Lynch: Live at the El Rey (koncert) - no tak toto bola pecka!! videl som predtym nejake pesnicky z tohto koncertu, ale cele vystupenie je jednoznacne super! ten chlapik je blaazon 5/5
Jimmy Carr: Comedian - dalsi z mojich oblubenych standup komikov a jeho super vystupenie 5/5
Chceš mě, chci tě romanticka komedia, pozeram hocico no :D 3/5
Dom ja som si hovoril pri pozerani toho filmu ze tie miesta su mi nejake zname, a az neskor som si pozrel ze to bolo tocene v okoli odkial pochadzam :) 3/5
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

The Grey -cakal som triler dostal som akcny film.6/10 kopec hluposti (vdaka tomu len 6/10,kebyze pozeram sam asi to aj vypnem) sice pozeratelne, ale dost scen nuti film vypnut.
hugo a neviem ako dalej- toto som sa donutil pozerat hodinu a v robote aj ked v nude som to vypol. ehm ,toto nie je pre mna.nehovorim ze zle ale mna to teda vobec nezaujalo:( slabucky pribeh zalozeny na nejakej animacii? boha to kam sa ubera ten film? po tomto neuspechu ma to odradilo aj od teho dalsieho mega filmu (animovaneho ktoreho nazov ani neviem (nastastie))

21 jump street- velmi dobra komedia ktora odkazuje na serial z 87 roku(nevidel som) obsahuje prvky klasickych akcnych filmov ktore ja sice nemusim ale v ramci filmu to bolo dobre. 7/10 na niektorych pasazach som sa skutocne schuti zasmial.(drogova scena bola skvela)

http://www.imdb.com/title/tt1232829/
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

http://www.csfd.cz/film/243202-temne-stiny/
som velky fanusik Tima Burtona, ale tento film ma nejako neocaril. Ano bol dobry, dobre spravene (iny reziser by z toho nametu spravil brak).
Herecke vykony boli asi to, co ten film drzali nad vodou. Kazdopadne nelutujem, ze som si to pozrel, da sa zabavit, cize odporucam
7,5/10

//ODB - serial je nieco uplne ine, to hadam nebudeme porovnavat ;)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Devil's Double 4/5
Pre mňa totálne prekvapko. K filmu som prišiel ako slepé kura k zrnu, ale nesklamal. Film hovorí o dvojníkovi (veľa štátnikov používa dvojníkov) Udaya Hussajna, syna populárnejšieho Saddáma Hussajna. Ani neviem, čo by som dodal, film perfektne zobrazuje osobu opantanú absolútnou mocou. V hlavnej úlohe (dvojúlohe) Cooper je absolútne skvelý. Rozhodne odporúčam!

Attack the block! 4/5
Nízkorozpočtový emzácky filmík z GB s výraznou sociálnou tematikou. A to ho posúva o úroveň vyššie. Partia 15 ročných sráčov sa zamotá do... a mimozemská invázia môže začať. Prečo ju ale všetci naokolo ignorujú?
Nick Frost a trocha trávy ako bonus.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

guess.whoo napísal:http://www.csfd.cz/film/243202-temne-stiny/
som velky fanusik Tima Burtona, ale tento film ma nejako neocaril. Ano bol dobry, dobre spravene (iny reziser by z toho nametu spravil brak).
a čo tak toto ? prípadne toto
//jasné, diametrálne odlišné
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

21 Jump Street Tak toto mi sadlo, jedna z lepsich komedii za poslednu dobu, smial som sa z chuti, nie len take uskrny. Dobre hlasky atd. Parada.

A niektore dialogy ma dostali.
Spoiler
-It's gonna explode.
-Omg close the windows.
-What the F*ck?
-Just do it.
...
huh?
goldenshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa goldenshit »

21 Jump street 8\10

Ice cube bol perfektny :D
Spoiler
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

21 jump street 8/10

Ice Cube hláškuje super , Dave Franco je sympaťák po bratovi , vlastne jediná vec ktorá mi nesedela bol Channing Tatum ktorému nejako neviem prísť na meno
Spoiler
Cameo Johnyho Deppa potešilo :D
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

21 jump street: od filmu som nečakal v podstate nič, ale je fajn. Super hlášky a
Spoiler
Johnyho cameo stojí za to :)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Vor v zakone vladce podsveti (2010) - brutalny dokument odporucam..tazko aj hodnotit
Spoiler
Contraband (2012) - schopna akcia 7/10
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

21 Jump Street - 9/10
Super komédia, parádne sme sa na tom s frajerkou zabávali, super hlášky, vtipné momenty, niečo takéto som chcel už dlhšie vidieť. :)
razor2010
Expert
Expert

Príspevok od používateľa razor2010 »

Na hrane temnoty . Super film so super hercom.
9/10

http://www.csfd.cz/film/244957-na-hrane-temnoty/
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Diktátor
9/10

Skvelý film, Skvelý herec a ta sranda :lol: Five, four, three, two, one :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Koža v ktorej žijem, 10/10 a v kine v ramci festaku 7x7 to bolo naozaj super
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Elitní zabijáci:
stará dobrá stathamovka, dosť dlhá, zamotaný príbeh, celkom hviezdne obsadenie, statham, de niro, clive owen a dominic purcell, na jedno pozretie urcite fajn :)
7/10
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

serial Community 9.5/10 - Čudujem sa, že som nato narazil len minulý piatok a beží to od 2009, vćera (Utorok) som dopozeral 3. seriu. Pre mňa najlepší komedialny seriál čo som videl. TBBT (možno na zaciatku) ani HIMYM sa nechytaju. Skvéla skupina hlavných postáv.
Príbeh je o právnikovi, ktorý mal zfalšovaný diplom, čiže musel ist do školy a dostal sa do Community Greendale. Komunitná škola, ktorá je parodiou na fungujúcu školu. Vymyslí si, že ma skupinu na doučovanie španielčiny, aby dostal Brittu, samozrejme, sa k nim pripoja další ludia a je ich 7. (To bol úvod :) )

Myslel som si, že tbbt alebo himym sú dosť vtipne, keď som sa sem tam pousmial, ale toto je prosťe smiatie sa zchuti, a nie raz za 1 časť. Rasistické narážky, prsia, parodie .... proste všetko. Blázon Ken Jeong, Neskutočne hot Alison Brie ....
V polke 3. serie to Ken Jeong trocha už hnal do extrému, ale k jeho postave sa to aj hodilo.

Určite doporučujem, kždému kto nevidel, nenechajte sa odradiť na začiatku, poriadne sa to rozbehne asi od 4,5 časti.
Najhoršie, že NBC vyhodila tvorcu, snad sa to nebude uberať, cestou k širšiemu publiku.

Spoiler
Sranda, že mysleli aj na detaily, ako keď Annies Boobs (opica) ukradne pero, tak, že si to niekto nevšimne, a o par častí sa to rieši. Alebo tie Abedove porodi na pozadí, potom čo vyhlásil, že nemajú požívať kondómi.

[youtube]JV7RGgpmStY[/youtube]
[youtube]aTs3LKcRBbY[/youtube]
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Sound of noise dnes na Festivale 7x7. vynikajuce, 9.5/10

Tinker, tailor, soldier, spy vcera na 7x7. len preto ze to bolo na platne a zadarmo. 7/10
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Most cez rieku kwai - Nie som na také filmy z roku 1957 ale tento bol fakt dobrý. Odporúčam
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dva ruské filmy v hlavnej úlohe s veľmi dobrým a asi najznámejším ruským hercom Čadovom. Oba filmy sú remeselne na úrovni a oba filmy majú silný príbeh (hlavne Voyna je veľmi realisticky vykresľuje stav v Čečensku). V oboch filmoch sa v závere nájde po jednom WTF momente, ktoré ale odpustíte kvôli príbehu.
WTF momenty - nič zásadné z deja neprezrádzajú, ale pre istotu:
Spoiler
Voyna: úplne záverečný boj keď opúšťajú čečenskú základňu a bránia sa vo veži, pokiaľ nepríde letecký útok je odfláknutý a pôsobí nereálne.
Tikhaya zastava: Mudžahedíni v masových útokoch, keď v desiatkach utekakajú na zakopané pozície rusov.
Tikhaya zastava (2011) 4/5
Boj na dvanácté pohraniční základně moskevských pohraničníků v Tádžikistánu proběhl v úterý 13. 7. 1993. Afghánští a tádžičtí ozbrojenci se pokusili proniknout na území této základny. Ruské jednotky jedenáct hodin odrážely útoky protivníků. Zemřelo 25 lidí. Poté Rusové ustoupili. Šesti mužům z posádky byl udělen titul Hrdina Ruské federace, čtyřem z nich posmrtně.

Voyna (2002) 4/5
Mladý ruský vojak Ivan sa dostal do čečenského zajatia a v neľudských podmienkach prežíva iba vďaka tomu, že vie po anglicky a môže čečenskému veliteľovi prekladať správy z internetu. Okrem neho povstalci väznia a týrajú britský pár - Johna a Margaret - a ťažko raneného ruského kapitána Medvedeva. Čečenci Johna prepustia, aby v zahraničí získal 2 milióny libier ako výkupné za život Margaret. Ivana už ako tlmočníka tiež nepotrebujú a tak ho pustia na slobodu. Zatiaľ čo si Ivan zvyká na bežný život v rodnom Petrohrade, John sa márne snaží získať peniaze na výkupné. Naráža na neochotu politikov aj medzinárodných organizácií. Napokon prijme ponuku televíznej stanice, aby za 200 000 libier nakrútil záchranu Margaret. Obráti sa preto na Ivana a spolu sa vydajú na samovražednú misiu do čečenských hôr.
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

21 Jump Street Dlho som sa takto nezasmial :D, super komédia bolo tam pár nedostatkov ale ináč super.. 9/10
Napísať odpoveď