Aktivne posilujem viac ako 10 rokov.Som v kontakte s trojbojarmi a kulturistami.Ja viem o com hovorim.hughito napísal:Tak prosím ťa, nekecaj.
Keca ten typek ak pise,ze je silnejsi ako kedykolvek predtym.Pokial by cvivil ten isty trening za predpokladu idealnej ci uz stravy,alebo suplementacie(dostatocny pristup veci potrebnych na rast,regeneraciu,atd...)tak je dvakrat taky velky a silny.
Okrem toho ludske telo znesie velmi vela-otazka je co na to zdravie,svaly,klby atd...
A taketo odkazy mi sem vobec nemusis hadzat ako nejake argumenty-na nete najdem to co sa hodi mne...Ale s tebou sa o tom nebudem dohadovat,pretoze po precitani tejto temy a tvojich prispevkov je mi jasne,ze slepo obhajujes nieco,comu ani sam celkom dobre nerozumies.
Ono je rozdiel spravit trenning 1hod denne a dva dni regenerovat.
A je rozdiel byt dennodenne celodenne aktivny 7 dni v tyzdni za predpokladu ze sa telo vyvija atd...Ale toto tu nebudem rozoberat,pretoze je to na dlho.
Ako som pisal o kreatine(creatine)-ten v zelenine nenajdes.Bud maso alebo chemicka forma monohydratu.
Uzavriem to tym co som uz pisal-kto odopiera maso dietatu vo vyvoji,riskuje poskodenie jeho zdravia.IMHO.