O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
-
Kok
Light Professional
Re: O2 Fér
chcem sa spytat, planujem si preniest cislo od oranzovych ku kyslikacom. pouzivam kredit a aj mi viac vyhovuje a mam 2 otazky: 1. musim najprv zajst do orangeu a tam poziadat o prenos cisla ?
2. ma teraz o2 nejaku akciu, napr. nedavno to bolo 1. dobitie kreditu pripisalo dvojnasobok. dik
2. ma teraz o2 nejaku akciu, napr. nedavno to bolo 1. dobitie kreditu pripisalo dvojnasobok. dik
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
O prevod cisla ziadas u operatora, ku ktoremu chces prestupit. Cize prides do o2, povies ze chces ist k nim a oni sa uz o vsetko postaraju. Operatori medzi sebou maju nejaky centralny register, takze tam daju tvoju ziadost, orange ju do par minut odklepne, podpises zmluvu, ze u nich koncis a ides do o2 a potom uz len cakas kym ta prepnu. Aspon takto to fungovalo, ked som predchadzal 3-4 roky dozadu.
hej hej, je to furt tak, vsetko riesis s o2, v praxi len prides povies, podpises ziadost o prenos a len pockas
akcie maju vzdy nejake bonusove, len cekni stranku
... a len cakas, cakas a cakaj. Po 2 tyzdnoch pride konecne kurier a zistis, ze ti zle spravili zmluvyColdRain napísal:hej hej, je to furt tak, vsetko riesis s o2, v praxi len prides povies, podpises ziadost o prenos a len pockas
-
TommyHot
Addict
ja som zmluvu podpisal na pockanie
o com trepes? aky kurier? zmluvy som podpisal na predajni a piaty den (pred dva a pol rokmi) od zadania ziadosti som bol uz modryicefiresr napísal:
... a len cakas, cakas a cakaj. Po 2 tyzdnoch pride konecne kurier a zistis, ze ti zle spravili zmluvyViva la O2.
Nevie niekto čo u O2 znamená pasívne obdobie? Nedávno sa mi stalo že som nezaplatil faktúru, keď som zistil že mi obmedzili volania som ju v momente zaplatil. Platba im nabehla a mne sa dalo niekoľko hodín normálne volať. Potom sa ale stala taká vec že keď chcem volať mi to povie že "Ľutujeme pre uskutočnenie hovoru nemáte v pasívnom období dostatočný kredit.".
Vôbec to nechápem keďže nemám kredit ale normálny paušál na faktúru.
Vôbec to nechápem keďže nemám kredit ale normálny paušál na faktúru.
-
TommyHot
Addict
Co keby si im zavolal? Oni ti najlepsie budu vediet povedat kde je problem.
Spisovne sa pise rozpravas. Ja som cakal hrozne dlho a podla viacerich skusenosti na internete som nebol sam.ColdRain napísal: o com trepes? aky kurier? zmluvy som podpisal na predajni a piaty den (pred dva a pol rokmi) od zadania ziadosti som bol uz modry
Ono mi to do telefonu vravi aj ked volam na infolinku. Skusim zajtra od znameho zavolatTommyHot napísal:Co keby si im zavolal? Oni ti najlepsie budu vediet povedat kde je problem.
Spisovne sa pise velmi dlho. A je mi to uplne jedno.icefiresr napísal:
Spisovne sa pise rozpravas. Ja som cakal hrozne dlho a podla viacerich skusenosti na internete som nebol sam.
-
Yos
Professional
Chcem sa spytat, dnes som bol v O2 stym, ze si zoberiem O2 Fér (100min). Priatelka si to vcera brala bez ziadneho poplatku (poplatok za prenos cisla neratam), mne typer v predajni povedal, ze mam zaplatit na mieste 10e, ze mi to v 6. mesiaci vratia vo fakture. Kde je teraz pravda? U priatelky, ktora nemusela platit nic, alebo je tam naozaj nejaky poplatok, ktory vratia. Ak ho vobec vratia.
Dakujem
Dakujem
-
Soviet
Darca
Podla vsetkeho je to zaloha:
http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/tel ... fault.aspx
http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/tel ... fault.aspx
-
Yos
Professional
Je to tam napisane presne. Za prenos cisla z tmobilu sa neplati zaloha (vid priatelka) a ja si ceislo neprenasam, tak platim zalohu. Vdaka soviet+
Máte niekto skúsenosť s sms balíčkami pre O2? Konkrétne sa mi jedná o kombináciu:
100 sms do všetkých sietí za 5€ + neobmedzené SMS do O2 za 4€
..bude to fungovať tak, že z toho prvého balíka bude čerpať iba smsky do GT+ET a smsky do O2 bude brať z toho druhého balíka?

100 sms do všetkých sietí za 5€ + neobmedzené SMS do O2 za 4€
..bude to fungovať tak, že z toho prvého balíka bude čerpať iba smsky do GT+ET a smsky do O2 bude brať z toho druhého balíka?
Fúha to neviem, mal by si sa spýtať skôr nejakého guru 
Hej.. akurát som začal bližšie pozerať o2 stránku.. a vo faq je niečo také spomínané, ale len pre minúty.. no možno to bude platiť aj pre smsky:
Ako sa čerpajú minúty, keď mám aktivovaných viac balíčkov súčasne, napr. 100 minút do všetkých sietí a 100 minút do O2?
V prípade súčasnej platnosti Extra balíčkov 50/100/300 minút na účastnícke čísla do všetkých sietí v SR, do ČR a teraz aj do GB, HU, AT, PL a Írska a 100 minút na účastnícke čísla do siete O2 Slovensko sa volania na účastnícke čísla do siete O2 Slovensko vždy čerpajú najskôr z platného Extra balíčka 100 minút na účastnícke čísla do siete O2 Slovensko, až následne z Extra balíčka 50/100/300 minút na účastnícke čísla do všetkých sietí.
-
Soviet
Darca
Hmm..Aj prislo dnes, ze vsetko najlepsie k meninam a ze mate sms zadarmo? Lebo ja sa ako Zuzana necitim 
-
audiotrack
VIP
a nebolo tvoje číslo kupované na nejakú zuzanu? (mama, sestra, kamarátka...)
Inak akurát mi volala kamarátka.. sa chválila, že jej tiež došla táto smska... a tiež nie je Zuzana a ani karta nie je registrovaná na Zuzanu. Asi sa im tam dačo pototo..

//autoeditácia príspevku (11 Aug 2012, 10:22)
Už aj ja som Zuzan..
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2012, 11:01)
A už mám aj výročie využívania služieb O2..
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2012, 10:22)
Už aj ja som Zuzan..
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2012, 11:01)
A už mám aj výročie využívania služieb O2..