Ste proti konzumacii mäsa?
Re: Ste proti konzumacii mäsa?
Ako si predstavuješ zabitie myši v štýle "proste" ? číhať ukrytý v tme s nejakou injekciou, ktorá je nespôsobí žiadnu bolesť a k tomu spraviť malý pohreb so smutným príhovorom ? Mať povinne zakúpený senzor, ktorý detekuje prilepenie myši na lepidlo o 3:47 ráno a ktorý ma zobudí aby som ju mohol proste zabiť ?
Tak nic no 
danodrevo: Nie tak ked vegetariani miluju zvieratka atd. cize, nejake nastavovanie pasci asi nehrozi.
Ale to bolo len take odbocenie
danodrevo: Nie tak ked vegetariani miluju zvieratka atd. cize, nejake nastavovanie pasci asi nehrozi.
Ale to bolo len take odbocenie
ono kazdy fanatizmus ma svoje stupne> laktovovegetarianizmus, vegetarianizmus,
a pescetarianizmus, fruitianizmus a neviem co este, a na vrchole snazenia je breatharianizmus- podla stupencov
vtedy clovek trvalo nic neje,nepije a dokonca ani nespi.
a pescetarianizmus, fruitianizmus a neviem co este, a na vrchole snazenia je breatharianizmus- podla stupencov
vtedy clovek trvalo nic neje,nepije a dokonca ani nespi.
Áno a taký človek ešte neexistuje, aj keď sa za takých vydáva plno šialencov.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nieco sa mi mari, ze Budhisti vvdrzia dlhu dobu bez jedla a pitia.
A pre K-: nie, nemam 40kg, nevozim sa na aute, nepracujem v kancli a pohybu mam, ci uz v praci, alebo vo volnom case, viac nez dost
A pre K-: nie, nemam 40kg, nevozim sa na aute, nepracujem v kancli a pohybu mam, ci uz v praci, alebo vo volnom case, viac nez dost
-
Waagbistritz69
King
To je fanatizmus? O_ogogo956 napísal:ono kazdy fanatizmus ma svoje stupne> laktovovegetarianizmus, vegetarianizmus,
a pescetarianizmus
Tak to je snáď jasné že to je šarlatánstvogogo956 napísal:a na vrchole snazenia je breatharianizmus- podla stupencov vtedy clovek trvalo nic neje,nepije a dokonca ani nespi.
pryja: Čo je to dlhšiu dobu ? Dlhšie ako ja ? To dozaista áno.
Rôzne hladovky politických väzňov ukázali, že človek bez jedla vydrží naozaj dosť dlho, ale ten koniec je vždy ten istý = smrť. A bez vody ani nevraviac, tam je hranica oveľa nižšie.
Takže žiadne žitie z prány či iných paenergií sa nekoná a všetci, čo to tvrdia, sú buď: klamári alebo narušení jedinci, čo tomu naozaj uverili.
Rôzne hladovky politických väzňov ukázali, že človek bez jedla vydrží naozaj dosť dlho, ale ten koniec je vždy ten istý = smrť. A bez vody ani nevraviac, tam je hranica oveľa nižšie.
Takže žiadne žitie z prány či iných paenergií sa nekoná a všetci, čo to tvrdia, sú buď: klamári alebo narušení jedinci, čo tomu naozaj uverili.
Ja mam taky pocit ze vegetarianstvo a hlavne veganstvo je pre ludi co maju prebytok volneho casu a penazi, cize si mozu dovolit cely den rozmzslat nad tym co budu jest. Nemam nic proti nim ale irituje ma ked sa to prezentuje ako super zdravy zivotny styl
-
pryja
Darca
Jasne, ze treba rozmyslat nad tym, co clovek zje. Telo predsa nie je nejky kontajner, do ktoreho sa da nahadzat vsetko, co pride pod ruku. A ja osobne poznam len 2 pripady, kedy sa niekto doslova cely den zaobera jedenim alebo nejedenim a povazuje to za najvacsiu prioritu svojho zivota:
a-anorexia
b-bulimia
a-anorexia
b-bulimia
-
Waagbistritz69
King
čo sa tu ja nedozviem že mám prebytok voľného času a peňazí
ja som zatiaľ len lakto-ovo-vegetarián ale žeby vegánstvo bolo až tak strašne náročné na čas a financie
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9620716533
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9620716533
myslim ze tym chcel povedat ze skutocne vyvazeny vegansky jedalnicek si vyzaduje kopu penazi a volneho casu, a uplne s tym suhlasim
S tým časom to nie je až tak také horké - treba sa dostať do toho režimu a potom je to automatika. S tými financiami však súhlasím - vegánska strava, kvalitná a zdravá, určite nepatrí k tým lacným.
to zasa zalezi od uhlu pohladu. ak sa chces stravovat kvalitne a zdravo, tak porovnatelnu ciastku pravdepodobne vysolis aj ked jes maso.
Aj to je pravda - celkovo si za zdravé produkty človek dosť veľa priplatí. Nezdravé = lacné.
Ale ohľadom tej vegánskej stravy je to možno ešte o to ťažšie a drahšie, že je menší výber a teda neexistuje taký výber a teda ani konkurencia n trhu, čo predsa len tie ceny asi posunie vyššie.
Ale ohľadom tej vegánskej stravy je to možno ešte o to ťažšie a drahšie, že je menší výber a teda neexistuje taký výber a teda ani konkurencia n trhu, čo predsa len tie ceny asi posunie vyššie.
-
Waagbistritz69
King
no ale mnoho ludí žerie vegánsky z etických a nie zdravotných dôvodov, glutamán neglutamán
ale na druhú stranu je asi pravda že aj keby človek týždeň jedol iba fritovaný falafel tak sa stále stravuje o čosi zdravšie ako väčšina populácie slovenskej republiky 
a veľa vegánov povie že aj na nejakej dedine 100 rokov za opicami sa vždy dá niečo nájsť a vymyslieť, hlavne ak to je pre nich aj o pomalom návrate k prírodnej strave a nie o umieraní keď v obchode nemajú tofu a sójové párky
a veľa vegánov povie že aj na nejakej dedine 100 rokov za opicami sa vždy dá niečo nájsť a vymyslieť, hlavne ak to je pre nich aj o pomalom návrate k prírodnej strave a nie o umieraní keď v obchode nemajú tofu a sójové párky
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/422
Na jednej strane, stale pocuvam od vegetarianov, ze vlastne oni maso nejedia kvoli tomu, lebo im je luto tych zvierat, no na strane druhej ktovie co z toho bude, polomrtve kurata pripojene na nejake hadicky... bude sa to dat nazvat kuratom?
Na jednej strane, stale pocuvam od vegetarianov, ze vlastne oni maso nejedia kvoli tomu, lebo im je luto tych zvierat, no na strane druhej ktovie co z toho bude, polomrtve kurata pripojene na nejake hadicky... bude sa to dat nazvat kuratom?
Začína to kurencami a skončíme tam my. Matrix nie je len film, je to predpoveď.
No fuj, tak ci tak to kura je strasne, osobne ho nemam moc rad, vsade to pchaju, lebo to je lacne.
vyzera to temer desivo, ale bije sa vo mne racionalita s moralkou. na jednej strasne nieco podobne asi skor ci neskor pride, lebo to bude asi holt nutne ked sa tolko mnozime. na druhej sa mi ztoho obracia zaludok.
Prečo sa to mäso rovno nevýraba "pásovo" bez toho, aby to vôbec malo nejakú formu zvieraťa. Aj k tomu sa raz príde. Inak, toto je dobrý nápad, ja v tom nevidím až také zlo. Určite je to lepšie ako milióny trpiacich živých tvorov natlačených v klietkach.