Chladiaca kvapalina a rozvody+ spojka

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chladiaca kvapalina a rozvody+ spojka

Príspevok od používateľa dekarbon »

auto je uz v servise pozru mi to zajtra tak uvidim co to bude

//autoeditácia príspevku (15 Máj 2012, 19:46)
co znamena ten nudzovy rezim?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Neviem ako to ma Seat, ale tak vacsinou auto ide max. do 2000-2500 otacok, rychlost do 70km/h, auto netaha, svieti kontrolka motoru (cervena, ojedinele oranzova).

Treba pozriet rozvody a zaroven diagnostiku na VAG.
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

noo ono ked tomu svietila kontrolka EPC tak dal som plny plyn ale otacky kolisali nieco malicko nad 1000 a do 750 súadli an volnobeh a behalo to hroe dole pototm asi po dvoch vypnutiach motoru to rpestalo robita otacky vedelo pekne cisto drzat aj nad 3000 a nemal problem potom som to odviezol do mesta kde byvam mal som doprovod keby sa nieco stalo,moj znamy je automecahnik a a ma servis tak auto je teraz u neho on mi ho nastartoval v podstate kablami a tak som isiel domov..som zvedavy zajtra co mi povie co tomu bolo.

//autoeditácia príspevku (16 Máj 2012, 18:29)
no vraj tomu nic nieje ze nepisalo an VAG-COM ziadnu chybu abslutne nič že alternator pekne dobija že nevie čo tomu može byťa to uato z ničoho nič proste ide odkedy bolo našatrtovane kablami..ešte ma napada že som mohol vybiť baterku že som 20 minut stal na volnobehu so zapnutymi svetlami ale..ta abetrka je nova ma 7 mesiacov a chodievam aj dlhsie trasy to neni mozne toto...zajtra idem este do jedneho servisu nech to kuknu
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

1. ty by si nemal mať auto
2. ako môžeš vybiť baterku na voľnobehu???
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Keby mas vela penazi tak by som chcel byt tvojim servisakom. Normalne tolko zavad ma to tvoje auto, ze to covek nezazije s 10imi autami za cely zivot co ty s jednym. :lol:
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ludia, ale to nie je smiesne. Bodaj by sa vam take auto dostalo do ruk a videli by ste, co je s tym spojene.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ale on si za to môže sám svojim štýlom jazdenia...
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

icefiresr precitaj si jeho temy :) ako ty keby si jeho auto a ide na tebe je*ko co si to vali na 5ke 90km/h a na silu tam supne 1tku tak by si sa radoval ?
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

ha praveže ja by som mal mať auto..to je isté:P
icefiresr
Addict
Addict

pussyLiker napísal:icefiresr precitaj si jeho temy :) ako ty keby si jeho auto a ide na tebe je*ko co si to vali na 5ke 90km/h a na silu tam supne 1tku tak by si sa radoval ?
Neboj, ono mu to uz doslo, ze to auto odpisal sam. Teraz to bude musiet aj sam zacvakat.
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

keby sme chceli zosumarizovať čo všetko tomu autu je tak ma posratu elektroniku lebo blbne,ma v riti tlmiče to auto bo ked ho rozkyvete ešte nejaku chvilu sa kyve zo strany an stranu aj ked malo ale nemalo by to robiť,potom ma v riti brzdy lebo ich nábeh nieje niekedy uplne taky ako by som si predstavoval,ma v riti diferencial zrejme to auto určite,prevodovka je kompletne odpisana lebo rpi zaradení ktoerho kolvek stupna ten zvuk čo to vyda je ako by sa to malo rozspyať,silentbloky su vybite,pružiny tlmičov ani neviem v akom su stave ale určite nie v dobrom,geometria je v riti kompletne lebo to auto ked pustim volant taha bud do pravej alebo do lavej strany ako sa tomu zachce ako kedy,bolo x krat narazene o obrubnik prava strana zadne koleso,vyletel som stym z cesty v 70tke a skoncil v jarku,lietam po jamach ako debil,pri 100 km rýchlosti hádžem z 5tky do 1 rýchlosti ked mam nervya ešte pridam plyn na podlahu,pravdepodeobne mam skrivenu aj poloos a aj stabilizatory v riti prakjticky cela naprava predna je v riti na tom aute..ale jedno pozitivum vyfuk ešte drží ale zachvilu asi ani ten už nebude.. a tipujem že to auto už cez STK neprejde

//autoeditácia príspevku (17 Máj 2012, 8:08)
ale ubezpečujem vás jazdiť na tom budem furt

//autoeditácia príspevku (17 Máj 2012, 8:13)
spojka prešmykuje..
icefiresr
Addict
Addict

dekarbon, ale inak vsetko v poriadku? Vsak tebe by som zobral vodicak, kym niekoho zabijes (neberiem teraz do uvahy teba inak).
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...podľa môjho laického názoru si minimálne všetky tie závady, ktoré si tu teraz popísal spôsobil svojou demenciou a tým, že vôbec neovládaš techniku fungovania auta...si horší ako ktorákoľvek žena za volantom...pevne verím, že takto prepnutý človek nebýva v mojom meste...je tu tých hovád na cestách dosť aj bez teba...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Grim napísal:...podľa môjho laického názoru si minimálne všetky tie závady, ktoré si tu teraz popísal spôsobil svojou demenciou a tým, že vôbec neovládaš techniku fungovania auta...si horší ako ktorákoľvek žena za volantom...pevne verím, že takto prepnutý človek nebýva v mojom meste...je tu tých hovád na cestách dosť aj bez teba...
a podľa mňa sa mu páči keď je stredobodom pozornosti tak si 90% toho vymyslel.
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

ani by som nepovedal audiotrack..svojou blbosťou som to auto naozaj tak zničil..a v podstate sa mi oplatí do neho vraziť len najnutnejšie aby sa na tom ako tak dalo chodiť a aby to rpešlo cez stk a ek ale kompletná oprava by vyšla viac než cele auto.ved len silentbloky aj z robotou zadne a to neviem v akom stave su predne len 100€ vyše,tlmiče dokopy iba material 200€ vyše + robota,spojka aj s robotou 300 euro? už len toto máme 600€ plus zaratajme že je skrivená polos dalších vyše 150 €,pototm niečo bolo určite s motorom bohvie či nie aklternator to je dalších 120-130€ za výmenu plus robota,pototm brzdy spraviť tam to vychádza len rpedné materiál 50 euro plu robota neratam zadne kde aj to vyjde 60-70euro plus robota,tomu autu filtre vserky treba vymeniť,sviečky treba vymeniť,ak by bol zanesený egr ventil jeho vymena 180€,prípadne elktronická škrtiaca klapka iba hrdlo stojí cez 300€ nerátam robotu,oprava prevodovky+ diferenciál ani nechcem tu sumu radšej vedieť

//autoeditácia príspevku (18 Máj 2012, 0:20)
a chcel by som sa opýtať..seat ibiza 6L má aký typ spojky? je to haldex? alebo obyčajná?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Tie ceny strielas, ze? EGR stoji okolo 120 eur, siel by zohnat mozno aj za 100 eur, ak nie aj menej. Skrciacu klapku z buraneho auta kupis za 50 eur.
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

ibaze aj nechcem vcei z buraneho ale fungl nove uz ked tak..tieto ceny mam z elit.sk aspon tu skrtiacu klapku a ten egr ventil tei ceny som strielal ano ale aj ta by to vyslo hodne aj ked by sme z toho ubrali
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Na co su ti na auto v dezolatnom stave nove veci?
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

to neviem ale ked uz tak ich tan chcem mat nove
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Aky je dovod kupovat niektore veci nove, ktore maju zivotnost 200-300 000 kilometrov? Lebo, to je tvoj argument? Lebo chces mat novy diel na starom rozbitom aute?
Napísať odpoveď