Let's start...
"Nové auto stráca okamžite svoju hodnotu" vs "Nechcem auto preprdené po nejakom Helmutovi"
Zmysel ma, len je zle polozena hlasovacia otazka.Lubenečko napísal:Absolútne nezmyselné hlasovanie.
Ak by som mal na nové i30 tak nad jazdeným Passatom ani neuvažujem.Scorpion90 napísal:u mna je to v podstate Hyundai i30 vs. VW Passat, Nissan Qashqai, Toyota Avensis alebo Volvo S 40. Tazko porovnavat tieto auta, ked su totalne neporovnatelne
...toto je uplne bezna vec, neviem, co je na tom zvlastnebegbeee napísal:Nech mi nikto nehovorí, že predá auto, ktoré funguje a nič mu nie je.
Zrejme nie v cenovej relácii, ktorej hľadám ja.RATZINGER666 napísal:...toto je uplne bezna vec, neviem, co je na tom zvlastne
Nie celkom. Na i30 som jazdil na predvadzacej jazde - islo este o predchadzajucu verziu i30, nie uplne tuto novu a aj na Passate - ten som mal pozicany na vikend. A poviem, ze ten pocit je totalne neporovnatelny. Ten tah, to pohodlie je u Passata niekde uplne inde. U Hyundaia ma drzi len ten pocit, ze ide o NOVE auto, kym najst jazdenku Passata s motorom 2.0 (typ motora CR) 4motion, v ciernej farbe, vo vybave Higline v dobrom stave za rozumnu cenu je znacny problem. (ine nechcem) Na Passate mi akurat vadilo - aj ked dost - ze nema klasicku rucnu brzdu. Ale na to by som si casom zvykolbegbeee napísal:Ak by som mal na nové i30 tak nad jazdeným Passatom ani neuvažujem.