F.A. Premier league
-
master23
Light Professional
Re: F.A. Premier league
tak Didier Drogba po 8 rokoch konci v Chelsea.
Hulk z Porta podal žiadosť o uvoľnenie, jeho ďalšia zastávka by mohla byť Chelsea. Je to celkom pravdepodobné aj vzhľadom na toto: http://www.transfermarkt.de/de/fc-chels ... n_631.html
Uvidíme, čo z toho bude, žeby koniec Torresa?
Uvidíme, čo z toho bude, žeby koniec Torresa?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no tiez som zvedavy ako zaplata chelsea dieru po drogbovi a torresovi..hulk je rozumne riesenie
Bombardér, ten sa im tam celkom hodí, myslím, že to bude kanón rovnako v Anglicku, ako bol v Portugalsku. Torres odchádza, vie sa? Alebo ostane?
Zaujímavé je aj rozhodnutie Pepa Guardiolu. Bude pokračovať ako tréner už od tohto leta, čaká ponuky. Zatiaľ sa tak pošuškáva o Liverpoole a Chelsea.
Zaujímavé je aj rozhodnutie Pepa Guardiolu. Bude pokračovať ako tréner už od tohto leta, čaká ponuky. Zatiaľ sa tak pošuškáva o Liverpoole a Chelsea.
-
guess.whoo
Redeemer
vyjadril sa, ze chce odist lebo tam nie je stastny a ze to boli jeho najhorsie roky...
Guardiolu som cakal ze nevydrzi rok bez klubu
Guardiolu som cakal ze nevydrzi rok bez klubu
Tak ten Hulkov prestup je už naozaj v štádiu riešenia a myslím, že ho nemá čo zastaviť, keďže financie z hľadiska Chelsea rozhodne nebudú problém.
Hulkovi už je Porto malé a očekává se, že po letošní sezoně vyrazí za lukrativnějším angažmá. Brazilský útočník by mohl zamířit do Anglie, údajně dokonce již jedná o přestupu do Chelsea.
zdroj: eurofotbal.cz
S Hulkom to je skoro isté len Porto chce 40m a Chelsea je ochotná dať iba 30m a ešte taká zaujímavá správa, ktorá keby bola pravda Chelsea by sa dosť posilnila http://www.eurosport.fr/football/premie ... tory.shtml
No keby Chelsea získala Hazarda, tak mať na jednom krídle Hazarda a na druhom Marina, to je silná zbraň. Ale Hazard sa vyjadril, že by chcel hrávať stredného ofenzívneho záložníka, podhrotového útočníka, tak uvidíme, či to na tomto nestroskotá, ale myslím, že tam Chelsea nemá lepšiu alternatívu, možno Ramires? Ale ten nie je tak kvalitný ako Eden.
-
guess.whoo
Redeemer
to skor Marin je hrac do stredu ako na kridlo, taka slabsia kopia Modrica
Marin je neskutočný rýchlik, preto som ho hodil automaticky na krídlo. Uvidíme, či sa prognózy naplnia, bolo by to trošku prekvapenie, keby Hazard išiel napokon do Chelsea po avizovanom interese oboch Manchestrov.
-
Steven666
King
Hazarda mať v týme spolu z Hulkom, Marinom a Matom - hehe. Ale Hazard mi príde že nevie čo chce, raz ide do United potom do City a nakoniec bude v Chelsea...
Kto vie, ako to vníma Ferguson. Ten sa raz nechal počuť, že kto u neho nechce hrať hneď z takého prvého presvedčenia, že je to najlepšia možná voľba, že takých hráčov nepotrebuje. Ale tak kto vie, či pre Hazarda nebude platiť výnimka, pretože takí hráči sa príliš často nerodia.
Uvidíme, pokiaľ sa rozhodne pre Chelsea, tak má istotu, že si zahrá v základe, to isté platí pre United. V City by to mohol mať trochu sťažené, i keď platovo by tam bol na tom najlepšie, uvidíme, podľa akých priorít sa bude riadiť.
Uvidíme, pokiaľ sa rozhodne pre Chelsea, tak má istotu, že si zahrá v základe, to isté platí pre United. V City by to mohol mať trochu sťažené, i keď platovo by tam bol na tom najlepšie, uvidíme, podľa akých priorít sa bude riadiť.
-
Steven666
King
akurát som narazil na taký malý vtip: BREAKING NEWS: Eden Hazard zabudol svoje heslo na twitter, takže nám nemôže povedať klub, ku ktorému prestúpi. 
// a aby nebolo málo: Eden Hazard byl právě spatřen na Old Trafford, v dresu Manchesteru City a mluví s Romanem Abramovičem
// a aby nebolo málo: Eden Hazard byl právě spatřen na Old Trafford, v dresu Manchesteru City a mluví s Romanem Abramovičem
-
guess.whoo
Redeemer
tak este jeden:
Breaking news: Eden Hazard to Chelsea - transfer confirmed after the player's wife agrees terms with John Terry
Breaking news: Eden Hazard to Chelsea - transfer confirmed after the player's wife agrees terms with John Terry
-
DanielDevil
Addict
Eden teda nakoniec skončil v Chelsea...teda pravdepodobne, lebo na twitteri napísal že podpísal s víťazom Champions League, čo však vylučuje City, ale United túto súťaž vyhrali takisto ako aj Chelsea, aj keď nie túto sezónu...
http://www.hojko.com/post1836982.html#p1836982
http://www.hojko.com/post1836982.html#p1836982
Všetky médiá sa chytili toho jeho tweetu, že podpíše s víťazom Ligy Majstrov. Všetky médiá sa automaticky chytili toho, že to musí byť Chelsea. Ale Hazard zatiaľ k tomu nič viac nepovedal, koncom týždňa hrá Belgicko v Anglicku zápas, tam sa to má vyhlásiť oficiálne, som zvedavý, či si z nás Eden len nestrieľa a napokon povie, že ide viacnásobnému víťazovi LM do United. 
-
DanielDevil
Addict
podľa mňa pôjde do Chelsea, ale nech si ide, čo ma teší viac že sa začínajú objavovať správy že Kagawa podpísal United
Podľa posledných dnešných správ sa vedenie Manchesteru United dohodlo s vedením Dortmundu na prestupe 23-ročného japonského záložníka Shinjiho Kagawu. Prestupová suma by sa mala pohybovať na hranici 15 miliónov eur, ale vzhľadom na budúce výkony by mohla celková suma stúpnuť až na 22 miliónov eur. "Chce hrať za Manchester United, ale nechce tam hrať kvôli peniazom. Ešte musíme doriešiť pár detailov," povedal športový riaditeľ nemeckého klubu Hans Joachim Watzke
Toto nie je choré, vôbec...
-
DanielDevil
Addict
je to prehnaná suma to je jedna vec a druhá že nepôjde 
Myslím si aj ja, že nepôjde. Ale bolo by zaujímavé, keby to bola reálna ponuka a United by ju prijali. Zato by mohli kúpiť prakticky kohokoľvek, napríklad hráča ako Dzagoev, Gotze, Ganso, Eriksen. Druhá vec je, že Rooney nebude chcieť opustiť Anglicko, v Manchestri bude legenda, ak vydrží do konca kariéry.