aDSL od T-comu
Re: aDSL od T-comu
Andrew007: jj dedina, ale ja mam len cisto net, teraz som skusal a 2.5 ako aj bola, snad to bude co najskor.
-
xH4wK
Nikto ?xH4wK napísal:Je tu niekto kto je od ustredne ~5km a je po zvyseni rychlosti ? Rad by som vedel ci take rychlosti vobec dosiahnete s takou vzdialenostou.
Tak uz to zvysili asi vsade a len zvysuju profil. Postupne 3.38 mi ide po restarte routera.
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Moja momentalna rychlost : http://www.speedtest.net/result/1985703786.png
Snad sa dočkám aj toho 5mbit/s alebo to už ostane takto ? Som z východného Slovenska.
Edit : thx za odpoved
Som pripojený na WiFi cez čínsky wifi usb adaptér 
Snad sa dočkám aj toho 5mbit/s alebo to už ostane takto ? Som z východného Slovenska.
Edit : thx za odpoved
nezostane, budeš mať +/- 5 megabit ale musiš ešte čakať...
Inak maš pekny ping
Inak treba spomenúť že internet s magiom sa bude zrychlovať o dva mesiace neskôr
Inak maš pekny ping
Inak treba spomenúť že internet s magiom sa bude zrychlovať o dva mesiace neskôr
-
PAuLi3
Darca
u mna 3,53 / 0,36. Uplaod mi neviem preco padol, som si ho navysolval na 0,5mbit, no teraz ako sa zvysovala rychlsot mi to padlo 0,35.
Uz aj u nas sa to zrychlilo. Zrovna na rano mile prekvapenie.
- Prílohy
-
- turbo3.JPG (13.9 KiB) 1084 zobrazení
-
xH4wK
Tak u mna uz tiez hotovo
Kosice okolie..
Pingy sa ako som predpokladal zvysili ... na slovenske weby o 7 ms, vonku asi o 10 ms. holt adsl2 si berie svoju dan
Pingy sa ako som predpokladal zvysili ... na slovenske weby o 7 ms, vonku asi o 10 ms. holt adsl2 si berie svoju dan
- Prílohy
-
- 1989560360[1].png (32.24 KiB) 1071 zobrazení
skus si v routeri rucne nastavit modulaciu na G.DMT, mali by o nieco klesnut
umna rychlost asi najnizsia aku kedy som mal od kedy mam turbo 2, vzdy mi to fachcilo na 2.5mbps, teraz to ide 1.8, spokojnost no
umna este asi zvysovanie neprebehlo, inac otazka, je potreba ta dobrovolna aktualizacia routra dslink 2641r aby zvysenie rychlosti prebehlo ? lebo ako skusal som tu aktualiaciu (docital som sa o nej na telekom stranke) a po update firmware mi odmieta ist internet, musel som previest downgrade na starsiu verziu aby som to rozbehal.
pocitujete obcasne zvysenie pingu az na hodnoty od 300-1000 ? dost ma to stve, ale nie som si isty, ze ci je to netom, alebo ze ci prave nie je niekto z rodiny napojeny..
Mam podozrenie, ze ked sa upravuju tie linky teraz, tak ma to uz ovplyvnuje ale negativne (este nemam zvysenu rychlost, som z okolia Nitry)
Mam podozrenie, ze ked sa upravuju tie linky teraz, tak ma to uz ovplyvnuje ale negativne (este nemam zvysenu rychlost, som z okolia Nitry)
mna celkom často kickuje z hier že mi "netečú" packety, takže niekde dáka chyba je
U mna ziadne problemy s pingom. Testoval som Battlefield 3 a islo to v pohode.
-
Nadeo
Guru wannabe
Aj mne to vcera vecer je*alo. Ping sa mi permanentne zvysil z 19 na 27, ale to nieje az taky problem. Skor stranky mi nenacitavalo, ale rychlost bola normalna...
Tak nieco stym robia, inac tych 3.5 by mal mat uz kazdy po restarte routera. Ja som ho restartol tusim v sobotu spravil test a ping ze 300
Potom neskor klesol.
-
Andrew007
Guru wannabe
Bohuzial ti ktori maju internet s smagiom v jednom baliku ucitia zrychlenie len v auguste 
Kolko by som mal mat profil linky turbo 3? Mam okolo 6200kpbs.a rychlost nie viac ako 6mbit.
Tak u nas konecne dnes tiez zvysili.Mam turbo 3 a z 3,50Mbps na 7,40Mbps ping 36ms ostal nezmeneny.Asi ironia ze pred minutou som objednal novy net od imafexu ale vyhadzovat prachy dalej do luftu nemienim a to ich ubohe zrychlenie si mozu strcit
.
-
xH4wK
Mne zacal pre zmenu internet padat, cez vikend 3x a dnes 3x v jeden den... vsetky kontrolky svietia len net zrazu nejde strati propojenie aj na DNS podla logu, nieco s linkou urcite.