Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilnovanie
obchod je v pohode ale niekto my hovoril že sa tam platí dosť veľké poštovné (neviem na 100%)
10e doprava zoberem to z kamošom to bude iba 5emato951 napísal:obchod je v pohode ale niekto my hovoril že sa tam platí dosť veľké poštovné (neviem na 100%)
-
mato951
Star
Tak potom sa ti to aj oplatí
Ako je to so zhadzovanim tuku pri naberani a cviceni? Ide o to, ze vaha mierne stupa, ale neodpustim si castokrat hranolky, vyprazane jedla a podobne, nie vzdy sa da jest maso, ryza, tuniak. Uvazoval som na L-carnitiom, ale beriem zaroven 100% whey protein. Nebude to robit neplechu?
-
Point
Professional
lcarnitin je blbost a k nicomu to nepomoze..
A co take k znizeniu tuku v tele?
-
pegasusss
Light Professional
daj si kardio každé ráno aspon hodinku a máš vyborny spalovač zadarmo 
nedá sa neberať a zároven chudnuť tuk.L-carnitine je blbosť nepomože ti to.Zhodiť tuk možeš len zásahom do jedálnička čiže stravou a treningom 
Trening mam, kedze sa aktivne venujem sportu, mam tam 2x tyzdenne poriadny beh, je tam squash/tenis a okrem toho aj bicykel za pekneho pocasia. A do toho vsetkeho este tlacim posilnovanie.
-
Point
Professional
tak ked chces schudnut tak najlepsie kazde rano aspon 20minut beh..najlepsie 40 minut..tep od 120 do 140 a strava bohata na bielkoviny, davat pozor na sachre a tuky..alebo vyskusat sach. vlny.
Neviem akú rolu hrá to, kedy behať. Je to úplne jedno, proste ten pohyb musí prebehnúť.
rano je to teoreticky lepsie preto, ze po noci mas vycerpane zasoby glykogenu kedze si v podstate 8hodin nejedol a hned dojde k spalovaniu tukov...otazne je ale kolko sa v takomto stave spaluje svalov, kedze furt je telo v podstate hladne a vylucuje sa urcite nemale mnozstvo kortizolu...lepsie je podla mna dat v diete nieco na udrzanie sily a do toho davat nejake intervaly, napr sprinty na prebratie metabolizmu a nesrat sa s hodinami behania, pokial clovek za tym nehlada konkretny ucel a radsej dat poriadnu stravu
-
159456753852
Amateur
Myslis http://en.wikipedia.org/wiki/High-inten ... l_training ?ColdRain napísal:...lepsie je podla mna dat v diete nieco na udrzanie sily a do toho davat nejake intervaly, napr sprinty na prebratie metabolizmu a nesrat sa s hodinami behania, pokial clovek za tym nehlada konkretny ucel a radsej dat poriadnu stravu
ja som myslel konkretne sprinty, ale to je v zasade len jedna forma HIIT...teda ano
No však to, ísť ráno potom, čo som hovno prijímal živín ešte aj behať jak blázon, tak svaly sa moc neovďačia. Pre tých, čo chcú len chudnúť - pokojne.ColdRain napísal:rano je to teoreticky lepsie preto, ze po noci mas vycerpane zasoby glykogenu kedze si v podstate 8hodin nejedol a hned dojde k spalovaniu tukov...otazne je ale kolko sa v takomto stave spaluje svalov, kedze furt je telo v podstate hladne a vylucuje sa urcite nemale mnozstvo kortizolu...lepsie je podla mna dat v diete nieco na udrzanie sily a do toho davat nejake intervaly, napr sprinty na prebratie metabolizmu a nesrat sa s hodinami behania, pokial clovek za tym nehlada konkretny ucel a radsej dat poriadnu stravu
pokial nechcete rysovat na sutaz, tak uplne v pohode si sivystacite s tym ze znizite prijem energie
ale cvicit sa snazite rovnako ako bezne+ nejaka ta aktivita naviac. Co je v ryske asi najpodstatnejsia je strava>
tj dostatocny prijem bielkovin a suplementacia komplexnymi aminami alebo BCAA, samozrejmostou
je protein.
Najhorsie co moze clovek urobit je prestat skoro uplne jest,nesuplementovat a este naviac si nasadit nejake sialene kardio.
Mne sa najviac osvedcili komplexne amina, resp. BCAA v tabletach, lebo nie je problem s nimi cely den vykryvat z hladiska stravy "hluche" obdobia medzi jedlami, iba to clovek zapije vodou a na hodinku - hodinku a pol, ma vybavene.
ale cvicit sa snazite rovnako ako bezne+ nejaka ta aktivita naviac. Co je v ryske asi najpodstatnejsia je strava>
tj dostatocny prijem bielkovin a suplementacia komplexnymi aminami alebo BCAA, samozrejmostou
je protein.
Najhorsie co moze clovek urobit je prestat skoro uplne jest,nesuplementovat a este naviac si nasadit nejake sialene kardio.
Mne sa najviac osvedcili komplexne amina, resp. BCAA v tabletach, lebo nie je problem s nimi cely den vykryvat z hladiska stravy "hluche" obdobia medzi jedlami, iba to clovek zapije vodou a na hodinku - hodinku a pol, ma vybavene.
na bcaa v tabletkach sa nedoplatis, prasok je lepsi a hluche miesto je lepsie prekryt kvalitnym proteinom ktory ma v sebe nejake bcaa a vide to ovela lacnejsie 
prasok je sice vzdy lacnejsi to je pravda, ale nie vzdy mas cas a priestor na pripravu, zatial co tablety mozes hltat narychlo hocikedy a hocikde. Ono zase az taky velky cenovy rozdiel to nie je, pokial samozrejme nie je niekto student a potrebuje setrit za kazdu cenu. Bodybuilding uz z principu nemoze
byt lacny, ak chce mat clovek aj nejake tie vysledky..
byt lacny, ak chce mat clovek aj nejake tie vysledky..
Zdravim.... dufam ze vam neskacem do nejakej zacatej diskusie len by som sa chcel spitat na taky odbornejsiu odpoved alebo aj laicku
ide o to ze aky je vlastne rozdiel medzi tym ked spravim 2x 50 klikov alebo ked spravim 4x 25 klikov ?
-
aviceN
Guru
Ziadny 
//karmista, napis mi PM ak sa ti bude chciet ze aky je tam rozdiel, lebo ma to vazne zaujima
dik
//karmista, napis mi PM ak sa ti bude chciet ze aky je tam rozdiel, lebo ma to vazne zaujima