Zväčšenie sympatii a zaľúbenie sa.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
johndaltonfosterprvy
Amateur
Amateur

Re: Zväčšenie sympatii a zaľúbenie sa.

Príspevok od používateľa johndaltonfosterprvy »

Ked mi čistila žalúdok, tak bola dosť nahnevaná a nepripúštala si nič k telu, len do mna dávala a dávala. Dobre spravila, aspoň sa jej uľavilo a mne aspoň poriadne prečistila žalúdok. Momentálne po pár dňoch situácia utíchla, boli sme pár krat spolu von, dlho sa rozprávali a padlo trošičku slovko aj na nás. Povedala, že nemám tlačiť, že jej mám dať čas a že keď som jej posledné dni poslal sms pred spaním, tak že cítila, že som iný a že to nie som ja, že som až taký neprirodzený. Rozhodol som sa opäť nasadiť taktiku ignorácie na pár dní.
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hd_ »

Tak pravdu povediac teraz ti už nič iné ako "taktika ignorovania" neostáva. Ak by si jej písal často správy, tak by si ju len odpudil už, takže nechaj ju vydýchnuť, to je tvoja jediná šanca. Musíš dúfať, že prekusne to, čo si spravil a že ti dá šancu ukázať, že nie si len žiarlivý cholerik, ktorý kazí kade tade majetok iných. Teraz musíš sekať dobrotu ako len vieš.
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Ked jej casto pises tak si pre nu neprirodzeny.Ked sa jej neozves tak sa ti ozve ona lebo jej chybas.Asi by trebalo zvolit nieco medzi, napisat jej jednu alebo dve spravy za tyzden cez ktore si ju stipku omotas a neozvat sa jej, aj tak sa ti ozve.Ostava ti len cakat.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

presne tak, 1 až 2 sms do týždňa pred spaním, môžeš náhodný deň aj na dobre ránko. Každodenné sms na dobrú noc si nechaj do vzťahu :wink:
inak holky čo môže byť neprirodzené na smske pred spaním? Nepoviem keby je stiahnutá z netu atď, ale pokiaľ si ju sam napísal?
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Filipito skúsim ti odpovedať sama za seba. SMS správy potešia vždy a za každých okolností, ale niekedy je toho moc. Pri balení je asi lepšie nechať priestor a nič nenapísať deň alebo dva, ale poteší aj správa na ráno, hlavne ak ma nezobudí. Vo vzťahu je to iné, zo začiatku pravidelné a neskôr to upadá a upadá. Teraz je skôr v obľube to čo je zadarmo, teda správa na Facebooku, WhatsUp alebo Viber.
johndaltonfosterprvy
Amateur
Amateur

Zmenil som prístup ako sme mi aj radili, sms som jej napísal dve za posledných 5 dni, jednu na večer a jednu na ráno. Za to ráno mi aj krásne poďakovala lebo že keby nebolo tej správy, tak by zaspala do roboty a že som ju zobudil /zaspala aj tak, len trošičku meškala/. Boli sme aj von, potom sme si písali aj cez internet, zase sme boli spolu von a došlo aj na sex, bolo to také vzájomné a pekné, povedali sme si, že za tým netreba hľadať city a že ide o potrebu. Tak som sa snažil to aj vziať, aj ona, ale myslím že sa to ani jednému nepodarilo tak vziať a preto píšem že to bolo pekné. Na druhý deň sme boli spolu, o predchádzajúcej noci nepadlo ani slovo, porozprávali sme sa, niečo zjedli, zabavili sa a šli sme domov. Ona cestovala na deň preč, sama mi zavolala ako sa má a čo robí, pýtala sa na mňa. Dnes som jej pre zmenu volal ja, porozprávali sme sa chvíľočku a dohodli sme sa, že zajtra by sme mohli niekde zbehnúť posedieť.

Neviem povedať aký pokrok nastal a či vôbec nastal, zdá sa mi to rovnaké. Ak sa neozvem ja jej, ozve sa ona. Ak sa neozve ona, ozvem sa ja. A stále je to na tejto úrovni. Dokáže ma potešiť telefonátom, tak isto aj ja ju ale myslím si, že to ostáva na tomto bode. Dokonca sa mi zdá že po tom čo som spravil tomu druhému mužovi, tak je taká iná ku mne. Povedala mi sama aby sme sa o tom už nebavili a že nechce o tom nič viac počuť, ale ja som si všimol že som tým strašne veľa pokazil a prosiť ju o šancu alebo niečo určite nechcem.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ak by sa na teba tak veľmi hnevala (za to, čo si urobil tomu chalanovi), asi by ten sex s tebou nemala ;)
Pokračuj tými telefonátmi, vychádzkami von... a uvidíš, či sa z toho niečo vyvinie.
johndaltonfosterprvy
Amateur
Amateur

Včera sme boli spolu veľmi dlho, bola milá, zlatá, úplne na zjedenie. Pekne sa na mňa usmievala, výborne sme sa porozprávali, boli sme na večeru, nakupovať, deň ako z rozpravkovej knihy. Ked som ju odviezol domov, išla vystúpiť a ja som povedal, aby počkala. Povedala, že aj tak sa budeme baviť o tom istom a odišla. Potom sme si ešte večer a v noci písali na internete a aj cez mobil z postele. Povedal som jej o čo asi tak ide, ona povedala, že je sama zmätená a že potrebuje čas, pretože teraz nechce vzťah, ale chce byť so mnou. Nechce o mňa prísť, ale uvažuje o odchode do zahraničia za lepšou prácou, aby si vedela viacej odložiť a zlepšiť sa v jazyku. Vraví, že ma ľúbi, ale že sama nevie čo chce, že jej mám dať pokoj, že potrebuje čas a že chce voľnosť a zabávať sa. Keby mala vzťah, tak že by prišla o voľnosť, zábavu a nechce sa ani spovedať nikomu s kým bola, kde bola, čo robila a to ju odrádza na vzťahu.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

akyyyy bullshiting :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Preco bullshit? Podla mna rozumny argument, je mlada, chces sa zabavat a to by jej vztah urcite nedovoloval v lubovolenj mieren. Aspon to povie rovno na rovinu.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Inak povedané, nechce byť momentálne s tebou a tak sa to dá zhrnúť do jednej krátkej vety, je to kruté, ale je to tak. Bohužiaľ. Jedine, že by sa rozhodla neísť do zahraničia, to je tvoja šanca. Aj keď kto vie, ak sa rozhodne napr. o pol roka, tak už budeš tak zaškatuľkovaný ako kamarát, že škoda reči.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Takže máte spolu sex, ľúbi ťa ale nechce ťa ? Dafuq ? Neviem, mne argument s voľnosťou príde ako blbosť, pretože pokiaľ sa nejedná o obyčajnú promiskuitnu alkoholičku, tak človeka vzťah nijak neobmedzuje. Chaty,byty,párty.. to človek môže robiť aj keď je zadaný. Ja v tom nevidím problém.. Sú to len výhovorky podľa mňa a dáva ti evidentne najavo, žze ahoj..
Aspoň friends with benefits z toho spraviť.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Mne to príde tak, že ho považuje len za "poistku". Chce si užívať, chce byť voľná bla bla a keď si nikoho nenájde, bude jej odbrý aj on...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

A tebe co chyba? Vsak mas vsetko od dievcata a este k tomu nemusis pocuvat jej vylevy o tom, kde s kym bola. A nie ty musis mat "vztah" v ktorom sa dokopy nic nemeni, len ludska psychika, ktora si povie, ze takto sa mam vo vztahu spravat. Boha si mlady, tiez si uzivaj. Na vztahy mas casu. Laskyplne reci nechaj este bokom a daj jej co chce.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

To je tvoj nazor soviet, ktory tu uz mnohokrat nenasiel pochopenie a nikto sa s tebou nestotoznil. Niekto potrebuje aj lasku, ci prijmat alebo davat. To, ze ty hladas zenu len na jednu vec, tak to je tvoja vec, ale nesnaz sa vsugerovat tento nazor aj ostatnych, hlavne ked chcu radu tykajucu sa lasky, teda veci ku ktorej nemas co napisat.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

test: Tento krat nepresadzujem seba, ale jeho. Vsak dostava lasku od nej, vravi, ze ho lubi, ma s nou sex, dobre sa mu s nou rozprava atd. Presne to iste co ma aj vo vztahu (niektori nemaju ani to a su vo vztahu). Len on proste potrebuje od nej pocut, ze sme vo vztahu a az potom bude rad. Skorej sa mal vybrat cestou a ist s nou na akciu a podobne. Nie na silu sa vsugerovavat a snazit sa dat na nich dvoch cim skorej vicko s nazvom vztah. Az kym si dievca to cele sama neuvedomi pri tom spolocnom case stravenom atd.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Neviem co potrebuje pocut, ale to iste co s nim moze mat s dalsimi dvomi, ved predsa spolu nechodia. Ak beriem, ze vztah je o dovere a vernosti, tak potom by vo vztahu mal byt jediny. A mozno toho co si opisal nema az tolko, aby sa citil spokojny, aby ho to naplnalo a aby kludne zaspaval.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Aj to je mozne.. Dost by pomohlo aj zistit, preco sa rozisla s tym chalanom predtym. To by ti mohlo aj napovedat, co je trochu zac. Ci ho nechala ona, alebo on ju a pre aky dovod (ak to v teme nepadlo). Ci to bolo pre nejaku tu "neveru", alebo len dake nedorozumenie. Ale ked si chce uzivat a vravi "nechcem o tom s kym som bola atd", tak tam moze byt veru viac chalanov, ci nejaky, na ktoreho caka ci to vijde a ci nie.
Filipito
Darca
Darca

Zväčšenie sympatii a zaľúbenie sa.

Príspevok od používateľa Filipito »

Presne toto mi vravelo moje dievca, povedala mi ze nechce vztah, chce byt free. No chcela aby som sa jej ozyval chodil s nou vonku. No ja som sa jej neozyval, nevolal, ignoroval som ju a vtedy si to uvedomila. Vyskusaj aj ty, mozno uspejes :)
Potrebuje byt chvilku bez teba aby si uvedomila co k tebe citi.
johndaltonfosterprvy
Amateur
Amateur

Možno je to v istom zmysle rozumný argument, že je mladá a chce sa zabávať, to jej nemôžno vziať a dá sa to aj chápať. Neviem ako to je u nej s tým zahraničím, počul som to u nej už pred pol rokom, počul som to aj pred tromi mesiacmi a počul som to aj teraz. Skôr mi to príde ako také zúfale vyjadrenie z tlaku, ktorý majú v robote a aj z toho, že jej blízky rodinný príslušník je v nemocnici v zlom stave. Takže to asi všetko dolieha na ňu a ešte keď sa do toho pripletiem ja, priepletie sa ten druhý chlap a možno aj niekto ďalší, tak je to už vyše hlavy a nezvláda to. Tiež mám podobný názor ako napísal Danodrevo v tom, že chaty, byty a iné párty sa dajú vymenať aj vo vzťahu, teda ak to druhá strana nezakáža alebo nebude pre to urazená a pokiaľ sa vie osoba ovládať a pod vplyvom alkoholu sa nevešá na každého, tak v tom nevidím žiadnu komplikáciu. Nemyslím si, že som poistka, som skôr niekto kto je ako kamarát ale zároveň cíti toho ku mne oveľa, oveľa viac, má ma až moc rada a možno mi nechce ublížiť, je jej so mnou dobre, dokážeme sa baviť a rozprávať o všetkom, rozumieme si, vieme si vzájomne pomôcť a vypočuť sa, nechceme sa hádať, občas ten sex, ale je tu stále to jedno ALE a to nechápem. Ona hovorí o tom ALE, že je to pre ňu ťažko vysvetliteľné, že sa bojí ísť do vzťahu a že ho nechce, ale keby som nespravil tú zlú vec tomu chlapovi /nápadníkov/, tak že už asi spolú chodíme, pretože bola vtedy podľa jej slov nalomená a rozhodnutá, že to skúsi. A tým som ju vlastne odradil a zmenil jej pohľad na mňa v širšom pohľade. Soviet ja nechcem ženu, ktorú večer uspokojím a uspokojí mňa, ja ju ľúbim a chcem jej ukázať, že je pre mňa viac, že mi na nej záleží a chcem jej dávať lásku a chcem aby nám bolo spolu dobre. Neberiem to ako letný flirt ani nič podobné. Filipito ako píšeš, lenže keď sa jej ja neozvem deň alebo dva, tak sa ozve hneď ona, buď mi napíše, zavolá a keď máme veľa času, tak dokážeme spolu volať aj pol hodinu a pritom to nemáme zadarmo ale tie minúty do cudzej siete zaplatíme, ani jednému z nás to nevadí. Tak isto dokážeme prepísať celý večer a baviť sa o všetkom možnom. Teraz som sa jej neozval, včera mi volala a vyrozprávala sa za pár minút, bol som ale taký chladný na ňu a na konci sa ma spýtala aj, že či sa hnevám na ňu a tak som jej povedal, že aj hej lebo mi je ťažké pochopiť to čo mi povedala /o tom že ma ľúbi, že chce byť so mnou ale že sa chce baviť, chce voľnosť a nechce vzťah/. Bola taká divná potom, tak som rýchlo v slušnosti ukončil hovor aby mohla nad tým rozmýšľať. A tento víkend sa jej ani neplánujem ozvať a možno sa trochu spamatá a ozve sa sama, kto vie.
Napísať odpoveď