Zväčšenie sympatii a zaľúbenie sa.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zväčšenie sympatii a zaľúbenie sa.

Príspevok od používateľa Soviet »

Ono je pravda aj taka, ze ked s tebou vhupne do vztahu a po case to nevijde, strati cloveka s ktorym jej bolo vynikajuco a moze si buchat o stenu hlavu, ze preco do toho sla. Aspon tak to vacsinou chodi. A tak sa moze obavat aj toho. Nechaj tomu kus volnejsi priebeh..uvidis po vikende.
johndaltonfosterprvy
Amateur
Amateur

Re: Zväčšenie sympatii a zaľúbenie sa.

Príspevok od používateľa johndaltonfosterprvy »

Dlho som sa neozval, ale zhrniem to v skratke pre tých čo sa mi snažili poradiť v tomto topicu. Na konci júna sme sa dali dokopy, bolo to milé, pekné, ale povedali sme si, že to ostane len medzi nami, nebudeme to nikomu hovoriť a že zatiaľ len takto, teda niečo ako tajný vzťah. Chcela to kvôli svojmu okoliu a keby to nevyšlo, nech sa nemusí spovedať ľudom a ja tiež, že prečo sme sa rozišli. Boli sme teda spolu, vo dvojici všetko v pohode, dívali sme spolu filmy, sexovali, trávili sme veľa času.

Teraz po mesiaci sa mi zdala divná, prešli až tri dni kým sme sa videli a videl som, že sa niečo deje. Vypadlo z nej, že je to také chladné, teda že ona je chladná ku mne a ked jej poviem, že ju ľúbim alebo jej to napíšem tak to s ňou nič nespraví a že necíti tie motýle v bruchu. Bola smutná z toho, že je to tak, ale že som pre ňu všetkým, nechce o mňa prísť, ale nemôže sa pretvarovať a robiť, že ma ľúbi. Potom sme si písali a spomínala, že plače, že nevie prečo to takto dopadlo, že chce byť so mnou a že to strašne chcela skúsiť, ale že za ten mesiac bola chladná aj ked dúfala že by sa to mohlo zmeniť.

Nevideli sme sa celý víkend, volala mi, ja som ju ignoroval /neozval som sa jej/ a tak mi potom opäť zavolala, napísala mi a už mi to nedalo a napísal som jej, že možno bol problém v tom ako ten vzťah vyzeral, teda že sme pred kamarátmi boli len ako kamaráti, žiadne dotyky, pohľady alebo držanie za ruky, že tomu chýbala romantika a tých pár chvíľ čo sme boli spolu na to nestačilo, aby cítila niečo viac. Nereagovala na to, ale prečítala si to. Obávam sa, že z toho už nič nebude, pretože ak sa za mesiac nedokázala zaľúbiť a niečo cítiť, tak už asi nikdy. Síce mi sama povedala, že sa nemám hnevať, že to fakt chcela veľmi skúsiť a že som pre ňu všetko, ale že momentálne je na tom tak, že sama nevie čo chce a že jej mám dať teraz chvíľu čas, kým sa spamatá (menšie rodinné problémy, problémy v okolo nej, problémy v práci).

Neviem ako sa zachovať, chcem byť s ňou no myslím, že lepšie bude s ňou chvíľu nebyť a opäť ju ignorovať, nech sa spamatá, nech dostane ten čas čo chce a nech si uvedomí či chce alebo nechce byť so mnou.
Napísať odpoveď