A čo je podľa teba toto?hellwet napísal:čaute dalo by sa nastaviť, to že by sa videlo kedy bol ten príspevok alebo téma vložená do fóra? Lebo niekedy sa to aj zíde aby sa neotvárali zbytočne 5 ročné témy
Čo nové by ste privítali na fóre?
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Datumi pri prispevkov
Re: Datumi pri prispevkov
dobre prepáč som si to nevšimolweroro napísal: A čo je podľa teba toto?
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
Uvítal by som možnosť zobraziť celú tému na jednej strane. Ak by niekto niečo hľadal v 20-stranovej téme, určite by mu to urýchlilo vyhľadávanie. Máme to zavedené na študentskom fóre a túto možnosť využívam dosť často.
-
audiotrack
VIP
nie, lebo:
1) zobraziť na jednu stranu tému čo má 100 a viac strán by bolo šialenstvo
2) ak niekto hladá niečo v téme, vpravo hore pri stránkovaní je vyhľadávanie v téme
1) zobraziť na jednu stranu tému čo má 100 a viac strán by bolo šialenstvo
2) ak niekto hladá niečo v téme, vpravo hore pri stránkovaní je vyhľadávanie v téme
-
Grim
Darca
...a kompromis?...umožniť si nastaviť, koľko príspevkov sa zobrazí na stranu?...
To by som tiež privítal. Zjednodušilo by to niektoré vyhľadávania (napr. keď hľadám v téme Obrázkové vtipy konkrétny obrázok, tak tam textové vyhľadávanie nepomôže).
-
audiotrack
VIP
ved to sa nastavit tusim da (teraz som cez tapatalk tak neviem ale vidi sa mi ze taku moznost mame)Grim napísal:...a kompromis?...umožniť si nastaviť, koľko príspevkov sa zobrazí na stranu?...
-
Silmer
Darca
da sa nastavit pocet karma komentarov na stranu; ale nemyslim si , ze sa da nastavit pocet prispevkov na stranu.
Počet príspevkov na stranu sa nastavuje globálne pre všetkých užívateľov v administrácií. Momentálne je to nastavené na 20 príspevkov. Tento limit sa zvyšoval 6.4.2010 z 15 na 20 príspevkov.
Je jasné, že 100-stranová téma sa bude načítavať strašne dlho, ale to už je na užívateľovi, či to pre neho zmysel má alebo nie. Ale témy do 20 strán by išli úplne v pohode...
-
Silmer
Darca
Re: Čo nové by ste privítali na fóre
nedalo by sa to implentovat do nastavenia kazdeho uzivatela tak jak to je aj s poctom karma komentarov?
Ma to vplyv aj na server. Ak niekto potrebuje najst v celej teme konkretne slovo alebo prispevok od nejakeho uzivatela, tak moze pouzit hladanie (ako uz bolo spomenute). Ak potrebuje najst obrazok, tak je to problemPilifo napísal:Je jasné, že 100-stranová téma sa bude načítavať strašne dlho, ale to už je na užívateľovi, či to pre neho zmysel má alebo nie. Ale témy do 20 strán by išli úplne v pohode...
Ale v sucasnej dobe ked rychly internet nie je vynimocny, by si to takto mohlo zapnut prilis vela ludi a serveru by to zrejme neprospelo - narazove vytazenie namiesto kontinualneho minimalneho zatazovania.
A aspoň možnosť nastaviť si počet príspevkov na stranu na dajme tomu 30? Mnoho ľudí by ani nevedelo, že také niečo je. Z tých ostatných by to mnohí zrejme nevyužili. Tak by to hádam oveľa viac nezaťažovalo server. Či sa mýlim?
S tym by som suhlasil
Mozno by sa dalo ist v pohode aj na 50-100, stale je to 13x menej ako pocet prispevkov v tejto teme, ktorej vypisanie by uz asi trvalo hodnu chvilu a ani server by z toho nemal velku radost.
-
Grim
Darca
...ja by som tiež išiel tak max do 100...viac by sa už podľa mňa ani nevyužilo...
-
audiotrack
VIP
to by bol riadny bordel. Možno v témach ako tu by sa to dalo, ale si predstav témy o politike kde má každý príspevok dobrých 20cm. Neviem čo vymýšlate, 20 je úplne postačujúce. Argumenty o vyhľadávaní sú kraviny, vyhľadávanie v téme tu predsa je. A že rýchlejšie čítanie? To je možno nejaký zlomok sekundy čo ušetríte
Ale to vyhľadávanie funguje iba v príspevkoch, tzn. ak chcem hľadať iba príspevky nejakého používateľa, je to problém 
/OK, o tom zobrazení príspevkov konkrétneho užívateľa som nevedel. To sú také vychtávky, že už snáď aj reťazce vyhovujúce regulárnemu výrazu by to mohlo vyhľadať
/OK, o tom zobrazení príspevkov konkrétneho užívateľa som nevedel. To sú také vychtávky, že už snáď aj reťazce vyhovujúce regulárnemu výrazu by to mohlo vyhľadať
Veď keď je to vyhľadávanie pre príspevky, tak logicky to vyhľadáva v príspevkoch danej témy.
Príspevky od konkrétneho užívateľa v téme si vieš tiež zobraziť, takže kde je problém?
Príspevky od konkrétneho užívateľa v téme si vieš tiež zobraziť, takže kde je problém?
-
audiotrack
VIP
vyhľadanie príspevkov autora v téme je implementované do vyhľadávania príspevkov v téme použitím textového filtra: http://www.hojko.com/post1556039.html#p1556039
a vyhľadanaie príspevkov autora vo všetkých témach je cez profil užívateľa a link: zobraziť príspevky užívateľa
a vyhľadanaie príspevkov autora vo všetkých témach je cez profil užívateľa a link: zobraziť príspevky užívateľa