Zamrzanie hier (i7,gtx470,6gb ram...) vysoke teploty
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zamrzanie hier (i7,gtx470,6gb ram...) vysoke teploty
Ťažko ho nechá zapnutý 20 minút keď sa mu vypol kvôli prehriatiu. A zvýšiť maximálnu povolenú teplotu by som zasa veľmi neodporúčal.
Poriadne ten fan povysávaj a prefúkni kompresorom ak máš.
Ak tam už nie je záruka tak daj dole ten plastový kryt a prečisti rebrá chladiča.
Poriadne ten fan povysávaj a prefúkni kompresorom ak máš.
Ak tam už nie je záruka tak daj dole ten plastový kryt a prečisti rebrá chladiča.
-
Thommas
Addict
Tá karta sa ti prehrieva, nič viac, nič menej. Ak v záruke tak reklamovať, ak nie tak rozobrať, prečistiť a nahodiť schopnú pastu (MX2, MX4).
No musim pozret fakturu... je*** ma teraz zapnem PC a grafika v prdeli
... vcera sla v pohode, som vypol a teraz nacita windows, napise vitajte a skoci hneda obrazovka, rozbehne sa naplno ventilator na grafike a huci ako svina.. dal som tvrdy reset a zase akurat s tym rozdielom, ze nabehla modra obrazovka ...
takze je asi po nej
.. btw vcera som to este testoval tym Furmarkom, teplota vybehla na 91 stupnov a test som radsej zrusil.. ale PC siel v pohode, neviem co sa teraz mohlo stat 
takze je asi po nej
-
Michaelo
Hardcore addict
Vyčistil si ju dúfam.
Ak áno zapni PC, choď do BIOSu a vypni automatický reštart pri BSoD aby si ju mohol odfotiť a dať sem fotku čo ti vypisuje.
Ak áno zapni PC, choď do BIOSu a vypni automatický reštart pri BSoD aby si ju mohol odfotiť a dať sem fotku čo ti vypisuje.
JJ komplet vycistil.. btw kde to tam najdem, ziadne bsod som nenasiel
... Ale mne PC sa nerestartne
... proste je hneda/modra obrazovka a nic viac... nic sa nestane, ja sam musim dat tvrdy reset
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2012, 13:20)
teraz som ho spustil zase a grafika ide..
... inak aj tak co som testoval grafiku som nevedel, co zaskrtnut mam co nie, ake hodnoty tam dat.. takze to bolo uplne zbytocne, kedze sa do toho nevyznam.. je*** ju asi o zem 
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2012, 13:20)
teraz som ho spustil zase a grafika ide..
-
Michaelo
Hardcore addict
V tom teste stacia defaultne hodnoty. Ntreba nic extra nastavovat.
Ale mas to divne ja som mal FurMark zapnuty asi 30 minut a teploty nesli nad 75°C (to bol strop, bezne boli pod 70°C a to mam ATi kartu).
Ale mas to divne ja som mal FurMark zapnuty asi 30 minut a teploty nesli nad 75°C (to bol strop, bezne boli pod 70°C a to mam ATi kartu).
No tak je vadna no.. ved uz ani nejde... chvilu sla ale zase nahodilo modru obrazovku a nic..
tak už len dúfaj že je v zárukeMeken napísal:No tak je vadna no.. ved uz ani nejde... chvilu sla ale zase nahodilo modru obrazovku a nic..
Az teraz ma napadlo, ze na alza.sk je ta obejdnavka.. takze 22.10.2010 som to objednal, tak zaruka tam je.. akurat teraz neviem, ale autorizovany servis na tuto grafiku asi nie je na slovensku? vyzna sa v tom niekto?
Grafika http://www.alza.sk/asus-engtx470-2di-12 ... 186172.htm
servis http://www.alza.sk/Service.asp - je tam len ASUS - ntb, PDA, LCD SK (SK_AS) , to asi sa nevztahuje na GPU http://www.alza.sk/servis-asus-ntb-pda-lcd-sk-w443.htm
Takze tu GPU poslat priamo do alza.sk? je jedno ci to poslem do ziliny alebo do ba?
Grafika http://www.alza.sk/asus-engtx470-2di-12 ... 186172.htm
servis http://www.alza.sk/Service.asp - je tam len ASUS - ntb, PDA, LCD SK (SK_AS) , to asi sa nevztahuje na GPU http://www.alza.sk/servis-asus-ntb-pda-lcd-sk-w443.htm
Takze tu GPU poslat priamo do alza.sk? je jedno ci to poslem do ziliny alebo do ba?
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja vždy posielam do BA pobočky Alzy. A vždy mi to vybavili.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
je jedno kde to pošleš
Mna asi je***, po mesiaci vybavovania a reklamacie mi konecne prisla spat "opravena" grafika... Zapnem prvu hru a po 3 minutach zase zarzne obraz a restarne pc... A zse platit postovne na reklamovanie...
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2012, 14:44)
Dalsia vec, ako skontrolujem ci nie je chyba aj niekde inde? Teoreticky kde moze byt este chyba.. ked hra zamrzne a restartne PC... A dost casto sa mi stava, ze monitor vypadne, teda LEN BLIKNE a napise "No signal" je to len sekunda a teraz neviem ci je to chyba monitora alebo tej grafiky, ze obraz vypadne , viete mi to objasnit?
Pri tych zamrzaniach mi sem tam nahodi aj tu modru obrazovku kde vypise chybu, ale trva to asi 2 sekundy, nestihnem ani bacov kkt precitat a nie to stihnut odfotit
Stale mi hodi tu ciernu obrazovku a potom vypise toto, vid obrazok 1
Toto je test cez AIDA64, vid obr. 2, je to celkom stabilne aj ta grafika nejde nad 82, tak nvm
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2012, 18:20)
BLUE SCREEN
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2012, 14:44)
Dalsia vec, ako skontrolujem ci nie je chyba aj niekde inde? Teoreticky kde moze byt este chyba.. ked hra zamrzne a restartne PC... A dost casto sa mi stava, ze monitor vypadne, teda LEN BLIKNE a napise "No signal" je to len sekunda a teraz neviem ci je to chyba monitora alebo tej grafiky, ze obraz vypadne , viete mi to objasnit?
Pri tych zamrzaniach mi sem tam nahodi aj tu modru obrazovku kde vypise chybu, ale trva to asi 2 sekundy, nestihnem ani bacov kkt precitat a nie to stihnut odfotit
Stale mi hodi tu ciernu obrazovku a potom vypise toto, vid obrazok 1
Toto je test cez AIDA64, vid obr. 2, je to celkom stabilne aj ta grafika nejde nad 82, tak nvm
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2012, 18:20)
BLUE SCREEN
Kód: Vybrať všetko
Popis problému:
Názov problémovej udalosti: BlueScreen
Verzia OS: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Ďalšie informácie o probléme:
BCCode: 116
BCP1: FFFFFA8005CB5010
BCP2: FFFFF8800F20C584
BCP3: FFFFFFFFC00000B5
BCP4: 000000000000000A
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Súbory, ktoré pomáhajú popísať problém:
C:\Windows\Minidump\100512-18033-01.dmp
C:\Users\Pupus\AppData\Local\Temp\WER-42260-0.sysdata.xml
Prečítajte si prehlásenie o používaní osobných údajov online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041b
Ak prehlásenie o používaní osobných údajov nie je dostupné v režime online, prečítajte si ho v režime offline:
C:\Windows\system32\sk-SK\erofflps.txt