Multimedialny prehravac k TV

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
mr.johnsik
Novice
Novice

Re: Multimedialny prehravac k TV

Príspevok od používateľa mr.johnsik »

ok tak sory ale myslel som samozrejme ze multimedialny prehravac na ebay otazka je smerovana na multimedialny prehravac ci nemaju skusenosti s tým ja tu nerobym novu temu multimedialny prehravac a ebay ne iba ebay ale ok
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pises ako mongol, ani ciarka, ani bodka, ani otaznik. V prvom rade sa nauc pisat, aby si sa vedel zrozumitelne vyjadrit a aby bolo jasne co chces vobec napisat. Multimedialnych prehravacov je plno, to co sa da kupit na eBayi, tak sa da kupit aj u nas, vynimkou mozu byt tak cinske zariadenia bez znacky.
mischooo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mischooo »

Dobrý deň.
Chcel by som sa opýtať na nejaký multimediálny prehrávač ktorý dokáže prevzorkovať do 1080p s čím najkvalitnejším prevodníkom. Aby mal HDMI 1.3 minimálne, aby dokázal prehrať MKV, DiviX, Xvid, aby poznal DTS, DTS-HD MA,DTS-ES, Dolby Digital, Dolby TrueHD, a iné a samozrejme viac kanálové formáty do 7.1 Chcel by som to potom prepojiť do zosilovača Onkyo TX-NR906 a do TV Panasonic TX-P42VT30. Takže 1x HDMI výstup do TV obraz a 1x HDMI výstup do zosilovača na zvuk. Dosť som čítal o POPCORN HOUR C-300 ale rád by som sa poradil. Ďakujem.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

2x HDMI je zbytocnost
kazdy receiver na urovni sluzi ako HDMI rozdelovac a ten tvoj tam urcite patri
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

mischooo napísal:Takže 1x HDMI výstup do TV obraz a 1x HDMI výstup do zosilovača na zvuk.
Veľa šťastia pri hľadani prehravača s 2 HDMI vystupmi. To ako to chceš pripojiť je absolutny nezmysel. Aj keby nejaky mal 2 HDMI, takto by ti to nikdy nefungovalo. Ako maš pisane vyššie, receiver ma niekoľko HDMI vstupov, kde pripojiš zariadenia ako prehravače, konzoly atd. a jeden HDMI vystup. Teda, prehravač pichneš do receivera a ten do tv.
Popcorn je dobra voľba.
Majo77
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Majo77 »

Ahojte, chcel by som poradiť pri výbere multimediálneho prehrávača. Zatial je môj favorit ASUS O!Play Mini ale ak by ste vedeli o niečo lepšom som samé ucho. Moje požiadavky - chcem prehrávať čo najviac formátov (vrátane HD, Full HD, Blue-ray), pripájať budem externý HDD Samsung 2.5 "M2 Portable 750GB (USB 2.0 ... 5400ot - tu sa cchem spýtať či nenastane problém s trahním obrazu pri 1080p), wi-fi nepotrebujem a ďalšie vymoženosti nepotrebujem. Na zobrazovanie budem používať TV Panasonic Viera TX-P42C3.

Proste by som chcel šikovnú vecičku ktorá mi prehrá filmy vo vysokej kvalite a za ktorú nezaplatím veľa (cca do 70-80€).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Majo77: Ten disk a USB 2.0 ma prenosovu rychlost daleko vyssiu ako je datovy tok filmov.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Majo77 napísal:Ahojte, chcel by som poradiť pri výbere multimediálneho prehrávača. Zatial je môj favorit ASUS O!Play Mini ale ak by ste vedeli o niečo lepšom som samé ucho. Moje požiadavky - chcem prehrávať čo najviac formátov (vrátane HD, Full HD, Blue-ray), pripájať budem externý HDD Samsung 2.5 "M2 Portable 750GB (USB 2.0 ... 5400ot - tu sa cchem spýtať či nenastane problém s trahním obrazu pri 1080p), wi-fi nepotrebujem a ďalšie vymoženosti nepotrebujem. Na zobrazovanie budem používať TV Panasonic Viera TX-P42C3.

Proste by som chcel šikovnú vecičku ktorá mi prehrá filmy vo vysokej kvalite a za ktorú nezaplatím veľa (cca do 70-80€).
Skôr nejaky Egreat alebo WD TV Live. Tie toho zvladnu viac.
wladas
Redeemer
Redeemer

a ak by bola rec o spolahlivom ktory najmenej pada tak ktory by bol vhodny v tento nizkej cenovej kategorii?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Nemyslim si, žeby niektory zabehnuty model by mal mať problem so stabilitou. Tie staršie kusky už maju väčšinou FW vyladeny.
Majo77
Novice
Novice

hojko napísal:Majo77: Ten disk a USB 2.0 ma prenosovu rychlost daleko vyssiu ako je datovy tok filmov.

díky, len som si to cchel potvrdiť :)

pozeral som aj eGreat ako ste mi tu radili a tento vyzerá v pohode

http://www.alza.sk/egreat-eg-r6a-ii-d266771.htm

popri tom som narazil aj na EMTEC ktorý tiež prehráva FULL HD

http://www.alza.sk/emtec-movie-cube-n150h-d182396.htm

čo z toho by ste si vybrali vy?
Ryan Giggs
VIP
VIP

eGreat skôr s novym čipom 1186. Tento konkretny ma ešte ten starši. Sice su nejakych 15-20 € drahšie, ale tie už zvladaju aj 3D videa.
Majo77
Novice
Novice

Ryan Giggs napísal:eGreat skôr s novym čipom 1186. Tento konkretny ma ešte ten starši. Sice su nejakych 15-20 € drahšie, ale tie už zvladaju aj 3D videa.
pozrem, ďakujem
daffon
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa daffon »

nazdar chlapi..poteboval by som od Vas poradit aky MMC by ste mi poradili,aby to dokazalo prehrat full hd ,mkv,konverzacia 2D-3D a operacny system android aby sa dalo aj zahrat dajaku tu hru :smt033 :D ..dajak si neviem poradit s tym vyberom ..dakujem vam
Ryan Giggs
VIP
VIP

daffon napísal:konverzacia 2D-3D
:D
Obavam sa že konverzovať nedokaže žiaden MMC. :)

Nejake hry si na tom Androide veľmi nezahraš. Ak, tak len nejake primitivne. Neuviedol si cenu, to je dosť podstatny udaj.
daffon
Amateur
Amateur

cena moze byt cca 300e,,no pardon :D konvertovat cize HDM 1.4 a USB 3.0 :D ,este raz pardon :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

pri tej cene sa už da uvažovať rovno o HTPC. Šupneš tam Windows alebo linux, prehraš uplne všetko, a zahraš si aj hry.
daffon
Amateur
Amateur

hmm ako dobry napad to je len niesom si celkom isty ci za 300 stovky by sa daco dobre dalo zohnat ,ako pozeral som si ceny a vychadzalo mi ovela viac..nad MMC som rozmyslal nad POPCORN HOUR C-300 ,ale nema to HDMI 1.4, USB klasika 2.0,kedze mam uz kluce aj ext HDD USB 3.0 takkoli tomu,alebo Xtreamer Prodigy Black ,neviem vazne aky..
wladas
Redeemer
Redeemer

naco potrebujes na MMC USB 3.0 ak sa smiem spytat?
daffon
Amateur
Amateur

nechcem sa hrat na nejak mudreho znalca :) ale pri Blu-ray iso bude stihat datovy tok pri 2.0-ke?
Napísať odpoveď