Potrebujete poradiť s kúpou PC | návrh zostavy | tuning

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pre tých, ktorí potrebujú radu so zostavou!

Príspevok od používateľa uplink »

benq? :|
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

:| aký by si odporúčal ty?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

yoggy - čo máš proti GA? Ty si vybral MSi, najporuchovejšie dosky v kategórii "normálnych" dosiek. [Asus, EVGA, MSi, GA...]
yoggy napísal::| aký by si odporúčal ty?
iiyama, lg, samsung, hp, dell, v podstate hocičo čo nie je sonicview, benq, acer a pod :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

veru, benq je odpad
yoggy

uplink napísal:yoggy - čo máš proti GA? Ty si vybral MSi, najporuchovejšie dosky v kategórii "normálnych" dosiek. [Asus, EVGA, MSi, GA...]
iiyama, lg, samsung, hp, dell, v podstate hocičo čo nie je sonicview, benq, acer a pod :)
pretože to išlo s nimi dolu vodou? a hlavne socket 1155 :sly: na inom nemenovanom PC fóre-každý odporúča buď MSi alebo Asus or Asrock
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

To znamená že na inom nemenovanom fóre je komunita zložená z 66% retardovaných postihov. Odporučiť Asrock a MSi? Len ako zlý vtip...
yoggy

aby to nebolo opačne :wink: hlavne že na začiatku tohoto roka (neviem presne) sa tu s tebou hádali že, stále si stojíš za svojím a nedokážeš pochopiť že Asrock išlo s kvalitou hore a Ga dole... len môj postreh :|
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Asrock išiel kvaitou hore, ale stále nemá na Asus.GB je v poslednom čase v MB bieda.
TomKocuR
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TomKocuR »

Sranda, človek čo nemá absolútny prehľad v aktuálnej situácii je vypluskovaný na maximum a open-minded ľudia s triezvym názorom a prehľadom majú karmu v červenom...
Gigabyte naozaj robí v poslednom čase dosť zlé dosky, určite sa u nich nedá hovoriť o takej nekompromisnej kvalite ako pred niekoľkými rokmi. No a zas naopak msi robí veľmi šikovné a skvelo vybavené a osadené dosky, ktorých kvalita predbehla gigabyte už dávno. To že msi robí najhoršie dosky neplatí už veľmi dlho (ak to vôbec niekedy platilo), aj keď pár rokov nazad by som si msi nekúpil ani ja.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Na konci leta po vyplate planujem kupit novy PC. Zvazujem, ze tam dam AMD Phenom II 965 BE, ale tento CPU by som si chcel kupit uz teraz, pretoze v septembri moze byt uz skonceny predaj. Tak sa chcem spytat, bude kompatibilny tento CPU s touto doskou a touto RAM? (1600MHZ DDR3, v popise CPU sa pise ze podporuje DDR3 ale o frekvenciach tam nie je nic...)
Billy
Star
Star

Ale hlavne by som rad vedel, ci ten procesor podporuje DDR3 1600MHz.

EDIT:
Tak som sa docital, ze max. podporovana pamat je DDR3 1333MHz http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-P ... OX%29.html
wladas
Redeemer
Redeemer

@Billy
vyuzitie?
yoggy

Billy napísal:Ale hlavne by som rad vedel, ci ten procesor podporuje DDR3 1600MHz.

EDIT:
Tak som sa docital, ze max. podporovana pamat je DDR3 1333MHz http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-P ... OX%29.html
jasne že to podporuje :sly:
wladas napísal:@Billy
vyuzitie?
:roll:
Billy
Star
Star

Myslel som, ze 1600MHz by zvysilo FPS v hrach. Ale kupim teda ram 1333. A tiez som nasiel lacnejsiu variantu zakladnej dosky http://www.alza.sk/asus-m5a97-d241256.htm
wladas
Redeemer
Redeemer

to si myslel velmi zle
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

TomKocuR napísal:Sranda, človek čo nemá absolútny prehľad v aktuálnej situácii je vypluskovaný na maximum a open-minded ľudia s triezvym názorom a prehľadom majú karmu v červenom...
Gigabyte naozaj robí v poslednom čase dosť zlé dosky, určite sa u nich nedá hovoriť o takej nekompromisnej kvalite ako pred niekoľkými rokmi. No a zas naopak msi robí veľmi šikovné a skvelo vybavené a osadené dosky, ktorých kvalita predbehla gigabyte už dávno. To že msi robí najhoršie dosky neplatí už veľmi dlho (ak to vôbec niekedy platilo), aj keď pár rokov nazad by som si msi nekúpil ani ja.
a "open-minded" ľudia ako Ty do toho mínusu ešte len pocestujú. MSi kvalitné kúsky? GA predbehla už dávno? Kto je open-minded? Thomass, ktorý líže riť každému, kto sa do mňa obuje a dá mu v karme za pravdu [áno Thomass, čítam to]. Lubenko, či Lukasko či ako sa volajú tí trotli, čo len píšu údaje z fór, alebo kto je vlastne open-minded? Trochu si mýliš pojmy s dojmami chlapče. Open-minded neznamená to že budem posúvať do popredia značky, ktoré sú preslávené svojou poruchovosťou, či už na teoretickej rovine, alebo praktickej. Keby som nechodil každý týždeň min. 3x do alzy reklamovať dosky od výrobcov ako AsRock, MSi a.i. tak ani nepípnem. Mňa seriózne nezaujímajú podplatené recenzie a "skúsenosti" ľudí, čo celé dni kvasia na fóre a o realita vedia holý bačov k***t. Keď človek skladá PC ako na bežiacom páse kvôli živobytiu, v živote by nevypustil z úst takú <>vinu ako "open-minded" na trotla, ktorý píše úplne z cesty.

Nebaví ma chodiť reklamovať idiotské produkty od MSi a AsRock, nebaví ma sa handrkovať na reklamačke s typom, ktorý omiela dookola stále jedno a to isté: "neodborná inštalácia". Asus, EVGA, GA dosky nechodím reklamovať, lebo nemusím, tie "odborne" inštalovať zvládam. Evidentne MSi a AsRock nie. Asi som debil ja, však? Keď prejde pol roka a ja nepôjdem reklamovať ani jeden jediný kus novej dosky od AsRock-u, alebo MicroStaru, tak zmením názor, nie do vtedy.

Hawg.
Napísať odpoveď