Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
Billy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa Billy »

Yes0bium, ja mám doma videokazetu so záznamom, ako znásilňuješ zvieratá a dokým mi nevyvrátiš, že ju mám, tak si pre mňa zoofil!
Yes0b
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Yes0b »

no však to je tvoj názor, myslieť si môžeš čo chceš. tak isto ja si môžem o chemtrails myslieť čo chcem, nikto mi nič nevyvrátil.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Este raz sa ta pytam, na zaklade coho si dospel k tomu, ze je to pravda? Kto robil vyskumy ohladne chemtrails a ako dospel k zaverom, ze v atmosfere je vela kovov, ktore sa pridavaju do leteckeho paliva? Mysliet si samozrejme mozes co chces, ale potom si tu zbytocne za inteligencne menej vybaveneho, ked si vytvaras nazory na zaklade tych najhlupejsich konspiracii, ake clovek kedy vymyslel.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Toto argumentovanie typu: "ja si to myslím a je to moje právo a môžem si to myslieť.." je neuveriteľná sračka, ktorú produkujú ľudia, ktorí už len tvrdohlavo stoja na nezmysle skôr vypovedanom, mysliac si, že budú vyzerať menší blbci ako keby jasne povedali: "áno, trepal som sračky, resp. nemám žiadne dôkazy či argumenty na podporu môjho tvrdenia."
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Yes0b napísal:no však to je tvoj názor, myslieť si môžeš čo chceš. tak isto ja si môžem o chemtrails myslieť čo chcem, nikto mi nič nevyvrátil.
Na príklade tohto mladíka, by som Vám rád predstavil prototyp autora konšpiračných stránok, článkov, komentárov a za rovno aj ich najvernejšieho konzumenta. Poprosím famfáry a zdvdihnúť oponu..

tram ta ra ráááááá.... potlesk! :aasmile29: :aasmile29: :aasmile29: :aasmile29: :aasmile29: aplaus!
Yes0b
Light Expert
Light Expert

TommyHot napísal:Este raz sa ta pytam, na zaklade coho si dospel k tomu, ze je to pravda? Kto robil vyskumy ohladne chemtrails a ako dospel k zaverom, ze v atmosfere je vela kovov, ktore sa pridavaju do leteckeho paliva? Mysliet si samozrejme mozes co chces, ale potom si tu zbytocne za inteligencne menej vybaveneho, ked si vytvaras nazory na zaklade tych najhlupejsich konspiracii, ake clovek kedy vymyslel.
na základe toho, že viem aké to malo dopady na ľudí v Česku v dni, keď mali posprejovanú oblohu, na základe toho, že v sebe ľudia nosia nanovlákna s bioAPI čipmi pokryté infračerveným žiarením (čo sa dá aj overiť s červeným vínom, ale zas to môže niekto "vyvrátiť", že to sú nejaké mikróby a pod., pretože vyvrátiť sa dá naozaj všetko a sú to len útoky na psychiku) a na základe toho, že to spadá presne pod to, o čo sa pár jednotlivcov usiluje a ešte oveľa viac faktorov. keď nepozerám telku a nečítam mediálne sračky, tak moja myseľ disponuje kvalitnejšími schopnosťami ako len memorácia a kalkulovanie.

hughito napísal:Toto argumentovanie typu: "ja si to myslím a je to moje právo a môžem si to myslieť.." je neuveriteľná sračka, ktorú produkujú ľudia, ktorí už len tvrdohlavo stoja na nezmysle skôr vypovedanom, mysliac si, že budú vyzerať menší blbci ako keby jasne povedali: "áno, trepal som sračky, resp. nemám žiadne dôkazy či argumenty na podporu môjho tvrdenia."
neviem odkiaľ si zobral, že som sa snažil argumentovať. ja viem ako to je, vy mi veriť nemusíte, to by ste si museli uvedomiť, že skutočne všetko sa dá nejako "vyvrátiť" a až potom by ste museli začať myslieť kriticky a zistili by ste, že vážne všetko naznačuje tomu, že chemtrails existuje. ale k tomu vás nenútim, pretože sa o ich existencii hádať nechcem.
útok na psychiku funguje nejako takto: ale hromadne.
slay
Addict
Addict

Yes0b napísal:moja myseľ disponuje kvalitnejšími schopnosťami ako len memorácia a kalkulovanie
:smt043 Ha ha ha ha ha..
Yes0b
Light Expert
Light Expert

zrejme si zbieraš príspevky
slay
Addict
Addict

1. Ty si to priam pýtaš.
2. Ty si to zaslúžiš.
3. Je to moja morálna povinnosť.

Boh mi pomáhaj.. :lol:
Yes0b
Light Expert
Light Expert

Aha.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Yes0b ma IQ 169 :!: :!: :!:
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

Billy: nepletieš si to s výškou?
Yes0b
Light Expert
Light Expert

huhuhu, tu sú iní humoristi.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

aaa vidim silmarill sa vratil
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

slay
Addict
Addict

:lol: Si pozri ako vyzerá stránka toho "medzinárodného bankára" (skutočne neviem čo to spojenie má presne znamenať, jedine ak je to "brankár" nie "bankár").

http://www.stevequayle.com/
http://www.stevequayle.com/Giants/index2.html (a toto je špecialitka)
Spoiler
I have invested over 30 years researching the vast history of giants. It has, for the most part, been kept from the public. Proof of giants' existence - their skeletal remains - has been quickly secreted away in obscure museums, when not destroyed.
.. odhadujem to na slušnú zbierku duševných porúch. Ale hlavne, že si môžeš kúpiť cez jeho stránku veci na prežitie. A jáá, že odkiaľ má ten ivan také super zásoby. Nuž aj medzinárodný bankár si musí privyrábať na internetovej reklame, lebo tie banky už nevynášajú ako kedysi. Ten mail, že "[email protected]" ma úplne dostal.

Steve, nevím, jak dlouho s vámi budu moct být ještě v kontaktu. Je to stále nebezpečnější.
Na tomto mieste som si skutočne skoro cvrkol..

A: Stííííve, nevím jako dlóóuho budu ješte mocct.... chrrr .. cchrrr ...
B: Strácaš sa nám! Panebožééé! Aaaaaaah..

:lol:

Proste idioti, samí idioti.. fakt sa treba modliť za apokalypsu. Lebo počet kktov neprirodzene vzrástol. Ako hovorí ivan "výber".. tak tak už by si vás mohol niekto fakt vybrať :D
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hej hej, pozeral som tie zdroje, ktorych doveryhodnost je na urovni Noveho Casu.
Son-Goku
Darca
Darca

TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja to hovorim uz davno, ze GO je mytus. Niekto mudry raz povedal, ze za GO je 5 vedcov a 5000 nadsencov, a proti GO je 5000 vedcov a 5 nadsencov.
Son-Goku
Darca
Darca

cakam na tu osobu ktora na toto nieco odpise.a mozno sa prida este jeden. :lol: inac je nespochybujem globalne oteplovanie.moze byt.go to bolo uz viackrat,tak isto aj doba ladova.len sa opakuju cykly.
Napísať odpoveď