ja si nie som smiesny, smiesny si ty, ze si myslis, ze vsetko, co tu pisem si vymyslam, alebo klamem, alebo proste nemam pravdu. a este si honis na tom. a nedokazes to pochopit.
ty tu vkuse vytahujes zranenia, kym ja pisem o bolesti..ked ta niekto zablokuje na hadzanej, nemusis sa hned zranit. boli to bez ohladu na to, ci sa zranis alebo nie.
ty tvrdis, ze posilnovanie je sport. tak co tu teraz mixujes zrazu kulturistiku. ja tiez nie som profik a sutazim o medaily. v posilnovani sutaze robit nemozes. dokazes tento jednoduchy fakt pochopit? alebo si zase otocis co napisem aby to tebe vyhovovalo? ak niekto rekreacne korculuje na inlinoch alebo behava, lebo je rad, ze je v kondicii, tak neznamena nutne, ze je to sportovec.hughito napísal:Tak keď sa bavíme o športoch, tak musíme sa baviť o kulturistike a tam sa predsa súťaží a vyhrávajú aj medaile a poháre, ktoré tu tak obsesívne spomínaš.
To, že keď nie som profík tak nesúťažím o medaile ? Predsa je x individuálnych športov, kde, áno, súťažíš sám so sebou, prekonávaš svoje dovtedajšie výkony (ak to chápeme na amatérskej úrovni, že nesúťažíš). A ?
nemam chut sa dalej s tebou natahovat, lebo na vsetko reagujes ako maly chlapec a myslis si, ze jediny, kto tu argumentuje rozumne si ty. sam najvacsi.