aDSL od T-comu
Re: aDSL od T-comu
tiez mam T3 a po zrychlovani ziadna zmena stale okolo 5Mb
-
capodituticapi
Light Expert
Dobrý večer chcem sa spýtať...
Mám mágio, a internet dsl... Nemám pevnú linku len internet a mágio a mám to už asi niečo cez 6 rokov a min.rok cez zimu sme predlžovali zmluvu na ďalšie 2roky chcel som meniť poskytovateľa ale zas nič dobre nevyhovovalo programovo na TV pre rodičov. Skyling nie je zlá vec ale tak presne kvôli tomuto som to nechcel že neskôr sa bude za to platiť a podobné veci. Tak som si chcel vybrať orange ale ten ponúkal 60programov ale stoho 55 bolo zahraničných a to by som musel pokúpiť balíky a to by ma vyšlo ešte o dosť drahšie ako teraz čo mám mágio s tým pokašlaním netom
Mágio má zvyšovať DSL rýchlosť na 5Mb/s. Neviem aký mám internet ale asi bez pevnej linky kedže nemám linku ktomu už. Niekedy sme mali ale zrušili sme to len internet ostal a mágio. A chcem sa spýtať že skúšam rôzne speed testery a ukazuje to že download 2,50Mb/s a pritom to stahuje cez torrent alebo cez hellspy len 280Kb/s. Neviete kde je problém? Prečo na všetkých speed testeroch mám niečo cez 2Mb/s download a pritom to ide pomaly. Som s TT nám rýchlosť ešte nezvyšovali... tak neviem či sa to potom zvýši. Ale zaujíma ma to že mám písané 2,20Mb/s a ide to 280Kb/s. Internet mi za tých 6-7rokov padol možno 20x aj to je priveľa že či sa niečo nenastavuje aby to išlo rychlejšie a podobne.
Mám mágio, a internet dsl... Nemám pevnú linku len internet a mágio a mám to už asi niečo cez 6 rokov a min.rok cez zimu sme predlžovali zmluvu na ďalšie 2roky chcel som meniť poskytovateľa ale zas nič dobre nevyhovovalo programovo na TV pre rodičov. Skyling nie je zlá vec ale tak presne kvôli tomuto som to nechcel že neskôr sa bude za to platiť a podobné veci. Tak som si chcel vybrať orange ale ten ponúkal 60programov ale stoho 55 bolo zahraničných a to by som musel pokúpiť balíky a to by ma vyšlo ešte o dosť drahšie ako teraz čo mám mágio s tým pokašlaním netom
Mágio má zvyšovať DSL rýchlosť na 5Mb/s. Neviem aký mám internet ale asi bez pevnej linky kedže nemám linku ktomu už. Niekedy sme mali ale zrušili sme to len internet ostal a mágio. A chcem sa spýtať že skúšam rôzne speed testery a ukazuje to že download 2,50Mb/s a pritom to stahuje cez torrent alebo cez hellspy len 280Kb/s. Neviete kde je problém? Prečo na všetkých speed testeroch mám niečo cez 2Mb/s download a pritom to ide pomaly. Som s TT nám rýchlosť ešte nezvyšovali... tak neviem či sa to potom zvýši. Ale zaujíma ma to že mám písané 2,20Mb/s a ide to 280Kb/s. Internet mi za tých 6-7rokov padol možno 20x aj to je priveľa že či sa niečo nenastavuje aby to išlo rychlejšie a podobne.
lebo rozdiel medzi 2,2 Mb a 280 kB/s nie je
jeden bajt (B) je osem bitov (b)
2000 / 8 = 250 takze ti to ide tak ako ma
jeden bajt (B) je osem bitov (b)
2000 / 8 = 250 takze ti to ide tak ako ma
internet s mágio TV sa bude zvyšovať až od augusta/septembra
Ako vam ide DSLko? Mne v poslednych dnoch strasne casto vypadava a rychlost pada aj na 0,2Mbit/s 
tak len pre info, byvam 1km od Hlohovca, mám turbo 4, dodnes download stabilne 1,2 MB/s, oddnes 2,3 MB/s ,spokojnosť.
Ale ta cenahezo napísal:tak len pre info, byvam 1km od Hlohovca, mám turbo 4, dodnes download stabilne 1,2 MB/s, oddnes 2,3 MB/s ,spokojnosť.
Tak si daj dvojku alebo trojku.
http://www.telekom.sk/osobne/pomoc-a-po ... -internet/Využívate Fair Use Policy(FUP)?
Zásady korektného používania služby - (Fair Using Policy) sa pri internetových programoch neuplatňujú.
Takže keď mám Turbo2 tak nemám FUP ?
ked budes mesacne davat 2 tera, tak ti oshapuju linku
No zajtra zavolám na infolinku a priamo sa uch na to spýtam
... na ten ich neobmedzený internet 
Zdravim,
Podla stranky Telekom-u u nas prebehlo zvysovanie a minuly tyzden bolo ukoncene ale mne ide stale net rovnako. Neviete mi niekto povedat kedy Vam nabehlo toto zvysenie ci presne podla stranky Telekomu alebo neskor? Alebo mi neviete poradit co mam urobit??
Byvam na dedine asi 100m od ustredni a mam router DSL-2641R s firmwarom 2641RSKV107 v.B2 a podla stranky Telekom verzia 107 by mala byt vyhovujuca pre zrychlenie..
Vopred dik za odpoved..
Podla stranky Telekom-u u nas prebehlo zvysovanie a minuly tyzden bolo ukoncene ale mne ide stale net rovnako. Neviete mi niekto povedat kedy Vam nabehlo toto zvysenie ci presne podla stranky Telekomu alebo neskor? Alebo mi neviete poradit co mam urobit??
Byvam na dedine asi 100m od ustredni a mam router DSL-2641R s firmwarom 2641RSKV107 v.B2 a podla stranky Telekom verzia 107 by mala byt vyhovujuca pre zrychlenie..
Vopred dik za odpoved..
restartni router
ako mam ho natvrdo resetnut alebo len vypnut na urcity cas a znovu zapnut?? Nechapem co chces povedat tym "restartni router". Lebo okrem tvrdeho resetu routru som skusil podla mna vsetko.. Dnes som skusal dokonca aj aktualizovat firmware routra na ten ktory som nasiel na Telekom.sk ale stale to iste.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nemas nahodou aj magio sat?
nie u nas sa Magio TV neda dat. asi si myslel skor magio tv ako magio sat ktory ide cez satelit. a okrem ineho mne na email dosla sprava ze mi bude rychlost zvysena.
inak som z NZ okresu. ide vobec niekomu rychlejsie tento net v nasom okrese??
inak som z NZ okresu. ide vobec niekomu rychlejsie tento net v nasom okrese??
jop, vypnut/zapnutEl diablo napísal:len vypnut na urcity cas a znovu zapnut??
ak nepomoze, tak zavolaj na infolinku
8 hodin vypnuty vkuse je podla teba dost dlhy cas?? tolko som mal aj dneska v noci vypaty. vacsinou na noc vypinam..
ano, to je dost dlho, zavolaj na infolinku
ak sa ti da a vies to, pozri sa, aky mas profil linky
ak sa ti da a vies to, pozri sa, aky mas profil linky
tak jak som sa tesil z rychlosti, tak ma sere teraz ina vec. zacalo to po tom zvyseni rychlosti. obcas mi na ipade pise, ze sa nemozem pripojit k itunes, niektore obrazky ikoniek v appstore mi to nenacita, je tam modry otaznik, na normalnom pc mi obcas nejde google, obcas tiez vynecha niektore obrazky, nechapem, problem s odovzvou by nemal byt, skusal som rozne weby "opingovat" aj pod zatazou. v com moze byt problem ? dik (ked nieco stahujem, tak to taha stabilne)