USA - Work and Travel
Re: USA Work and Travel 2012
naklady ?
Do 2000€ aj s letenkou a povinnym vreckovym 500usd v hotovosti...
kolko ludi hladas?
-
Stankoo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Robil by som skolenie,aj ked mam plavcicky kurz bronz spraveny na Slovensku? mal by byt svetovo uznavany 
-
stefan.koval
Medium Expert
isiel by som aj ja robit plavcika. ked tak ss
existuje aj taky W&T alebo taká agentura ktorá nemá podmienku denne studium na vysokej skole?
-
kukiak
Addict
to nie je podmienka agentury, ale priamo usa.. pocul som, ze to externisti odrbavali falosnymi potvrdeniami a podobne.
-
stefan.koval
Medium Expert
kde si to pocul? dokazali im to?mali problemy? diky
CEDAR PARK V OHIU.. to sme si s kamoskami vybrali ze tam chceme ist pretoze to je medzi poslednymi ponukami v stud.agency. ale po precitani skusenosti pomaly aj menim nazor.. rozmyslame este nad dalsim zabavnym parkom v New Jersey , Wildwood, "Morey´s Piers" .. ma s tym niekto skusenosti? alebo v Juznej Caroline , Surfside beach, "Seafood house" ? povodne sme chceli ist cez Cool agent a registracny poplatok sme aj zaplatili, ale nemali nam skoro vobec co ponuknut na pobrezi..
Zdravím,
neprešla som si zatiaľ všetky príspevky, možno to tu už padlo
Ja plánujem ísť začiatkom júna už, skúšky si porobiť dopredu.
CCUSA alebo Student Agency.
Viem čo a ako, kde a ako hľadať byty a mám známeho v NY v prípade núdze.
Niekto kto by sa chcel pridať ?
New York City byt a čo to pocestovať 
Som z Bratislavy ak by sa chcel niekto stretnúť
Môžme facebook prípadne vymeniť.
neprešla som si zatiaľ všetky príspevky, možno to tu už padlo
Ja plánujem ísť začiatkom júna už, skúšky si porobiť dopredu.
CCUSA alebo Student Agency.
Viem čo a ako, kde a ako hľadať byty a mám známeho v NY v prípade núdze.
Niekto kto by sa chcel pridať ?
Som z Bratislavy ak by sa chcel niekto stretnúť
Tak čo, kam nakoniec idete ľudkovia? Ja budem od júna do konca septembra v NYC, tak keby niečo, náhodou..kľudne mi dajte vedieť 
Dobrý deň ,
Mam otázku ktorá tu ešte nezaznela .
Nemám žiadnu skúsenosť s pobytom v USA preto sa chcem spýtať či je možné odísť do USA ako ste písali v tejto diskusii niektorý z vás , študentovi ktorý chodí ešte len na strednú školu ? Či nepoznáte nejakú firmu ktorá ma ponúku nie len vysokoškolákom . Ďakujem za odpoveď .
Mam otázku ktorá tu ešte nezaznela .
Nemám žiadnu skúsenosť s pobytom v USA preto sa chcem spýtať či je možné odísť do USA ako ste písali v tejto diskusii niektorý z vás , študentovi ktorý chodí ešte len na strednú školu ? Či nepoznáte nejakú firmu ktorá ma ponúku nie len vysokoškolákom . Ďakujem za odpoveď .
-
Daggertail
Light Professional
no ved da sa ist na vymenny pobyt na americku high school, to si treba cez nejaku agenturu vybavit, poznam zopar ludi, co takto boli z nasho gympla, len je to asi poriadne drahe 
ja som tak isto študent Strednej školy a nabuduci rok končím dalo by sa to po skončení strednej pred nástupom na vysokú školu ? aj keď neviem ako to je z prihláškami na VŠ do kedy treba podať atd. popripade keby som nešiel na VŠ dalo by sa isť aj tak na toto work&travel ?
na obe tvoje otázky znie odpoveď nie, keďže na W&T musíš byť študentom VŠ denného štúdia (prípadne nadstavbové študium alebo postgraduálne, ako som sa dočítal na stránkach agentúr)
ďalej, študentom VŠ sa stávaš až pri zápise na VŠ (já mám zápis v auguste), čiže aj keď máš v rukách papier o prijatí na VŠ, tak ešte stále nie si študent VŠ
z toho vyplýva, že na W&T môžeš ísť až po 1. ročníku na VŠ
ďalej, študentom VŠ sa stávaš až pri zápise na VŠ (já mám zápis v auguste), čiže aj keď máš v rukách papier o prijatí na VŠ, tak ešte stále nie si študent VŠ
z toho vyplýva, že na W&T môžeš ísť až po 1. ročníku na VŠ
-
Robbie42
Light Professional
Ľudia, tak ako, ste niekto vonku toto leto? Pocity / dojmy? Hlavne by sa mohol ozvat niekto, kto je v NJ v Jenkinson´s 
-
Puffo
Medium Expert
čaute, nestihol som prejsť všetky príspevky, ale na rok sa chystáme s kamošom cez student agency na WAT
ake máte skusenosti s touto agenturou ? ak by sa chcel niekto náhodou pridať, tak SS 
-
stefan.koval
Medium Expert
student je predrazeny
-
enterprise
Medium Expert
Kamarat bol. Chodil tam pravidelne pocas celej vysky a nevie si vynachvalit. Prvy rok sice vela penazi domov nepriniesol, akurat si nakupil oblecenie /asi tak za kufor..vsetko Hillfiger, CK, DaG/ a vratili sa mu naklady. Dalsie roky dostal od agentury uz nejaku zlavu a uz ho v tej restike, kde pracoval aj ovela lepsie platili. Zarobil viac, uz aj pocestoval, opat nakupil a este si priniesol 2000 USD domov, co si myslim, ze nie je zle. Samozrejme, ked clovek zgrlaci, tak si moze doniest aj viac.
Ja sa chystam na WaT hned ako to bude mozne... Cize buduce leto.
Ja sa chystam na WaT hned ako to bude mozne... Cize buduce leto.
tí, čo ste boli... môžte sem napísať vstupné náklady a cez koho ste boli?