Koľko cigariet denne vyfajčíte?
-
zdravotnik
Light Professional
Re: Koľko cigariet denne vyfajčíte?
0 a som rád, že ma to nikdy neťahalo ani vyskúšať. Peniaze viem investovať aj lepšie 
cokoladou aspon neobtazujes ostatnych ludi dymom..
inak 0, tiez som necitil ziadnu ulavu pri fajceni, ziadne uvolnenie stresu.. nic.
inak 0, tiez som necitil ziadnu ulavu pri fajceni, ziadne uvolnenie stresu.. nic.
-
lowmanek
Light Professional
Povedal som to ako priklad, nezozerem jedno balenie denne. Proste kazdy piatok cestou zo skoly si kupim v jednote tri milky po 0,8€, alebo otec kupi nejaku 65% a na tyzden som/sme zahojeny/i. Bez cokolady ako takej by som vydrzal, ale asi ako kadzy to sladke potrebujem, co sa o cigaretach povedat neda. Navyse moralne uznavanejsie je papat cokoladu a nesmrdiet okoliu.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
yoggy napísal:takže denne 2 krabičky? jedna krabička stojí cca 2,5€x2 = 5€x30=150€ na mesiac za zbytočnosť... z ktorej nemáš žiadny osoh a škodí to tvojmu zdraviu a ešte v tak mladom veku, si neviem predstaviť čo bude, keď budeš mať 30 rokov![]()
Nekupujem si cigarety, kúpim si v Maďarsku tabak a dutinky za 11€ a mám z toho 170-200ks. Nebudem vyhadzovať 2.5-,2.7€ keď to môžemmať aj lacnejšie.
-
Eru
Light Professional
denne je to tych 13 az jedna krabicka. pri piti samozrejme viac. ked som cely den doma tak chodim fajcit len z nudy v podstate, ale je to vtedy do tych 10. nechystam sa s tym skoncovat zatial. mozno po vyske.
preco potom ano a nie teraz?
-
Grim
Darca
...nefajčím...len keď pijem a aj to len sem-tam...
-
drop
Medium Star
ani ja nefajcim a vôbec mi to nechyba. 
....cca krabičku denne.... ale záleží na tom, aky mám deň. Niekedy viac, niekedy menej....
Tých 5-10, keď som na nejakej akcii tak o niečo viac..
-
Eru
Light Professional
momentalne sa pohybujem v skupine ludi z ktorych su väcsina fajciari, ci uz v skole alebo v praci, a tak dobre padne skocit si cez prestavku zapalit a porozpravat sa a podobne. tak trochu cakam ze po vysokej skole sa moj zivot dostane do pokojnejsich kolaji so stalou pracou a vseobecne menej divoky. myslim si ze to bude ten spravny cas poupravit svoje neresti na menej zdraviu skodlive. zatial ma k tomu nic netaha (ani tie peniaze), a nemam ani priatelku, ktora by ma o to poziadala (tiez fajciarka).beardie napísal:preco potom ano a nie teraz?
Zahlasoval som za "Nefajčím" keďže nefajčím denne ale sem tam ked niekto ponúkne si dám. Na chate alebo akcii aj 5 občas.
Som nefajčiar, ale vonku v piatok si niekedy zapálim jednu dve. Inak vôbec.
Asi tak 1...za 2 roky 
-
RBG
Medium Expert
Bohuzial su to 2 krabicky denne
Nefajčím, nepijem, nevidím v tom zmysel
Ale každý má vlastný rozum.
Už 3 roky nefajčím - ani jeden šľuk, ak nerátam vodnú fajku, ktorú som dal za tú dobu asi tak 5x. Fajčenie je kravina. Niekomu to dôjde hneď, niekomu neskôr a niekomu nikdy. A ako ktosi múdrejší povedal, ak by alkohol a cigarety boli vynález 20. storočia už dávno sú na zozname nelegálnych drog.
kedysi davno som fajcil, asi tak 5denne, v pripade nejakej akcie to bola skatulka aj viac.
Potom si si spocital kolko ma to stoji penazi a hlavne ako to nici zdravie, oblecenie smrdi a postupne som davky znizoval az som uplne prestal. A neviem si to vynachvalit.
Potom si si spocital kolko ma to stoji penazi a hlavne ako to nici zdravie, oblecenie smrdi a postupne som davky znizoval az som uplne prestal. A neviem si to vynachvalit.