Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
jin: od 5 po koniec vsetky super
, a z tych kameramanskych sa mi najviac paci asi 2.
.. az na 7 - slecna musela strasny hriech spachat, ked jej nohu sekli v clenku 
Yogi - bud zle ostris, alebo mas BF.
Yogi - bud zle ostris, alebo mas BF.
jin mne tam vadi svetlo resp malo svetla a inak smerovane... kameranam budiz, aj ked by som ho stylizoval trosku do inej pozy hlavne tu druhu, ale ok
na slecnach je primalo svetla a ak je to zamer dal by som ho ostrejsie pripadne nejaku tu tienohru... ale nemozem sa zbavit pocitu takej tuctovosti pripadne lacnosti fotografie... neviem ci pochopis presne co myslim... ak uz mas taketo slecny a sporoodete, dalo by sa to uz aj lepsie nafotit a zasluzia si to
mam ta blondynka sa mi zda byt neostra
tmavovlaska na prvej zla poza, resp ako by si ju cvakol medzi pozami...
zeny nefotim nie ze by som nechcel ale nemam nejaky ten zamer ani moznosti tak to ber len ako nazor laika cize moje dojmy, ja mam len vojacky a nie v palaci
na slecnach je primalo svetla a ak je to zamer dal by som ho ostrejsie pripadne nejaku tu tienohru... ale nemozem sa zbavit pocitu takej tuctovosti pripadne lacnosti fotografie... neviem ci pochopis presne co myslim... ak uz mas taketo slecny a sporoodete, dalo by sa to uz aj lepsie nafotit a zasluzia si to
mam ta blondynka sa mi zda byt neostra
tmavovlaska na prvej zla poza, resp ako by si ju cvakol medzi pozami...
zeny nefotim nie ze by som nechcel ale nemam nejaky ten zamer ani moznosti tak to ber len ako nazor laika cize moje dojmy, ja mam len vojacky a nie v palaci
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
niektore blesky jak sa dokazu zachytit zaujimave hlavne pre nefotografa.. nefotil som ja
-
chlapec10
Addict
coby
za toto da palec hore kazdy 
masterdead: Nefotíš pre Microsoft? 
-
hojko
Site Admin
klm16: Prva podla mna trochu tmava, druha a tretia nezaostrena, stvrta moze byt (i ked prepalena biela podla mna)... Podla mna slabe fotky dnes, mal si tu daleko lepsich a doslova krasnych fotiek, ved aj nedavne fotky zavodov boli o dost lepsie, napr. http://www.hojko.com/post1842323.html#p1842323 alebo http://www.hojko.com/post1839301.html#p1839301 - v porovnani s tymi dnesnymi je to sto a jedno. Daval si tu modelky, zimne fotky atd..., teraz mi to pride ako keby to fotil niekto iny alebo ako keby si to fotil so slabsou technikou alebo co.
hojko: čo je na druhej a tretej neostré?
//karmista: doporučujem návštevu očného
//karmista: doporučujem návštevu očného
-
klm16
Medium Professional
nie každý deň je nedeľa, aj keď musím uznať, že toto v nedeľu fotené bolo
\\ vďaka za K+
\\ vďaka za K+
Xijo - zaberu s rusnom, hovorim Fotografia (s velkym F). Niekto bude namietat, ze kompozicne bla bla bla, ale pravidla su od toho, aby sa porusovali (ked vieme ako ich porusit). Ma to atmosferu, a svojou netypickou kompoziciou nechyba ani dynamika. Samotnemu B/W prevodu niet co vytknut tiez, azdalen chybajuce detaily v tmavych castiach lokomotivy (cert ich zober). Smiem vediet, kde bolo fotene?
Druhy zaber je z kategorie "aha moj mobil ma aj fotoaparat", cvak... (tym nenarazam na technicku stranku veci, ale obsahovu).
klm16 - 3 je podla mna naj, skodalen, ze ti to auto utieklo az k okraju. Vytky k ostrosti si nevsimaj, na panning su ostre az az.
Druhy zaber je z kategorie "aha moj mobil ma aj fotoaparat", cvak... (tym nenarazam na technicku stranku veci, ale obsahovu).
klm16 - 3 je podla mna naj, skodalen, ze ti to auto utieklo az k okraju. Vytky k ostrosti si nevsimaj, na panning su ostre az az.
Dakujem, fotografia bola fotena v depe v kosiciach pri prilezitosti zobudzania Katky (rusna) a bolo to v tmavej miestnosti kde slahali luce slnka z dveriKoCi napísal:Xijo - zaberu s rusnom, hovorim Fotografia (s velkym F). Niekto bude namietat, ze kompozicne bla bla bla, ale pravidla su od toho, aby sa porusovali (ked vieme ako ich porusit). Ma to atmosferu, a svojou netypickou kompoziciou nechyba ani dynamika. Samotnemu B/W prevodu niet co vytknut tiez, azdalen chybajuce detaily v tmavych castiach lokomotivy (cert ich zober). Smiem vediet, kde bolo fotene?
a este, dokonala fotka neexistuje
-
krankenwagen
Professional
krankenwagen - Pekne ale tmave, skus to zosvetlit.
+ odstrániť ten konár a bude to OK.
// rýchlovka, ako si to predstavujem ja
// rýchlovka, ako si to predstavujem ja
-
krankenwagen
Professional
Maro.: Dik, zaujimalo by ma, ako si tam dorobil tie oblaky za stromom. Nejaky brush v PS?
K+
Žeby Clone Stamp Tool? 
jeden experiment odo mna skoro po roku...
z akcie boje o strecno
tiesnava 2012
z akcie boje o strecno
tiesnava 2012