Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ešte som si všimol .. všetci čo idú 70 v 90ke na čele kolóny, tak telefonujú :D ... bezpečnosť na prvom mieste ! :lol:
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

To je ešte nič, minule som videl jednu ženskú, v pravej ruke držala mobil a rýchlosti radila krížom cez seba ľavou rukou (pričom samozrejme nedržala volant). :? :nono: Skoro vrazila zboku do električky, ktorej sa vyhla na poslednú chvíľu (chýbalo +- nejakých 20cm).
goldenshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa goldenshit »

Header napísal:GothaR: to prišlo pre teba ? :mrgreen:

dneska už hneď ráno mi zdvihol adrenalín nejaký dement čo sa mi držal hodnú chvíľu za zadným nárazníkom asi 30centi a do polovice bol v ďalšom pruhu... fakt bol natlačený že jedno prudšie pribrzdenie a je vo mne..najlepšie však bolo že keď som pribrzdil a snažil sa ho upozorniť nech si dá pohov, začal po mne trúbiť :sneaky:

som mal chuť ho zastaviť, hrdinsky naširoko vystúpiť a povedať mu že je pirát ako borec na bielej oktávke z toho videa čo koluje po nete :lol: :smt059 ..ale potom ma to prešlo na šťastie...
mozes sem dat odkaz nato video?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

mna prezmenu vytacaju slovaci v rakusku, chodim tam tankovat, len kusok za hranice do Hainburgu a za tu kratku trasu sa dokazem tak rozculovat a nervovat, ich krasna okreskova 100vecka a my ideme 80, obec 42, nahodou aby ani len o 1/4 kmh neprekrocili rychlost

///neponahlam sa nikam, ale preco ist 80 ked mozem 100 ? a hlavne na tej dobrej ceste, mimo to je este fajn, vcelku sa da obiehat auta, ale v obci, ked kvaltujem ako blazon 3,4,3,4,3...tak to ma fakt nebavi
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Mrk a ponahlas sa vzdy natolko, ze tych 10km co prejdes rychlostou o 20kmh mensou a stratis asi minutu casu, Ti stoji za vytacanie sa nad pomalymi Slovakmi? Kochaj sa aspon chvilu tym, ako moze vyzerat kvalita ciest. Okrem ineho ta cesta je prehladna a vidis kilometer dopredu, tj mozes tych slimakov predbiehat aj 150km/h. Na to ale v Rakusku treba vajcaky :-)
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

goldenshit: tu je to http://www.mojevideo.sk/video/14d53/rus ... ensku.html

hovorím....vystúpil ako majster svetla :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

LOL, iny saso ako vybehol z toho auta :D
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Tak buď má pod pažami ježkov alebo bol na melónovej brigáde :D Je to prinajmenšom smiešne, aby taký pupkáč išiel ako najväčší kulturista :lol:
Header
Professional
Professional

na široko si vystúpil pánko... len mi tak duša zapištala po tom, že čo by urobil, keby tam vystúpi a v aute za ním sedia dvaja bez krku... čo by zažal... "nesvieti vám žiarovka" :mrgreen:
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Čo k tomu dodať - kúpte si do auta kameru a takýchto idiotov jazdiacich hlava-nehlava natočíte za hodinu aj troch. A vo väčšine prípadov to nebudú žiadne hrubé krky, ale mladí vodiči na vylietaných kraksniach a páni v strednom veku, ktorí väčšinou aj bývajú agresívni a nosia slnečné okuliare či je slnko, či je dážď.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Mna strasne vytaca ked niekto ide v bus pruhu a zrazu chce zabocit do kolony. Natlaci sa tam hlava nehlava este vytrubuje.
Sice teraz su prazdniny a mame cas vyduchnut, ale pride september, prazska, novy most, koniec noveho mosta do mesta (ked tam stoja policajti) a ine lukrativne miesta budu opat plne.
Navyse do bus pruhu chcu pustit auta, to bude bordelu.. :/

Som dost prekvapeny, ako prenosne znacenie pomyli ludi. Vyjazd eisnsteinova, novy most. Skoro kazdy den tam niekto ide zo stredneho pruhu doprava hore na most. Nie z praveho ako je vyznacene.
Btw, kedy konecne otvoria ten novy pruh ? vyzera ze je davno hotovy.. aj pracovnici a technika je uz hodnu dobu fuc..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Hoci sa ma to bytostne nedotýka, sprístupnenie BUS pruhu je podľa mňa..neviem ako to nazvať...len ďalší prejav arogancie moci voči spoločnosti. Je jasné, že v tom pruhu bude jazdiť každý, t.j. opäť sa presadí zákon v prospech lepšie situovaných na úkor dobra spoločnosti.

Možno je to zbytočné zaťahovanie politiky do témy, ale tak to vidím..v širších súvislostiach.
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

Mustafa napísal:To je ešte nič, minule som videl jednu ženskú, v pravej ruke držala mobil a rýchlosti radila krížom cez seba ľavou rukou (pričom samozrejme nedržala volant). :? :nono: Skoro vrazila zboku do električky, ktorej sa vyhla na poslednú chvíľu (chýbalo +- nejakých 20cm).
moje nervy... :?
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ako sa tu spominalo to vytrubovanie kamionov, dnes som sa vracal z HR cez rajku, Kamiony tam stali asi v 5 km kolone vselijako, neviem co tam robili, a oproti nejaky kamionista si myslel, ze je na svadbe asi :D trubil blikal, pritom uz mal volnu cestu predsebou a to trubil celu tu kolonu. A pri ceste tam v madarsku, kamion tahalo do stredu a do protismeru, samozrejme, ze si cital nieco.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mustafa & dekarbon: Mobil patri do pravej ruky, pretoze lavou sa ovladaju smerovky (plati v pripade automatickych prevodoviek).
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

hojko napísal:Mustafa & dekarbon: Mobil patri do pravej ruky, pretoze lavou sa ovladaju smerovky (plati v pripade automatickych prevodoviek).
Mobil patrí do vačku :wink: A keď už tak, volávam len na okreskách resp. diaľnici, v meste je milión ďalších elementov, na ktoré sa treba viac sústrediť.
Header
Professional
Professional

No keď už tak, volám cez handsfree :sly:
Mustafa
Medium Star
Medium Star

hojko napísal:Mustafa & dekarbon: Mobil patri do pravej ruky, pretoze lavou sa ovladaju smerovky (plati v pripade automatickych prevodoviek).
Mobil nepatrí do žiadnej ruky. :) A k tej panej, ona automatickú prevodovku nemala, preto nedokážem pochopiť jej myšlienkové pochody pri šoférovaní.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Header napísal:No keď už tak, volám cez handsfree :sly:
Takže si nikdy v živote nepoužíval počas šoférovania mobilný telefón a máš zakaždým poruke headset? Nebuď smiešny :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

melonSVK napísal: Takže si nikdy v živote nepoužíval telefón počas šoférovania mobilný telefón a máš zakaždým poruke headset? Nebuď smiešny :)
Vždy je lepšie použiť aspoň hlasitý odposluch.
Napísať odpoveď