Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
Ešte som si všimol .. všetci čo idú 70 v 90ke na čele kolóny, tak telefonujú
... bezpečnosť na prvom mieste ! 
To je ešte nič, minule som videl jednu ženskú, v pravej ruke držala mobil a rýchlosti radila krížom cez seba ľavou rukou (pričom samozrejme nedržala volant).
Skoro vrazila zboku do električky, ktorej sa vyhla na poslednú chvíľu (chýbalo +- nejakých 20cm).
-
goldenshit
Medium Expert
mozes sem dat odkaz nato video?Header napísal:GothaR: to prišlo pre teba ?![]()
dneska už hneď ráno mi zdvihol adrenalín nejaký dement čo sa mi držal hodnú chvíľu za zadným nárazníkom asi 30centi a do polovice bol v ďalšom pruhu... fakt bol natlačený že jedno prudšie pribrzdenie a je vo mne..najlepšie však bolo že keď som pribrzdil a snažil sa ho upozorniť nech si dá pohov, začal po mne trúbiť
som mal chuť ho zastaviť, hrdinsky naširoko vystúpiť a povedať mu že je pirát ako borec na bielej oktávke z toho videa čo koluje po nete![]()
..ale potom ma to prešlo na šťastie...
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mna prezmenu vytacaju slovaci v rakusku, chodim tam tankovat, len kusok za hranice do Hainburgu a za tu kratku trasu sa dokazem tak rozculovat a nervovat, ich krasna okreskova 100vecka a my ideme 80, obec 42, nahodou aby ani len o 1/4 kmh neprekrocili rychlost
///neponahlam sa nikam, ale preco ist 80 ked mozem 100 ? a hlavne na tej dobrej ceste, mimo to je este fajn, vcelku sa da obiehat auta, ale v obci, ked kvaltujem ako blazon 3,4,3,4,3...tak to ma fakt nebavi
///neponahlam sa nikam, ale preco ist 80 ked mozem 100 ? a hlavne na tej dobrej ceste, mimo to je este fajn, vcelku sa da obiehat auta, ale v obci, ked kvaltujem ako blazon 3,4,3,4,3...tak to ma fakt nebavi
Mrk a ponahlas sa vzdy natolko, ze tych 10km co prejdes rychlostou o 20kmh mensou a stratis asi minutu casu, Ti stoji za vytacanie sa nad pomalymi Slovakmi? Kochaj sa aspon chvilu tym, ako moze vyzerat kvalita ciest. Okrem ineho ta cesta je prehladna a vidis kilometer dopredu, tj mozes tych slimakov predbiehat aj 150km/h. Na to ale v Rakusku treba vajcaky 
goldenshit: tu je to http://www.mojevideo.sk/video/14d53/rus ... ensku.html
hovorím....vystúpil ako majster svetla
hovorím....vystúpil ako majster svetla
-
hojko
Site Admin
LOL, iny saso ako vybehol z toho auta 
Tak buď má pod pažami ježkov alebo bol na melónovej brigáde
Je to prinajmenšom smiešne, aby taký pupkáč išiel ako najväčší kulturista 
na široko si vystúpil pánko... len mi tak duša zapištala po tom, že čo by urobil, keby tam vystúpi a v aute za ním sedia dvaja bez krku... čo by zažal... "nesvieti vám žiarovka" 
Čo k tomu dodať - kúpte si do auta kameru a takýchto idiotov jazdiacich hlava-nehlava natočíte za hodinu aj troch. A vo väčšine prípadov to nebudú žiadne hrubé krky, ale mladí vodiči na vylietaných kraksniach a páni v strednom veku, ktorí väčšinou aj bývajú agresívni a nosia slnečné okuliare či je slnko, či je dážď.
Mna strasne vytaca ked niekto ide v bus pruhu a zrazu chce zabocit do kolony. Natlaci sa tam hlava nehlava este vytrubuje.
Sice teraz su prazdniny a mame cas vyduchnut, ale pride september, prazska, novy most, koniec noveho mosta do mesta (ked tam stoja policajti) a ine lukrativne miesta budu opat plne.
Navyse do bus pruhu chcu pustit auta, to bude bordelu..
Som dost prekvapeny, ako prenosne znacenie pomyli ludi. Vyjazd eisnsteinova, novy most. Skoro kazdy den tam niekto ide zo stredneho pruhu doprava hore na most. Nie z praveho ako je vyznacene.
Btw, kedy konecne otvoria ten novy pruh ? vyzera ze je davno hotovy.. aj pracovnici a technika je uz hodnu dobu fuc..
Sice teraz su prazdniny a mame cas vyduchnut, ale pride september, prazska, novy most, koniec noveho mosta do mesta (ked tam stoja policajti) a ine lukrativne miesta budu opat plne.
Navyse do bus pruhu chcu pustit auta, to bude bordelu..
Som dost prekvapeny, ako prenosne znacenie pomyli ludi. Vyjazd eisnsteinova, novy most. Skoro kazdy den tam niekto ide zo stredneho pruhu doprava hore na most. Nie z praveho ako je vyznacene.
Btw, kedy konecne otvoria ten novy pruh ? vyzera ze je davno hotovy.. aj pracovnici a technika je uz hodnu dobu fuc..
Hoci sa ma to bytostne nedotýka, sprístupnenie BUS pruhu je podľa mňa..neviem ako to nazvať...len ďalší prejav arogancie moci voči spoločnosti. Je jasné, že v tom pruhu bude jazdiť každý, t.j. opäť sa presadí zákon v prospech lepšie situovaných na úkor dobra spoločnosti.
Možno je to zbytočné zaťahovanie politiky do témy, ale tak to vidím..v širších súvislostiach.
Možno je to zbytočné zaťahovanie politiky do témy, ale tak to vidím..v širších súvislostiach.
moje nervy...Mustafa napísal:To je ešte nič, minule som videl jednu ženskú, v pravej ruke držala mobil a rýchlosti radila krížom cez seba ľavou rukou (pričom samozrejme nedržala volant).![]()
Skoro vrazila zboku do električky, ktorej sa vyhla na poslednú chvíľu (chýbalo +- nejakých 20cm).
Ako sa tu spominalo to vytrubovanie kamionov, dnes som sa vracal z HR cez rajku, Kamiony tam stali asi v 5 km kolone vselijako, neviem co tam robili, a oproti nejaky kamionista si myslel, ze je na svadbe asi
trubil blikal, pritom uz mal volnu cestu predsebou a to trubil celu tu kolonu. A pri ceste tam v madarsku, kamion tahalo do stredu a do protismeru, samozrejme, ze si cital nieco.
-
hojko
Site Admin
Mustafa & dekarbon: Mobil patri do pravej ruky, pretoze lavou sa ovladaju smerovky (plati v pripade automatickych prevodoviek).
Mobil patrí do vačkuhojko napísal:Mustafa & dekarbon: Mobil patri do pravej ruky, pretoze lavou sa ovladaju smerovky (plati v pripade automatickych prevodoviek).
No keď už tak, volám cez handsfree 
Mobil nepatrí do žiadnej ruky.hojko napísal:Mustafa & dekarbon: Mobil patri do pravej ruky, pretoze lavou sa ovladaju smerovky (plati v pripade automatickych prevodoviek).
Takže si nikdy v živote nepoužíval počas šoférovania mobilný telefón a máš zakaždým poruke headset? Nebuď smiešnyHeader napísal:No keď už tak, volám cez handsfree
Vždy je lepšie použiť aspoň hlasitý odposluch.melonSVK napísal: Takže si nikdy v živote nepoužíval telefón počas šoférovania mobilný telefón a máš zakaždým poruke headset? Nebuď smiešny