Bojove umenia a pod.

O športe...

Ktoré bojové umenie je vaše najoblúbenejšie ?

Muay Thai
95
28%
Kung Fu
30
9%
Karate
24
7%
Judo
8
2%
Capoeira
30
9%
Aikido
39
12%
Combat Sambo
6
2%
Taekwondo
29
9%
ine
74
22%

Celkom hlasov: 335

Fanta
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fanta »

nemam slov :cry:

chcem este od nich nejake videa mate nekdo? :wink:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Tomasito napísal: Hm, nic v zlom borec, ale vcera to boli u teba 3 roky, resp. "3_rocny trening karate" a dnes uz su to "4 roky treningu karate" ... (vid. drakeman, St 18 Máj 2005, 23:05: "nech je to to xce, ale nexcel by som ho stretnud na zabave alebo na ulici. vsak mi dobre dal keby zacnem... a s mojim 3rozcnym treningom karate???"). Ty uz naozaj radsej nepi... za chvilu sa sem nezmestis :wink:
hups, ani som si to neuvedomil. to je tym, ze ma vcera boleli oci a dobre som nevidel. Tak dame 3,5. Suhlas?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

drakeman napísal: hups, ani som si to neuvedomil. to je tym, ze ma vcera boleli oci a dobre som nevidel. Tak dame 3,5. Suhlas?
Pohoda priatelu... len ty sam vies najlepsie, ako dlho si trenoval karate :)
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal: Pohoda priatelu... len ty sam vies najlepsie, ako dlho si trenoval karate :)
dlho, no keby som si nebol dorval platnicky, tak som tam mozno este teraz. Sice trenera stale stretavam, ale nebavime sa spolu
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ja osobne robim

Kód: Vybrať všetko

http://www.ving-tchun.sk
a som max spokojny, nie som sice ziaden borec, predsa to robim len daco vyse pol roka, ale urcite sa moje schopnosti zlepsili, a o take dva roky uz budem fakt good, je to velmo ucinne, a take srandy ako capuera su sice pekne, ale nie je to bojove umenie, proste je to aby si zbalil baby, ale hocijaky netrenovany ozran ti da na hubu, a karate, kamos to robi uz asi 5rok, ma neviem aky pas, ale dam ho dole behom 15sek.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:ja osobne robim

a som max spokojny, nie som sice ziaden borec, predsa to robim len daco vyse pol roka, ale urcite sa moje schopnosti zlepsili, a o take dva roky uz budem fakt good, je to velmo ucinne, a take srandy ako capuera su sice pekne, ale nie je to bojove umenie, proste je to aby si zbalil baby, ale hocijaky netrenovany ozran ti da na hubu, a karate, kamos to robi uz asi 5rok, ma neviem aky pas, ale dam ho dole behom 15sek.
Ked som bol na intraku, tak som tam videl dost plagatov o tomto umeni a dost ma to zaujimalo co to vlastne je. No teraz ked si pozeram tie videa... hmm... na obranu ti staci bazr ake umenie. pokial sa v nom stale zokonalujes, tak ta len tak lahko barz kto nezlozi. A o karate viem ze je to nic moc. Ale na obraznu mi to staci a karate je na boj zo vzdialenosti a nie telo na telo. Supera si musisi drzat od tela, kdez to pri tomto musis ist n aneho. Vzdy lepsie je si aspon udret ako len drzat.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

drakeman napísal: Ked som bol na intraku, tak som tam videl dost plagatov o tomto umeni a dost ma to zaujimalo co to vlastne je. No teraz ked si pozeram tie videa... hmm... na obranu ti staci bazr ake umenie. pokial sa v nom stale zokonalujes, tak ta len tak lahko barz kto nezlozi. A o karate viem ze je to nic moc. Ale na obraznu mi to staci a karate je na boj zo vzdialenosti a nie telo na telo. Supera si musisi drzat od tela, kdez to pri tomto musis ist n aneho. Vzdy lepsie je si aspon udret ako len drzat.
absolutna blbost, toto nie je len ako zapasenie ze sa chytite as potom sa valate po zemi, proste tu ide oto, aby si sa prebojoval cez superovu obranu a dostal sa do neho udermi, a karate? ved si pozriem prvu vec, napr. kop idete vykryvat rukami, absolutna pi*ov***, dam silnu pecku na rebra/do brucha) prekopnem ti ruku a si vpici, kdez to nohu tak lahko neprekopnes,...
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

chcem sa spytat ci na Slovensku je škola Šao linu - nielen bojového umenia ale aj duchovného učenia
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:chcem sa spytat ci na Slovensku je škola Šao linu - nielen bojového umenia ale aj duchovného učenia
IMHO je, ale neni lepsie tai-chi?
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal: IMHO je, ale neni lepsie tai-chi?
A kde to je? :shock:
Nemyslim si ze je lepsie. Ked dokazes skoncentrovat svoju vnutornu (duchovnu) silu a dokazes ju vyuzit, dokazes robit zazraky. Ved ako inac by dokazali chodit po ulikoch, skle ci lamat spicate palice na hrdle ....
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ivko »

Ja trenujem tradicne karate vo Filo sporte.
Zajko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Zajko »

Všetci podcenujete karate ale karate je 1 naj bojove umenie a clovek zacne chapat karate minimalne po 7 rokoch treningu a ako dakto pisal ze kop vykrit rukou tak tam nejde o to ze ja ti vopcham ruku do smeru nohy to si kde pocul ja ti tu nohu aj zlomim ak budem chciet.
Dufik
Amateur
Amateur

mh

Príspevok od používateľa Dufik »

Traktorista napísal:ja osobne robim

pozeram dalsi expert na capoeiru, to ze si videl jedno video a pocul par teplych slov nenapoveda ze o tom nieco vies. Ale ako po sty raz, dalsiemu n00bovi to trosku ozrejmim:
Capoeira je roznorode umenie, je vela skupin ktore sa zameriavaju na tradicne tance, akrobaciu, bojove umenie a pod. Jedna z najznamejsich na svete je Abada, ktore je mix ako povodnych tak aj novych prvkov. K tomu pokrocila capoeira pridava aj prvok brazilskeho jiu jitsu (ci jak sa to pise).

Ak sa chces porovnavat s capoeirstami, tak s ABADA, mas ty stastie ze dokonca v Bratislave jedna skola je. Ked tak frajeris, chod tam vyzvat jedneho brazilcana, je len 160 cm vysoky, to zvladnes, ne ? Pripomeniem ti len, ze peniaze si zarabal hlavne na ultimatoch, KF1 a podobne...
good luck n00b
capoeira.sk
yks
Medium Expert
Medium Expert

Re: bojove umenia

Príspevok od používateľa yks »

drakeman napísal:

http://im.super.cz/fun/05/70-asie.wmv
co na to hovorite?
dost blbost ... hentake saskovanie ti je na ulici na dve veci ...
:roll:
Robcsi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Robcsi »

yks napísal:
no chalani vedia, su šikovný, ale nič netreba podceňovať, dostal by si jednu kopačku od ních a mesiac by si jedol kašu a neviem či by si potom hovoril, že je to blbosť :?
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

yks napísal:dost blbost ... hentake saskovanie ti je na ulici na dve veci ...
nebol by som si celkom isty. je pravda ze je to dost na smiech, ale vdy lepsie veduiet aspon daco a uprabit sa nohami rukami ako dostat nakladacku
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

yks napísal:
tiez si myslim ze je to viac gymnastika ako nieco co ma cosi spolocne s bojovym umenim
yks
Medium Expert
Medium Expert

Robcsi napísal:no chalani vedia, su šikovný, ale nič netreba podceňovať, dostal by si jednu kopačku od ních a mesiac by si jedol kašu a neviem či by si potom hovoril, že je to blbosť
no sikovny su, ale to je asi tak vsetko. vyuzitie hentakeho hopsania je jedine v teoretickej rovine :wink: a tu tvoju poznamku o mesacnom jedeni kase radsej prehliadnem...
drakeman napísal:nebol by som si celkom isty. je pravda ze je to dost na smiech, ale vdy lepsie veduiet aspon daco a uprabit sa nohami rukami ako dostat nakladacku
no vsak preve, ze viem aspon daco je pricinou toho, ze mi to je na smiech :wink:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

yks napísal:no vsak preve, ze viem aspon daco je pricinou toho, ze mi to je na smiech :wink:
na co si sa to potom ucil ked ti to je smiesne?
yks
Medium Expert
Medium Expert

drakeman napísal:na co si sa to potom ucil ked ti to je smiesne?
muay thai :wink:
Napísať odpoveď