chcem este od nich nejake videa mate nekdo?
Bojove umenia a pod.
hups, ani som si to neuvedomil. to je tym, ze ma vcera boleli oci a dobre som nevidel. Tak dame 3,5. Suhlas?Tomasito napísal: Hm, nic v zlom borec, ale vcera to boli u teba 3 roky, resp. "3_rocny trening karate" a dnes uz su to "4 roky treningu karate" ... (vid. drakeman, St 18 Máj 2005, 23:05: "nech je to to xce, ale nexcel by som ho stretnud na zabave alebo na ulici. vsak mi dobre dal keby zacnem... a s mojim 3rozcnym treningom karate???"). Ty uz naozaj radsej nepi... za chvilu sa sem nezmestis
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ja osobne robim
a som max spokojny, nie som sice ziaden borec, predsa to robim len daco vyse pol roka, ale urcite sa moje schopnosti zlepsili, a o take dva roky uz budem fakt good, je to velmo ucinne, a take srandy ako capuera su sice pekne, ale nie je to bojove umenie, proste je to aby si zbalil baby, ale hocijaky netrenovany ozran ti da na hubu, a karate, kamos to robi uz asi 5rok, ma neviem aky pas, ale dam ho dole behom 15sek.
Kód: Vybrať všetko
http://www.ving-tchun.skKed som bol na intraku, tak som tam videl dost plagatov o tomto umeni a dost ma to zaujimalo co to vlastne je. No teraz ked si pozeram tie videa... hmm... na obranu ti staci bazr ake umenie. pokial sa v nom stale zokonalujes, tak ta len tak lahko barz kto nezlozi. A o karate viem ze je to nic moc. Ale na obraznu mi to staci a karate je na boj zo vzdialenosti a nie telo na telo. Supera si musisi drzat od tela, kdez to pri tomto musis ist n aneho. Vzdy lepsie je si aspon udret ako len drzat.Traktorista napísal:ja osobne robima som max spokojny, nie som sice ziaden borec, predsa to robim len daco vyse pol roka, ale urcite sa moje schopnosti zlepsili, a o take dva roky uz budem fakt good, je to velmo ucinne, a take srandy ako capuera su sice pekne, ale nie je to bojove umenie, proste je to aby si zbalil baby, ale hocijaky netrenovany ozran ti da na hubu, a karate, kamos to robi uz asi 5rok, ma neviem aky pas, ale dam ho dole behom 15sek.Kód: Vybrať všetko
http://www.ving-tchun.sk
-
Traktorista
Guru
absolutna blbost, toto nie je len ako zapasenie ze sa chytite as potom sa valate po zemi, proste tu ide oto, aby si sa prebojoval cez superovu obranu a dostal sa do neho udermi, a karate? ved si pozriem prvu vec, napr. kop idete vykryvat rukami, absolutna pi*ov***, dam silnu pecku na rebra/do brucha) prekopnem ti ruku a si vpici, kdez to nohu tak lahko neprekopnes,...drakeman napísal: Ked som bol na intraku, tak som tam videl dost plagatov o tomto umeni a dost ma to zaujimalo co to vlastne je. No teraz ked si pozeram tie videa... hmm... na obranu ti staci bazr ake umenie. pokial sa v nom stale zokonalujes, tak ta len tak lahko barz kto nezlozi. A o karate viem ze je to nic moc. Ale na obraznu mi to staci a karate je na boj zo vzdialenosti a nie telo na telo. Supera si musisi drzat od tela, kdez to pri tomto musis ist n aneho. Vzdy lepsie je si aspon udret ako len drzat.
-
Traktorista
Guru
mh
pozeram dalsi expert na capoeiru, to ze si videl jedno video a pocul par teplych slov nenapoveda ze o tom nieco vies. Ale ako po sty raz, dalsiemu n00bovi to trosku ozrejmim:Traktorista napísal:ja osobne robima som max spokojny, nie som sice ziaden borec, predsa to robim len daco vyse pol roka, ale urcite sa moje schopnosti zlepsili, a o take dva roky uz budem fakt good, je to velmo ucinne, a take srandy ako capuera su sice pekne, ale nie je to bojove umenie, proste je to aby si zbalil baby, ale hocijaky netrenovany ozran ti da na hubu, a karate, kamos to robi uz asi 5rok, ma neviem aky pas, ale dam ho dole behom 15sek.Kód: Vybrať všetko
http://www.ving-tchun.sk
Capoeira je roznorode umenie, je vela skupin ktore sa zameriavaju na tradicne tance, akrobaciu, bojove umenie a pod. Jedna z najznamejsich na svete je Abada, ktore je mix ako povodnych tak aj novych prvkov. K tomu pokrocila capoeira pridava aj prvok brazilskeho jiu jitsu (ci jak sa to pise).
Ak sa chces porovnavat s capoeirstami, tak s ABADA, mas ty stastie ze dokonca v Bratislave jedna skola je. Ked tak frajeris, chod tam vyzvat jedneho brazilcana, je len 160 cm vysoky, to zvladnes, ne ? Pripomeniem ti len, ze peniaze si zarabal hlavne na ultimatoch, KF1 a podobne...
good luck n00b
capoeira.sk
Re: bojove umenia
dost blbost ... hentake saskovanie ti je na ulici na dve veci ...drakeman napísal:co na to hovorite?Kód: Vybrať všetko
http://im.super.cz/fun/05/70-asie.wmv
no chalani vedia, su šikovný, ale nič netreba podceňovať, dostal by si jednu kopačku od ních a mesiac by si jedol kašu a neviem či by si potom hovoril, že je to blbosťyks napísal:
dost blbost ... hentake saskovanie ti je na ulici na dve veci ...
nebol by som si celkom isty. je pravda ze je to dost na smiech, ale vdy lepsie veduiet aspon daco a uprabit sa nohami rukami ako dostat nakladackuyks napísal:dost blbost ... hentake saskovanie ti je na ulici na dve veci ...
-
t0m4s3
Admin
tiez si myslim ze je to viac gymnastika ako nieco co ma cosi spolocne s bojovym umenimyks napísal:
dost blbost ... hentake saskovanie ti je na ulici na dve veci ...
no sikovny su, ale to je asi tak vsetko. vyuzitie hentakeho hopsania je jedine v teoretickej rovineRobcsi napísal:no chalani vedia, su šikovný, ale nič netreba podceňovať, dostal by si jednu kopačku od ních a mesiac by si jedol kašu a neviem či by si potom hovoril, že je to blbosť
no vsak preve, ze viem aspon daco je pricinou toho, ze mi to je na smiechdrakeman napísal:nebol by som si celkom isty. je pravda ze je to dost na smiech, ale vdy lepsie veduiet aspon daco a uprabit sa nohami rukami ako dostat nakladacku
na co si sa to potom ucil ked ti to je smiesne?yks napísal:no vsak preve, ze viem aspon daco je pricinou toho, ze mi to je na smiech
muay thaidrakeman napísal:na co si sa to potom ucil ked ti to je smiesne?