iWin - mod log

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
Thommas
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: iWin - mod log

Príspevok od používateľa Thommas »

V tom, že je to Gigabyte:
1. Od doby, odkedy vyhodili polovicu programátorov, ich dosky nestoja nič
2. Je viac než pravdepodobné, že Gigabyte dosky s SandForce SSD crashujú (nech to aj teba nepostihne) [vlastný postreh, hlavne pri Vertex 3]
3. Doska sa pri slabom OC zapálila (s 1366 tuším, je to na YouTube)
4. Ich BIOS bol zo začiatku viac než nestabilný (myslím UEFI)
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

A do buducnosti na co sa orientovat? ASUS, MSI alebo ASROCK? (skor inklinujem k asusu kvoli tomu ze maju vacsinu dosiek cerveno ciernych co by sa mi do casu hodilo :) ja viem smiesny nazor na vyberanie MB, alebo asrock aj ked o nich vela neviem...)
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

MSI G45 a vyššie, Asus všetky, čo majú chladenú reguláciu. Ak chceš červeno-čierny design, kukaj EVGA dosky. Sú lacnejšie niektoré. Ale ani s Asus Rampage sériou nedokážeš spraviť chybu.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

iWin napísal:A do buducnosti na co sa orientovat? ASUS, MSI alebo ASROCK? (skor inklinujem k asusu kvoli tomu ze maju vacsinu dosiek cerveno ciernych co by sa mi do casu hodilo :) ja viem smiesny nazor na vyberanie MB, alebo asrock aj ked o nich vela neviem...)
Asus, plnohodnotné rady. Pre mňa najlepšia doska od Asusu je ktorákoľvek zo série Sabertooth, vďaka technológii The Ultimate Force [TUF - tough]. Majú fantasticky vymyslenú cirkuláciu vzduchu, chip na doske geniálne reguluje otáčky na všetkých vetrákoch, nie len na on-boardových, ale aj skrinkových. Máš tam presne napísané ktoré [všetky sú 4pinové] koncovky slúžia na intake a ktoré na exhaust.

Pred pár dňami tu bol Dafter a prvá vec čo sa spýtal bola: "Tebe ten PC aj ide? Vôbec ho nie je počuť." A to práve vďaka tej doske + skrini.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

na gigabyte sa otáčky regulujú lepšie.. :wink: Vlastná skúsenosť. Ale súhlasím že asus šedý je veľmi dobrý
Napísať odpoveď