V tom, že je to Gigabyte:
1. Od doby, odkedy vyhodili polovicu programátorov, ich dosky nestoja nič
2. Je viac než pravdepodobné, že Gigabyte dosky s SandForce SSD crashujú (nech to aj teba nepostihne) [vlastný postreh, hlavne pri Vertex 3]
3. Doska sa pri slabom OC zapálila (s 1366 tuším, je to na YouTube)
4. Ich BIOS bol zo začiatku viac než nestabilný (myslím UEFI)
iWin - mod log
Re: iWin - mod log
A do buducnosti na co sa orientovat? ASUS, MSI alebo ASROCK? (skor inklinujem k asusu kvoli tomu ze maju vacsinu dosiek cerveno ciernych co by sa mi do casu hodilo
ja viem smiesny nazor na vyberanie MB, alebo asrock aj ked o nich vela neviem...)
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
MSI G45 a vyššie, Asus všetky, čo majú chladenú reguláciu. Ak chceš červeno-čierny design, kukaj EVGA dosky. Sú lacnejšie niektoré. Ale ani s Asus Rampage sériou nedokážeš spraviť chybu.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Asus, plnohodnotné rady. Pre mňa najlepšia doska od Asusu je ktorákoľvek zo série Sabertooth, vďaka technológii The Ultimate Force [TUF - tough]. Majú fantasticky vymyslenú cirkuláciu vzduchu, chip na doske geniálne reguluje otáčky na všetkých vetrákoch, nie len na on-boardových, ale aj skrinkových. Máš tam presne napísané ktoré [všetky sú 4pinové] koncovky slúžia na intake a ktoré na exhaust.iWin napísal:A do buducnosti na co sa orientovat? ASUS, MSI alebo ASROCK? (skor inklinujem k asusu kvoli tomu ze maju vacsinu dosiek cerveno ciernych co by sa mi do casu hodiloja viem smiesny nazor na vyberanie MB, alebo asrock aj ked o nich vela neviem...)
Pred pár dňami tu bol Dafter a prvá vec čo sa spýtal bola: "Tebe ten PC aj ide? Vôbec ho nie je počuť." A to práve vďaka tej doske + skrini.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
na gigabyte sa otáčky regulujú lepšie..
Vlastná skúsenosť. Ale súhlasím že asus šedý je veľmi dobrý