MichalkoOo napísal:a máme dôvod nestability

Nikdy som nepoužil automatiku a vždy to bolo stabilné
LLC je nutnosť..
Konečne jedna uplinkova záhada vyriešená
EDIT: teraz som si všimol tie fotky.. Vidím tam fractal R3 alebo XL, direcu2 a asus šedú.. Fotky tvojho PC nikoho nezaujímajú. Kľudne ti môžem odfotiť môj pc

Ale musím sa priznať že plnohodnotné vodné chladenie urobiť neviem..

Ty si už vážne mentálne zaostalý, alebo hej? Moje zostavy, aj keď sú OCnuté
NiE SÚ nestabilné, koľko krát to mám ešte napísať? Tie ktoré dávali chytráci čo radi MSi a iné šroty ako Ty, tie sú nestabilné, tie ja opravujem a dávam dokopy. Takže ešte raz, moje zostavy sú v 99% dokonale stabilné, či už non-OC, OC, alebo underclocked. Nestaviam PC z low-mid rangových komponentov. Jednoducho sa snažím klienta vždy ukecať na niečo čo aspoň prechádza do high-endu, ináč sa PC nedotýkam. Nie som zástanca šetrenia na nesprávnych miestach, ako je väčšina ľudí. A tak isto nepotrebujem hyper-drahé súčiastky, len pre prestíž. Som za zlatú high endovú cestu. V každej oblasti. Ako sa zvykne u nás v Bratislave hovoriť, nie som tak bohatý, aby som si mohol dovoliť kupovať lacné [a nespoľahlivé, šmejdné] veci.
Na fotkách sú dve fotky môjho PC [ex + aktuálne] zvyšok čo som skladal pre druhých. Odfotené mám len high-end-ové zostavy.
PC ktoré staviam staviam s ohľadom na nasledovné kvality v tom poradí, v ktorom ich uvediem:
1. spoľahlivosť
2. spoľahlivosť
3. spoľahlivosť
4. ticho
5. výkon
6. spotreba
7. design
.
.
.
.
987560. overclocking