World of Tanks

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Polo-X
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Worlds of Tanks

Príspevok od používateľa Polo-X »

Sarger napísal: Vôbec...
tak tento argument ma presvedcil

hru mazem

s 10 fps sa mozem pozerat ako moj tank hori a dosla mi trpezlivost...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Ty si strašný trt :D kamoško ja to hrám na 4 ročnom notebooku a nesťažujem sa, to len ty neustále pindáš od posledného patchu...

// a jo vlastne, niekto tu začal vyťahovať bezdôvodne vek... (neviem čo ťa to napadlo)
Napíš normálny argument a môžme sa baviť. :smt006
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

a preco asi? ach boze kde rastu tieto decka

nuz sager nauc sa citat. argument je ze pri 10fps je to nehratelne...

a nevytahujem vek len mi pride ze pises ako 5 rocne decko ktore tvrdosine bude tvrdit ze to zvlada aj pri 5fps... nuz vela stastia v hre
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Sarger hovor si čo chceš, ale pri 10fps to je nehratelné, pokým nemáš sklony k masochizmu. Už pri 15fps to je riadna otrava, úplne minimum na normálne hranie je 20fps a viac. Ja osobne mávam pri hraní 40 - 50fps, ale často sa mi stáva, že to spadne na 15-20fps (čo ešte ako-tak ujde) a niekedy to spadne na 5-10fps a to už len čakám, kedy vybuchnem.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nuz sager nauc sa citat. argument je ze pri 10fps je to nehratelne...

a nevytahujem vek len mi pride ze pises ako 5 rocne decko ktore tvrdosine bude tvrdit ze to zvlada aj pri 5fps... nuz vela stastia v hre
Keby je to nehrateľné tak to asi nehrám ne?

Tou poslednou vetou si totálne zabil, čo ťa sledujem tak tu pár mesiacov píšeš pekné sračky. Ak chceš niečo riešiť OT pošli SS.

// jn muffi, neskúsil si nevieš. Upravené jedno nastavenie a mám 20-30 fps... už spĺňam Vaše podmienky? :slap:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

10 fps pri WoT je týranie samého seba. Mne pokiaľ by to nešlo nad 25 tak to letí preč.
steeve
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa steeve »

skuste si stiahnut beta 7.5 je to nice mam tank E-100 zarabam na IV tanku 250 tisic 10 tisic expov

nebude to uz trvat dlho ale skuste si to je to nice na zaciatku dostanete 15 000 zlatiek a mozte si za ne kupit co chcete tu je link

http://worldoftanks.eu/news/3117-second ... ion-75-cs/
mr.joda
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mr.joda »

Hej,v bete je 10x XP a kredity. Dufam ze uz konecne opravia MM , bugy a upravia tie sproste francuzke plechovky ktore su oproti inym riadne OP. Inac mam SU100 a IS. Hram na athlone 245 s radeon 4850 sapphire (vaporx) , najvyssie rozlisko , vsetko okrem tienov na high, 4x AA a behom hry 40fps v pohode..m
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

inac koncom leta by mal prist patch 8.0 s novym systemom renderovania a konecne fyzika
//s mausom sa budu dat stvarat ine divociny :)
http://i.imgur.com/UwErF.gif
obrazok je velky na prilohu
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

Grond napísal:inac koncom leta by mal prist patch 8.0 s novym systemom renderovania a konecne fyzika
//s mausom sa budu dat stvarat ine divociny :)
http://i.imgur.com/UwErF.gif
obrazok je velky na prilohu
Bolo povedane, ze s najvacsou pravdepodobnostou, cize z pohladu WG to bude niekedy koncom roka.

//autoeditácia príspevku (26 Júl 2012, 7:34)
mr.joda napísal:Hej,v bete je 10x XP a kredity. Dufam ze uz konecne opravia MM , bugy a upravia tie sproste francuzke plechovky ktore su oproti inym riadne OP. Inac mam SU100 a IS. Hram na athlone 245 s radeon 4850 sapphire (vaporx) , najvyssie rozlisko , vsetko okrem tienov na high, 4x AA a behom hry 40fps v pohode..m
Co, je na francuzskych tankoch OP ? To, ze nemaju ziadny armor a jedina ich vyhoda je rychlost ? To, ze fran. tier 8 arty nabija 59s nema ziadny splash a dmg do vysokych tierov dava okolo 300-400 na vystrel, to je OP ? Pre neskusene hraca je kazdy tank OP, ked ho riadi niekto kto ma odohrateho nikolkonasobne viac hier. Jediny trosku OP francuzsky tank je tier 10 TD, ktore este len pridaju. Dovod je jednoduchy nabija 45s v zasobniku ma 4 vysreli s DMG cca. 900 na vysrel.

//autoeditácia príspevku (26 Júl 2012, 7:39)
Sarger napísal:Ja hrám na 10 fps a nemám problém, hratelné je to stále len to treba vedieť.
Ty si pekny retard. Kym by si ma s tymi tvojim 10 FPS zameral bol by si 5 krat mrtvy. BTW: 100FPS na tejto hre nie je zbytocne vela. Da sa tam pouzit mod ktory upravuje kameru hry a dovoli odzoomovat niekolkonasobne viac nez bez toho modu, co dovoli mat podstatne lepsi rozhlad po mape, kde kto mieri, co robi atd. Samozrejme to zere FPS lebo sa musi zobrazovat vacsia plocha. V skratke, cim viac FPS pri online hre tym lepsie. Este k tmy FPS, su zavysle cisto na frekvencii 1 jadra CPU. Pri cca. 3,0 Ghz sa pri akejkolvek grafike FPS drzia okolo 60 v priemere, idealny takt, teda aspon ten co som skusal bol 5Ghz, pri nom uz nie su poznat skoro ziadne FPS dropy a snimky lietaju na 110FPS. WOT je jedina hra, ktoru poznam kde FPS su priamo umerne s taktom CPU :D
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Retard si tu jedine ty. Do budúcna si 2x rozmysli čo napíšeš. A btw po reinštale a nastavení ma 30 fps - týmto pre mňa táto debata hasne. :smt006

//Karmu si treba zaslúžiť a to si dosiahol
Outsider
Star
Star

Sarger napísal:Retard si tu jedine ty. Do budúcna si 2x rozmysli čo napíšeš. A btw po reinštale a nastavení ma 30 fps - týmto pre mňa táto debata hasne. :smt006
Viem, co pisem, ked nevies vstrebat krutu pravdu a jedine, co vies je znizit karmu tak si obycajny chudak. Ziadna online hra nie je hratelna PRI 10 FPS !!! Najde sa zopar jedincov, co silou mocou tie tanky hraju aj pri takto nizkych FPS a tym len kazia hru lebo nie su schopny trafit tank za pohybu lebo je to skoro nemozne !
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

tipujem ze vy ste presne tie typy ktore v hre poznat podla:noobs,idiots,idiot team a pod.
Outsider
Star
Star

twardykamen napísal:tipujem ze vy ste presne tie typy ktore v hre poznat podla:noobs,idiots,idiot team a pod.
Tipujem, ze ty si jeden z tych vymenovanych. Tesi ma. Tato hra mala uroven, ked bola este Beta a zaciatok kvazi plnej verzie vtedy to hrali hraci, ktorych hra zaujimala a tanky si museli podstivo odjazdit. Teraz si kazdy nazvyme ich goldaci, kupia premiovy tank nahraju na nom free expi a zrazu maju tier 10 tank a skill na urovni 5 rocneho decka. Druha varianta hracov je, taka, ze uz hra bezi dost dlho na to aby si kazdy kreten aj bez premka ten tier 10 nahral aj ked to hrat nevie a ocividne to hra len kvoli O_Ooooo tank a on sa hybe a tiez to dokaze strielat(proste ziadny tymovy duch ziadna spolupraca hrabe si na svojom piesocku) a potom su normalni hraci, ktorych je malo.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Práve preto nehrám voľné bitky iba čaty (v troch) a roty.
Tiež niekedy píšem do chatu správy idiot team. Ale to robím hlavne vtedy ak sú to fakt idioti a robia kraviny (rozdelia sa na 2 polky, jedna ostáva na bázi a druhá útočí, ale taký útok že každý ide sám a iným smerom), tak čo im na to napíšeš?

Ps.: S 10 FMP nie je hrateľná žiadna hra okrem solitare, míny, mahjong, srdcia a šach.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pani co keby ste pretavili tuto bezduchu debatu na bitku na bojovom poly a pekne sa dostrielali vasimi najlepsimi tiermi...

ja mam standard ucet, nikdy som si nekupil goldy a ani neplanujem... len s extra nahromadenou skusenostou to nevymysleli ked jej ma clovek nadbytok tak na to treba goldy ale kaslem nato... kupovat to nebude

a co sa tyka fps, k tomu som sa vyjadril, pri 5 neni sanca hrat nech si pan "zasluzim si karmu" tvrdi co chce, neverim mu, pretoze som taketo fps sam mal a nedalo sa to...

momentalne mam novy ntbk a teraz jazdim pri 30 az 60 fps a to je uplne o niecom inom...

aktulane si doplnujem vsetky male tiery v nemeckom technologickom strome tak aby som po 5ty tier mal vyskumany kazdy tank... potom rusov a potom usa...
francuzske tanky nejazdim pretoze sa mi strasne nepacia, ale ked vyskumam za par rokov vsetky tanky je mozne ze prejdem aj na ne 8)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

No ja zasa jazdím len za Nemcov a Francúzov. U FR mám všetky tiery IV okrem artin tie nechcem.
Outsider
Star
Star

Jaka bezducha debata ? Ja som pisal len fakty, ktore su vseobecne zname a nikto s tym nic nespravi. Skill neni v tom, zabit tank 1 vs 1 kedze strely penetruju bez DMG a dingaju jak sa im chce casto to nejde ovplyvnit ale v tom vnimat denie na mape, poznat mapy a citat supera, to je pravy skill. Namierit a kliknut vie kazdy.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

* The invite code is valid only for the registration of new World of Tanks accounts

>T2 Light Tank and Free Slot
>3-Day Premium Account
>500 Gold

key:
Spoiler
8HY7VU-VR737H-GUD3RC
Návod:
Spoiler
Follow this link https://worldoftanks.eu/registration/en/ to register.
Press Play for Free button to register the new account.
Fill in all the necessary information and enter the invite code above.
Validate your account by responding to the confirmation letter sent to your email.
Download and install the game client.
Launch World of Tanks and enjoy your bonus content!
* The invite code is valid only for the registration of new World of Tanks acoounts
piker
Novice
Novice

Príspevok od používateľa piker »

Existuje nieaky gold generator?Ked to ma niekdo vyskušane mohol bi mi poslat link??Nasiel som 3 a ani 1 nefunguje :D
Napísať odpoveď