nevera trocha inak

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
INsomNIA
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: nevera trocha inak

Príspevok od používateľa INsomNIA »

No...Lidé jsou různí,.... povětšině hovada :D
Zixxo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Zixxo »

Podvadzanie akymkolvek sposobom je proste parazitovanie, nic viac, nic menej. Tot moj nazor, hnevajte sa kolko chcete na mna a znizujte mi karmu, NIKDY VZIVOTE ZA ZIADNYCH OKOLNOSTI by som nepodviedol a netoleroval podvod vo vztahu a to nemam 17 rokov.. Kto sa vobec nad tym zamysla je prilis slaby sa postavit realite a to ze zeny miluju klamat a hlavne samy seba je znama vec, potom sa necudujte ked sa veci zvrtnu mimo kontroly.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nejak nevidim, co je v tomto pripade to udajne "trocha inak"... lebo to je hnusna a skareda nevera a priznaj to, kym je cas na opravu... lebo sa ti to bude pacit pol roka, rok, dva a potom uz nebude cesty spat.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Manzelstvo ti poskytuje stabilitu a pocit, ze sa vzdy je kde vratit. Vztah s inym muzom ti poskytuje nieco co ti doma chyba a je to pre teba vzrusujuce....takto to vidim ja.
Len aby si nebola prekvapena ked stratis oboje...
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

Brambor napísal:Poznám tiež jeden pár, ktorý spolu žije v jednej domácnosti, vychovávajú dieťa, ale obaja majú milenca, milenku, vedia to a vyhovuje im to, aj keď je to zvláštne.
tiež poznám dvoch s deťmi čo sa rozviedli a stále bývajú spolu v jednom dome, divné mi to prišlo tiež :D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

zixxo ty cim premyslas? zadnou castou? .....btw, ja nepropagujem neveru, ale keby sa kvoli kazdej nevere mali ludia rozvadzat, tak je porozvadzana polovica slovenska ....
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

ithory napísal:zixxo ty cim premyslas? zadnou castou? .....btw, ja nepropagujem neveru, ale keby sa kvoli kazdej nevere mali ludia rozvadzat, tak je porozvadzana polovica slovenska ....
Trocha odbočím od témy ale nie si tak ďaleko od reality čoskoro. U nás v triede má viac než polovica spolužiakov rozvedených rodičov. Nehovorím že u každého bol dôvod nevera ale rozvodovosť rapídne stúpa. Koniec OT
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

ithory napísal:zixxo ty cim premyslas? zadnou castou? .....btw, ja nepropagujem neveru, ale keby sa kvoli kazdej nevere mali ludia rozvadzat, tak je porozvadzana polovica slovenska ....
Cize hovoris, ze je lepsie zotrvat v nefungujucom manzelstve, len aby nebola vyssia rozvodovost? a ty cim premyslas? ;)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Polovica ludi co sa zoberie sa povacsine aj rozvedie po case, takze neviem ci to bol dobry pripad :) vid starsi clanok ( http://www.pluska.sk/showdoc.do?docid=9 ... wRate=true ) Niektorim je to aj jedno. Ja vzdy tvrdim, ze clovek je spolocensky typ a sam si neviem predstavit vydrzat s jednou zenou do konca zivota, preto sa podobnym veciam vyhybam ako je viazanie sa a neodsudzujem neveru, ani cloveka, ktory ju spachal, lebo aspon sa casom u nich potvrdi, ze je velmi tazke nechat sa obmedzovat, potlacat slobodu a nesexovat, lebo manzelovi sa uz par mesiacov nechce a pod. Stereotyp je svina, ktora aj mna velmi rychlo prestava bavit.
Klobuk dole ale pred ludmi, co to v pohode zvladaju :) Takym to prajem, nech ich to obchadza.
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Stereotyp? pche treba viac pit :D
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Myslím, že sa tu nájde aj nejaký ten pokrytec, avšak nejdem podporovať tvoju neveru. Osobne sa mi to nepáči a podľa mňa by si s tým mala vyjsť najavo. Povedz to svojmu manželovi. On má možno pred sebou tiež ešte nejaké roky počas ktorých, by si mohol nájsť priateľku a je od teba sebecké mu ich upierať ak je naviazaný na teba. Váš vzťah si tu len veľmi chabo, skoro vôbec neopísala, takže nemôžem ho hodnotiť a súdiť kto si čo zaslúži, ale mala by si byť férová, ako k sebe tak aj k nemu.
Napísať odpoveď