nevera trocha inak
Re: nevera trocha inak
No...Lidé jsou různí,.... povětšině hovada 
Podvadzanie akymkolvek sposobom je proste parazitovanie, nic viac, nic menej. Tot moj nazor, hnevajte sa kolko chcete na mna a znizujte mi karmu, NIKDY VZIVOTE ZA ZIADNYCH OKOLNOSTI by som nepodviedol a netoleroval podvod vo vztahu a to nemam 17 rokov.. Kto sa vobec nad tym zamysla je prilis slaby sa postavit realite a to ze zeny miluju klamat a hlavne samy seba je znama vec, potom sa necudujte ked sa veci zvrtnu mimo kontroly.
-
mirak2
Hardcore addict
nejak nevidim, co je v tomto pripade to udajne "trocha inak"... lebo to je hnusna a skareda nevera a priznaj to, kym je cas na opravu... lebo sa ti to bude pacit pol roka, rok, dva a potom uz nebude cesty spat.
Manzelstvo ti poskytuje stabilitu a pocit, ze sa vzdy je kde vratit. Vztah s inym muzom ti poskytuje nieco co ti doma chyba a je to pre teba vzrusujuce....takto to vidim ja.
Len aby si nebola prekvapena ked stratis oboje...
Len aby si nebola prekvapena ked stratis oboje...
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
tiež poznám dvoch s deťmi čo sa rozviedli a stále bývajú spolu v jednom dome, divné mi to prišlo tiežBrambor napísal:Poznám tiež jeden pár, ktorý spolu žije v jednej domácnosti, vychovávajú dieťa, ale obaja majú milenca, milenku, vedia to a vyhovuje im to, aj keď je to zvláštne.
zixxo ty cim premyslas? zadnou castou? .....btw, ja nepropagujem neveru, ale keby sa kvoli kazdej nevere mali ludia rozvadzat, tak je porozvadzana polovica slovenska ....
Trocha odbočím od témy ale nie si tak ďaleko od reality čoskoro. U nás v triede má viac než polovica spolužiakov rozvedených rodičov. Nehovorím že u každého bol dôvod nevera ale rozvodovosť rapídne stúpa. Koniec OTithory napísal:zixxo ty cim premyslas? zadnou castou? .....btw, ja nepropagujem neveru, ale keby sa kvoli kazdej nevere mali ludia rozvadzat, tak je porozvadzana polovica slovenska ....
-
TommyHot
Addict
Cize hovoris, ze je lepsie zotrvat v nefungujucom manzelstve, len aby nebola vyssia rozvodovost? a ty cim premyslas?ithory napísal:zixxo ty cim premyslas? zadnou castou? .....btw, ja nepropagujem neveru, ale keby sa kvoli kazdej nevere mali ludia rozvadzat, tak je porozvadzana polovica slovenska ....
-
Soviet
Darca
Polovica ludi co sa zoberie sa povacsine aj rozvedie po case, takze neviem ci to bol dobry pripad
vid starsi clanok ( http://www.pluska.sk/showdoc.do?docid=9 ... wRate=true ) Niektorim je to aj jedno. Ja vzdy tvrdim, ze clovek je spolocensky typ a sam si neviem predstavit vydrzat s jednou zenou do konca zivota, preto sa podobnym veciam vyhybam ako je viazanie sa a neodsudzujem neveru, ani cloveka, ktory ju spachal, lebo aspon sa casom u nich potvrdi, ze je velmi tazke nechat sa obmedzovat, potlacat slobodu a nesexovat, lebo manzelovi sa uz par mesiacov nechce a pod. Stereotyp je svina, ktora aj mna velmi rychlo prestava bavit.
Klobuk dole ale pred ludmi, co to v pohode zvladaju
Takym to prajem, nech ich to obchadza.
Klobuk dole ale pred ludmi, co to v pohode zvladaju
-
Homer J Simpson
Medium Star
Stereotyp? pche treba viac pit 
-
Bushido
Medium Professional
Myslím, že sa tu nájde aj nejaký ten pokrytec, avšak nejdem podporovať tvoju neveru. Osobne sa mi to nepáči a podľa mňa by si s tým mala vyjsť najavo. Povedz to svojmu manželovi. On má možno pred sebou tiež ešte nejaké roky počas ktorých, by si mohol nájsť priateľku a je od teba sebecké mu ich upierať ak je naviazaný na teba. Váš vzťah si tu len veľmi chabo, skoro vôbec neopísala, takže nemôžem ho hodnotiť a súdiť kto si čo zaslúži, ale mala by si byť férová, ako k sebe tak aj k nemu.