francuzska cudzinecka legia (legion-etrangere)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
EarnoGlofi
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Re: francuzska cudzinecka legia (legion-etrangere)

Príspevok od používateľa EarnoGlofi »

Racius napísal:Ahoj, ty si v légii ?
Mohol by si teda napísať a vyvrátiť bludy v tejto téme. Celkom by ma zaujímalo čo je realita a čo výmysel.

Ako sa striela z FAMAS ? Je pravda že keď ho niekde zapatrošíš, tak sa radšej nevracaj ?

najlepsie je to popisane asi tu od chalana co tu je alebo bol neviem ale su tam odpovede na vase divotvorne otazky
http://www.specnaz.cz/cizinecka-legie/c ... ejsi-rady/

inak ja uz som tu pisal nieco na 4stranke asi....

armada ako kazda ina s tym ze zijete v zahranici...
masiar v anglicku je rovnaky ako u nas doma (mozno ina technika,material a neviem co este) s tym ze vikend ides do irish pubu chlastat guinnesa...
tu ides cez vikend ked mas volno k moru alebo v zime lyzovat lebo to mas vsade blizko a hlavne ako vojaci mame na to francuzske "lietadlo" TGV zlavu 75% takze z avignonu do pariza ma to vide hore-dole asi 50 eciek... takze ked vezmem hotel akcia mozno vyserem 250eur za pekny vikend v parizi to je cele... co sa tyka zivota...

Famas? od poddostojnika mas aj dotaciu bud PA alebo Glock zalezi kde si a v GCP a GCM mame Glocka aj ked si MDR (caporal napr)

Ked stratis zbran aj u nas myslim ze to tazko rozdychavas potom. (hlavne pokial sa nenajde)
este nieco?
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

mas nejaku predstavu kolko je v fracuzskej legii slovakov?
EarnoGlofi
Novice
Novice

Silmer napísal:mas nejaku predstavu kolko je v fracuzskej legii slovakov?

ono pocitame sa vzdy ako cecho-slovaci, u nas v 2regu mozno..15nast neviem mozno zo 6 v castli, snad trochu viac v Nime ako u nas a v Orangi a Ludane netusim... Rep urcite ale vedie... lebo vsetci idu za penazmi hlavne... ale mate to tam asi najviac z legie priblizene podmienkam Alcatrasu :) aspon prve dva -tri roky...
patriot 158
Novice
Novice

Príspevok od používateľa patriot 158 »

:twisted: čafte mam aj ja jednu otazočku ked som po vykone trestu za tažške ujmi na zdravy dva a pol roka v kriminale je možne sa dostat do fl ?či inej legie ?

//autoeditácia príspevku (23 Jún 2013, 11:39)
a hlavne kam ist a ako sa dorozumiem mam 28r do kolko rokof sa da nastupit a čo musim splnat po zdravotnej stranke všetko
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

mylkin
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mylkin »

ak mate otazky o legii skuste hladat alebo pytat sa tu http://www.dobrodruh.sk/historia/francuzska-legia
ale otazky typu "Rad by som sa dostaldo cudzineckej legie neviete mi poradit?" si radsej odpustite :lol:
sypuera
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sypuera »

Sadni na autobus do Štrasburgu nájdi si 1, rue d'Ostende názov kasární je Quartier Lecourbe.
Chalani ti tam všetko vysvetlia ale ked to nemyslíš na 200% vážne ser na to.
Keď sa nazbierate viacerí pojdete vlakom do Citadely náborového strediska v AUBAGNE pri Marseille.
Tu je zdravotná prehliadka (zuby v poriadku) pokial máš nejakú zdravotnú vadu ideš preč, ked máš malú a bol si odmínovať je pravdepodobné že ostaneš. Gestapo je vypočúvanie a stresovanie aby sa vedelo či si stračka trvá 2-3dni. 3KM beh okolo hangáru dôležité aby si dobehol a nezaostával a všetci bežali pohromade lebo v jednote je sila a keď sa vysereš na ostatných pojdeš preč! Prve sú psychotesty, reakčné testy a pamatové čo je dôležité. Keď si húlič trávy máš smolu nezapáliš si a tvoj mozog je poškodený aj ked si to nechceš priznať. Na to je tam vyškolený pracovník, ale odhalia ta isto na gestape.Potom si už rouge.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja by som mal otazky dve - preco sa tak dba na zdravie zubov a preco sa dba na zdravie genitalii ?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Lebo vojak ktoremu sa rychlo kazia zuby je v terene dost neprakticky a nizka produkcia testosteronu je vyhra tak pre knaza, nie pre vojaka.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Aha, ako prve mi totiz napadlo ze sa tym overuje ci su adepti schopni znasilnovat zeny na dobytom uzemi. :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

chapem vsetkemu az na tu travu :smt033
jasne ked mas vysoku tvorbu testosteronu si asi typicky "muz" a mas v sebe vysoku bojovnost a vybusnost, tak nejak?
EarnoGlofi
Novice
Novice

ja z Vas nemozem... ;) moc pozerate telku... je to obycajna armada... akurat s trosku vacsou historiou a tradiciou ako ta slovenska.. a vyberaju Vas do armady a nie za specialneho agenta 007!!!! tak si to uz uvedomte!!!
budete v legii vzdy len cislo, cislo ktore si vacsina dava vykerovat aby to vypadalo akoby zabili tolko ludi... teraz dostanete uz po tych 150 rokoch, tak cislo okolo 207 000... +-
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Hegy napísal:jasne ked mas vysoku tvorbu testosteronu si asi typicky "muz" a mas v sebe vysoku bojovnost a vybusnost, tak nejak?
Lahsie budujes svalovu hmotu, naberas na sile a mas mensie problemy byt agresivny. Vo vseobecnosti asi tak. Ak chces vediet viac tak studuj.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Diky za info, nie zeby ma to vylozene zaujimalo len tak som chcel strelit ci trafim :)
V realnom zivote by to asi mohlo fungovat ale iba v posilke, v praci by som asi dost horel.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak si si vsimol tak nemeraju produkciu testosteronu. Iba kontroluju ci jeho produkcia nie je (casom nebude) vyrazne znizena.

Myslim, ze mat vajca v poriadku je dolezite aj v realnom zivote ;)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

jaaaaj to je jasne, ja som myslel tak lebo napr. ked sme chodili na kickbox tak sme sa tak hecovali ze nebudeme si honit ani nic aby sme boli borci, tak sa mi to teraz pripomenulo a asi na tom nieco bude :)
metrix0007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa metrix0007 »

gogo956 napísal:pokial niekto ma take nejake zvlastne tuzby ze ho pritahuju miesta kde su vojenske konflikty a ide o zivot, tak legie budu prenho asi idealnym miestom travenia svojho zivota. Vecsina ostatnych ludi ale dava prednost kludnejsiemu zamestnaniu a chce travit cas zo svojou rodinou, priatelkou atd.
/ Este by som pochopil ak niekto bojuje za svoju vlast, rodnu hrudu, ale ked niekto zabija iba pre prachy, pritom mu je jedno za koho a ake pochybne mocenske ambicie, tak pre mna je taky clovek
bud dement, alebo absolutna nula/.

Sice velmi stary prispevok ale aj tak sa musim vyjadrit,ani nevuem ako som na tuto temu natrafil:
Ja ti poviem len tolko ze ked ti bude nejaki moslim mierit pistolou na hlavu ,tak ten "dement" legionar uz asi nebude dement vsak?
Keby neboli take jednotky ako oni,tak kde by boli asi moslimovia a tí tam dole? Vsetci chcu ist do europy .a prave taky chlapi ako oni ich drzia tam kde maju byt.oni su to top ,proste na vrchole.snazia sa tak trocha branit aby s chodili albamnci ,a podobne zgerby,co ta zastrelia hockedy,tak im tadsej podakuj ze ti zachranuju zivot kazdy den aby sa taky damenti ako ty mali ako v perinke kazdy den.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

fedko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fedko »

Cavte . Chystam sa do francúzskej légii - Štrasburg . Ak by sa este niekto chcel pripojiť kto ma odvahu ozvi sa mi .

//autoeditácia príspevku (30 Nov 2014, 13:18)
[email protected]
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

neni v 37 trocha neskoro na cudzinecku legiu? :lol:
Napísať odpoveď