splhanie sa na vysielac - mozne problemy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Re: splhanie sa na vysielac - mozne problemy

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:) Zapoji sa realne aj do tejto temy nejaky clovek ktory o tych BTS kach a pohyboch na nich, po nich nieco vie? Lebo toto je handrkovanie typu pravo vstupit na cudzi pozemok. Okrem toho keby taky uzivatel ako K6 visel dole hlavou a opravoval si ten jeden tanier nevidim problem byt 5 metrov nad nim na plosine a fotit si okolie, ved nefotim ani jeho ani techniku len to pouzivam ako rozhladnu.
Povodne som mal v plane na stoziar vysokeho napatia (ked na nom este nie su potahane droty) ale tam sa dost debilne lezie. teda nema to taky pekny rebrik ako bts-ka.
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

alebo jeden den ukradni tabulku súkromný pozemok, na dalsi tam splhaj a tak ťa vymáknu, povedz že si nevedel že je to súkromný pozemok :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

A ak je hore nejaka kamera, tak bude aspon zabavne video qwertyho na internete :) Kedze citam, ze na vacsine su hore kamery.
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

:aasmile10: toto neni clovek ten qwerty
qwerty-xyz

8) no to chcem videt ako su hore kamery.... mozno na tych velkych ale nie tychto malych BTS kach. a tu ej ten smajlo

:aasmile10:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...na HC je tiež vysielač a tiež som na neho pred pár rokmi s kamošom liezol...dokonca niekoľko krát...oplotené je to tak, že vedľa brány je veľká diera, cez ktorú sme prešli aj s bicyklami...už neviem, či tam bola cedula so zakázaným vstupom...liezli sme hore až traja naraz, popri vysielači ide cesta, všetky autá to museli vidieť, ako tam lezieme...vyliezli sme až hore a nikde žiadna kamera nebola...ale bolo to viac ako 7 rokov dozadu a vtedy tam nebolo toľko techniky ako dnes...z tej plošiny bol krásny výhľad a hore bolo len nejaké meteorologické zariadenie...teraz je tam pokkt tanierov na všetky strany, takže z tej plošiny by bol dosť obmedzený výhľad...ešte si spomínam, ako som v zápale mladíckej nerozvážnosti celú vežu rozhúpal :-D ...neviem, čo je divné na tom tam liezť, ja by som tam pri troche odvahy vyliezol aj teraz...
qwerty-xyz

ved prave a tato vela tanierov nema a ked vidis na fotke tak hore je plosina z ktorej musi byt vyhlad paradny, no urcite na niekolko dedin a mesto v 360 tke, pri dobrom pocasi si viem predstavit panoramu perfektnu a prave o to ide ze z ostatnych vysielacov az tolko nevidno, teda vidno dost ale vidim za nim tak maximalne dalsi kopec, tento vidi aj do dolin, proste fakt perfektna pozicia.
keg987
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa keg987 »

U nás je tiež jeden vysielač môže mať takých 30 m a tiež som tam bol zo dva krát.
Tabuľka súkromný pozemok a niečo o senzoroch (samozrejme tam žiadne nie sú).
Hneď dole cca 2 m nad zemou je plošinka zamknuta ale nie je problem sa tam dostať.
Ostatné medziplošinky nie su zamknuté vôbec. :D
A ten výhľad :shock:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

tu si čerpal inšpiráciu ? :)
qwerty-xyz

:cry: z toho nie, z toho videa idu zimomriavky, to by som sral, ale na tej mojej bts ke je normalne zabradlie, pohoda, plosina, miesta kopec, a nie je nejako enormne vysoka aspon co som pri nej stal, no okej, mozno 50 metrov to ma. :) ale neee kua 500 metrov.
Pepo3533
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pepo3533 »

ocuvaj qwerty, chod tam dobre si ten vysielac obzri z jednej z druhej strany, ak by sa ti tam nieco nezdalo pofot to vsetko, ak tam ide nejaka cesta odfot ju ako je daleko a vsimni si ako je frekventovana ci tam ide jedno auto za den alebo 1 za pol minuty zaves sem foto a potom sa uvidi co ti na to povieme ;-)
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

za tu pokutu co ti hrozi, si kludne mozes kupit vyhliadkovy let a pofotit toho mnohonasobne viac. a z ovela lepsej perspektivy. :P
Pepo3533
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pepo3533 »

tak tomu by som neveril :)))
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Taketo "jednoduche" vysielace maju vacsinou len alarmom chranenu technologiu, vystup k stoziaru moze byt zamrezovany, to je asi tak vsetko. A silno pochybujem, ze by ta tam servisak pustil, nik si ta nevezme na zodpovednost. No a skutocny pruser by bol keby si sa stveral na vysielac ministerstva vnutra alebo obrany :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Racius napísal:

tu si čerpal inšpiráciu ? :)
Keď som to pozeral tak mi bolo fakt nepríjemne a to som vedel že sedím na stoličke. Stále som len čakal kedy spadne (hlavne ak sa pozrel hore).
Potom si človek uvedomí že sa istí raz za čas aj to iba na chvíľku a ten vrch? Trafilo by ma už na začiatku :D

Bez padáku by som tam rozhodne nešiel. Ako povedali, ak začne búrka, nie je žiadna rýchla cesta dolu. Rozhodne by som im balil padák. Síce je to KG navyše ale aj šanca prežiť pád.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nečítal som celú tému, tak sorry ak to bolo spomenuté. Ty tam chceš spraviť pekné zábery, a dokonca panorámy, ale nemáš pocit, že ti tam to hafo tyčiek bude v zábere zavadzať? :lol:
Napísať odpoveď