Povodne som mal v plane na stoziar vysokeho napatia (ked na nom este nie su potahane droty) ale tam sa dost debilne lezie. teda nema to taky pekny rebrik ako bts-ka.
splhanie sa na vysielac - mozne problemy
-
qwerty-xyz
Re: splhanie sa na vysielac - mozne problemy
Povodne som mal v plane na stoziar vysokeho napatia (ked na nom este nie su potahane droty) ale tam sa dost debilne lezie. teda nema to taky pekny rebrik ako bts-ka.
alebo jeden den ukradni tabulku súkromný pozemok, na dalsi tam splhaj a tak ťa vymáknu, povedz že si nevedel že je to súkromný pozemok 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A ak je hore nejaka kamera, tak bude aspon zabavne video qwertyho na internete
Kedze citam, ze na vacsine su hore kamery.
-
evilbanana
Medium Star
-
qwerty-xyz
-
Grim
Darca
...na HC je tiež vysielač a tiež som na neho pred pár rokmi s kamošom liezol...dokonca niekoľko krát...oplotené je to tak, že vedľa brány je veľká diera, cez ktorú sme prešli aj s bicyklami...už neviem, či tam bola cedula so zakázaným vstupom...liezli sme hore až traja naraz, popri vysielači ide cesta, všetky autá to museli vidieť, ako tam lezieme...vyliezli sme až hore a nikde žiadna kamera nebola...ale bolo to viac ako 7 rokov dozadu a vtedy tam nebolo toľko techniky ako dnes...z tej plošiny bol krásny výhľad a hore bolo len nejaké meteorologické zariadenie...teraz je tam pokkt tanierov na všetky strany, takže z tej plošiny by bol dosť obmedzený výhľad...ešte si spomínam, ako som v zápale mladíckej nerozvážnosti celú vežu rozhúpal
...neviem, čo je divné na tom tam liezť, ja by som tam pri troche odvahy vyliezol aj teraz...
-
qwerty-xyz
ved prave a tato vela tanierov nema a ked vidis na fotke tak hore je plosina z ktorej musi byt vyhlad paradny, no urcite na niekolko dedin a mesto v 360 tke, pri dobrom pocasi si viem predstavit panoramu perfektnu a prave o to ide ze z ostatnych vysielacov az tolko nevidno, teda vidno dost ale vidim za nim tak maximalne dalsi kopec, tento vidi aj do dolin, proste fakt perfektna pozicia.
U nás je tiež jeden vysielač môže mať takých 30 m a tiež som tam bol zo dva krát.
Tabuľka súkromný pozemok a niečo o senzoroch (samozrejme tam žiadne nie sú).
Hneď dole cca 2 m nad zemou je plošinka zamknuta ale nie je problem sa tam dostať.
Ostatné medziplošinky nie su zamknuté vôbec.
A ten výhľad
Tabuľka súkromný pozemok a niečo o senzoroch (samozrejme tam žiadne nie sú).
Hneď dole cca 2 m nad zemou je plošinka zamknuta ale nie je problem sa tam dostať.
Ostatné medziplošinky nie su zamknuté vôbec.
A ten výhľad
-
Andi_Cibula
Addict
tu si čerpal inšpiráciu ?
-
qwerty-xyz
ocuvaj qwerty, chod tam dobre si ten vysielac obzri z jednej z druhej strany, ak by sa ti tam nieco nezdalo pofot to vsetko, ak tam ide nejaka cesta odfot ju ako je daleko a vsimni si ako je frekventovana ci tam ide jedno auto za den alebo 1 za pol minuty zaves sem foto a potom sa uvidi co ti na to povieme 
-
Scorpion90
King
za tu pokutu co ti hrozi, si kludne mozes kupit vyhliadkovy let a pofotit toho mnohonasobne viac. a z ovela lepsej perspektivy. 
tak tomu by som neveril
))
Taketo "jednoduche" vysielace maju vacsinou len alarmom chranenu technologiu, vystup k stoziaru moze byt zamrezovany, to je asi tak vsetko. A silno pochybujem, ze by ta tam servisak pustil, nik si ta nevezme na zodpovednost. No a skutocny pruser by bol keby si sa stveral na vysielac ministerstva vnutra alebo obrany 
-
Michaelo
Hardcore addict
Keď som to pozeral tak mi bolo fakt nepríjemne a to som vedel že sedím na stoličke. Stále som len čakal kedy spadne (hlavne ak sa pozrel hore).
Potom si človek uvedomí že sa istí raz za čas aj to iba na chvíľku a ten vrch? Trafilo by ma už na začiatku
Bez padáku by som tam rozhodne nešiel. Ako povedali, ak začne búrka, nie je žiadna rýchla cesta dolu. Rozhodne by som im balil padák. Síce je to KG navyše ale aj šanca prežiť pád.
Nečítal som celú tému, tak sorry ak to bolo spomenuté. Ty tam chceš spraviť pekné zábery, a dokonca panorámy, ale nemáš pocit, že ti tam to hafo tyčiek bude v zábere zavadzať?