mam27 za sebou 2 vztahy ktore trvali dokopy 10rokov(studentske pletky nepocitam),prvy sa skoncil po 5rokoch pre priatelkinu
neunosnu ziarlivost a aj spoznanie tej dalsej ktora ma pred mesiacom poslala k vode(ako sa hovori pozicane sa vrati),dovod bol
ze neplanujem buducnost a za 4 roky sme sa nikam neposunuli(uz ma ineho...) Ked sme sa davali dokopy bola mila,skromna
chapava,uz vtedy mi bolo jasne ze som nasiel to co som hladal,myslel som na svadbu atd..,ale jednoducho moj zivot nikdy
nieje presne vymerany ako si to zrejme myslela ona,niesom ani dobrudruh ale necitim sa na zalozenie rodiny,cele 4roky som sa onu staral pretoze nemala pekne detstvo ani vztahy a ja som chcel aby konecne sa mala pri niekom dobre,posledny polrok som
sa vsak zmenil bol som nevrli ani sex ma uz nezaujimal
tiez ma s@re ze som vlastne zabil pomali 10rokov a h@vno z toho,momentalne som v totalne hlbokej depresii sedim doma nic ma nebavi jednoducho prazdnota,som introvertny zabavac
tak verim ze som Vam nepokazil tuto peknu nedelu aj ked mi je vlastne jedno ci svieti slnko alebo prsi