The Witcher 2: Assassins Of Kings
Re: The Witcher 2: Assassins Of Kings
Hneď po prvom súboji s mečom som si povedal:to čo má byť(na ten systém boja).Ale dám tomu ešte jednu šancu lebo zaklínač určite nemá zlý príbeh.
Dá sa povedať že Zaklínač dvojka je moja obľúbená hra. Zo začiatku som mal podobné pocity ale neskôr som sa do toho dostal. Nemôžeš súdiť hru podľa prvých 10 minút.
O bezduchej sekačke by som nehovoril ani náhodou, príbeh je dobrý, aj keď je pravda že ten čo nečítal knihy môže byť stratený. Tvoje rozhodnutia majú vplyv na smerovanie tvojej postavy takže znovu hratelnosť tu je veľká.. Ja som tú hru dohral 3krát, posledný krát na temnej obtiažnosti, a teším sa keď ju budem hrať štvrtý krát
Pokúšal som sa hrať aj zaklínača 1 ale vôbec mi to nesadlo..
O bezduchej sekačke by som nehovoril ani náhodou, príbeh je dobrý, aj keď je pravda že ten čo nečítal knihy môže byť stratený. Tvoje rozhodnutia majú vplyv na smerovanie tvojej postavy takže znovu hratelnosť tu je veľká.. Ja som tú hru dohral 3krát, posledný krát na temnej obtiažnosti, a teším sa keď ju budem hrať štvrtý krát
Veď ja tu celý čas hovorím o Zaklínačovi jednotke.
mne zas viac vyhovovalo ovládanie v jednotke, najviac ma iritovala nemožnosť vypiť elixír počas boja, čiže keď som nevedel, že bude boj, nikdy som nemal žiadne vypité
Mňa zarazil ten bojový systém.Dá sa tam vôbec nejako brániť? či mám len sekať a sekať? 
Aha, zmiatlo ma to že toto je téma o Zaklínačovy 2K!K0 napísal:Veď ja tu celý čas hovorím o Zaklínačovi jednotke.
Preto som to dal sem lebo som chcel vedieť či na seba naväzuje príbeh jedničky a dvojky.
Brániť sa dá dobre pohybom. Dvojité stlačenie pohybových kláves je na rôzne úskoky, kotúle a premety ktorými sa dá vyhnúť úderom. Inak je najlepšia obrana nepustiť súpera k iniciatíve a zneškodniť ho neustálou ofenzívou. Animačky útokov v jednotke sa mi veľmi páčili a bolo ich ozaj pestré množstvo (na každý štýl boja a každý druh meča iné). V jednom sa tuším na tom maximálne dlhom kombe oháňal aj oboma mečmi naraz. To mi v dvojke dosť vadilo - podstatne menej animácií útokov.
OK no zajtra tomu dám druhú šancu.Lebo 2jka ma veľmi láka ale nechcem sa do nej púšťať bez prejdenia jednotky.
Mna jednotka totalne prestala bavit, ten system klikania pride hned stereotypny kazdy boj je vlastne o tom istom len 3 krat kliknem na nepriatela behom nejakej casovej udalosti a to celu hru, ako keby som ani neovladal postavu ale sa len pozeral na predanimovane sceny a navyse obtiaznost je tu uplne nevyvazena, celu hru vsetko kosim aj bossov bez problemov a zrazu si v mocarinach neviem dat rady s nejakymi strielajucimi rastlinami. Proste hroza a navyse ten cesky dabing je otrasny kazda 6 postava ma rovnaky xicht, cele divne. Dufam ze dvojku vylepsili a nebudem z nej sklamany ako z jednotky.
Presne o tom hovorím,mňa to prestalo baviť po prvom boji.Neviem prečo do starších hier tlačili CZ dabing.Oveľa lepšie sa to počúva v angličtine+titulky.
Angličtina nemá so Zaklínačom nič spoločné a ja by som si nevedel predstaviť Geraltov svet inak, než v češtine (pokiaľ by som teda nebol Poliak).
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zaklínača som hral v angličtine a dvojku v polštine. Vážne odporúčam
. Inšpirovala ma recka na games.cz
Ked si kupim tuto verziu: http://gametime.cz/zaklinac-2-vrahove-kralu.html je mozne do nej nejako dat cestinu, kedze sa v popise pise, ze cestina k tomu nieje?
Zdravim, som cca v polovici 2 kapitoly a stale nie a nie najst quest sestricky? Kde presne sa nachadza?
Dik
Dik
Neviem presne, na aký quest narážaš. V prvej kapitole si sa pridal k elfom alebo modrým pruhom?
K elfom, no ten quest sa vola sestricky, je nepovinny... podla navodu sa k nemu dostanem tak ze sa pridam k diskusii nejakych vojakov v zapadnej brane Vergenu, no len problem je ze som vsetko prebehol a nic. Alebo sa mi ten quest ukaze iba v tom pripade, pokial som sa pridal k Vernonovi Rochovi?
ja som to presiel po polsky, casom sa clovek tak vzije do tej polstiny, a tie hlasky polske niektore su brutalne 
Mne to seka od zaciatku...
pls pomoc poziadavkz na to am ale hned ako zacnem tak to seka a nejde to hrat pls pomoc prenastavvoval som grafiku vsetko.. ale nepomaha
skús stiahnuť nové ovládače grafiky alebo kúp originál keď ho náhodou nemáš.