League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa zeto750 »

Nieco na tom mozno bude, ja osobne reportujem casto a este som nikdy nedostal ban, ak nahodou nafeedim ospravedlnim sa s tym ze nie vzdy sa dari cloveku a osobne sa nepovazujem za nejakeho pro gamera, ja si LoLko zaram len obcas aj to len tak z nudy, nazval by som to rekreacne...
V poslednej dobe sice mame skoro same prehry ale tak za posledny mesiac som mal mozno 15 hier dokopy a z toho ani nie 5 vyhier, ak sa nedari dalsiu nehram, ale uz dlho som nemal vyrovnanu hru, stale ich bude rozbijeme niekolko nasobnym vysledokom alebo opacne ... ale snazim sa nefeedit to je podla mna zaklad, netreba mat kopu killov ale nedat killy superom.
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@ephramko: prepac, ale my si nemame ako overit co ty robis ked hras + ako sam tvrdis, nabadal si spoluhracov, aby daneho hraca reportli (ako vies, in-game chat je dostupny takze co sa pise v hre riot vidi). Ako som uz pisal vyssie, kazda ma sovju hlavu a normalny hrac dokaze daneho hraca napomenut ci ignorovat. Proste daj ignore a KONIEC. Uz to neries. Ty ho reportni, riot si precita in-game chat z hry a hotovo.

Tiez ako pises ze si dostal ban za to ze si nadaval druhemu hracovi. A ty vies, ci ten hrac ktory ti nadaval ban dostal? Nevies. Mozno dostal, mozno nie. Kazdopadne zas, ignore a koniec. Nemas co riesit. Inak v drvivej vacsine za to nemoze riot, ale tribunal komunita. I ked oni si tribunal aj tak kontroluju, par tisic hracov mozno len odsuhlasia spolu s hracmi. Ja neviem ako to funguje. Uz si jeden ban dostal, toz si na ciernej listine u nich. Mozno ta stalkuju a maju tvoj nick vylepeny v kancelarii :)

Ty sa nemas venovat debate ale hraniu. To ze ty niekoho ignorujes neznamena ze s nim nemozes hrat. Dokonca sa ti hra lepsie. Neraz som vyhral hru takym sposobom, ze sme mali v hre uz od zaciatku nejakeho ragera. Ignorovali sme si ho vsetci a ked chalan videl ze mi nik neodpisuje, venoval sa hre a hral dobre (hru sme vyhrali). Ja som tiez par krat vybuchol, ale to ma stve viac, ako ked mi niekto nadava v takejto hre. Ignore, koniec, venujem sa hre. Nauc sa to, dobre sa ti bude hrat.

Naco by si mal riot komplikovat system este dalsim systemom? Uz dost co maju vela prace s tribunalom, tak by mali mat este pracu s pridavanim plusovych bodov? To by sa potom nepravom zvysovalo a za to by sa rozdavali bany. Zas dalsi zbytocny kolobech. Treba to zjednodusit, nie zkomplikovat.

Ako hovori zeto.
Mne sa tiez par krat stalo, ze som hral fakt, ale naozaj velmi zle. Ospravedlnim sa v hre aj na priek tomu ze mi nadavaju a potom som len ticho a pocuvam co odomna chcu. Snazim sa najviac. Keby som hral zle, nadavali by na mna a ja by som sa este nasral ze mi niekto nadava do kktov a oplacal by som to, tak by som si ten ban zasluzil. Ked viem ze hram zle, tak sa ospravedlnim a neriesim. Snazim sa napravit si reputaciu (aj sa mi to casto podarilo, i ked ma nikto nepochvalil, aspon mi uz nevypisovali ze som hru doje***).
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ja som to uz tiez tusim vyuzil, teraz by som najradseh vratil evelynu jak ju doje*ali, v poslednom case hravam len ARAM a mam nervy ked mi ju tam hodi
mufazo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mufazo »

by ma zaujimalo kto vymyslel ten ARAM len kazi hru ostatnym hracom... su 4 premade ARAM hadajte ci som s nimi... a skuste uhadnut ci to bol win
lekoklatik
VIP
VIP

Nikto ta nenuti hrat ARAM ;)
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

ARAM ma nebaví už len z toho dôvodu, že to je len jedna lajna/linka. A nedá sa tam dobre farmiť :smt017
A musím sa pochváliť. Z ela 900 som to vytiahol na 1307. Hral som prevažne supportov. Ale ak som mal hrať aj inú rolu tak som sa samozrejme nehádal, nech si hrajú čo chcú. Takto sa predišlo hádkam v hre.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

ARAM nie je o farmení, ale o vyblbnutí sa...
mufazo
Expert
Expert

lekoklatik napísal:Nikto ta nenuti hrat ARAM ;)
si ma nepochopil.. dostal som 4 premade co sli random a do stredu. Ja som bol bot 1vs2 a to sa fakt nedalo... cisty lose kvoli niekomu kto sa chcel vyblbnut
lekoklatik
VIP
VIP

:D :D :D
ARAM

All
Random
All
Mid
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

ARAM a bot ? WTF :mafia:
mufazo
Expert
Expert

boze ty 4 hraci boli premade a rozhodli sa ist random a do stredu ja som nebol s nimi premade a nechcel som ist s nimi do stredu lebo mi to pride dost velka somarina. Som siel radcej bot. Chapete uz? :D
lekoklatik
VIP
VIP

Tak si sa nemal napojit do hry s nazvom ARAM.
V tomto pripade si bol debil ty, nie oni.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

to si teda moc nevyhral :P keby ides na stred tak tam mas aspon trocha adrenalinu a zabavy :P takto si mal len nervy
mufazo
Expert
Expert

top pushli az po inhibitor, mne dole znicili len 1 vezu a ty 4 dmnti v strede dali len 1 vezu. Ked uz boli 4 na jedneho tak mohli toho urobit viac. Proste zabavu by som si aj tak neuzil lebo co je zabavne na prehre.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Kámo radšej už nič nepíš..ty sa tu sťažuješ ešte?..ty si sa napojil do ARAMU, nerešpektoval si pravidlá hry a celé si to posral..potom to tak aj vyzeralo..
mal si ísť na mid ako tvoji 4 spoluhráči..najprv si zisti do akej hry sa napájaš.
mufazo
Expert
Expert

? fetujes?
som nesiel custom... Mi potom vysvetli ako mozem ovplyvnit kde sa napojim
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Moja chyba, cely cas sa tu bavime o ARAME, plus to tvoje vyjadrovanie, všetci si mysleli že si hral aram
lekoklatik
VIP
VIP

mufazo napísal:by ma zaujimalo kto vymyslel ten ARAM len kazi hru ostatnym hracom... su 4 premade ARAM hadajte ci som s nimi... a skuste uhadnut ci to bol win
tu si hovoril o tom ze si hral aram a o tomto poste sa tu vsetci bavime.
Nevies co je ARAM (to nie je hanba, hanba je ked sa bijes do prs a stale nevies za co) tak sa stalo nedorozumenie.
Povedal si ze si hral ARAM. Ak si ho hral, hral si ho zle. Kedze 4/5 hracov boli na mide, asi si fakt hral ARAM. Ale to je jedno.
Nabuduce pouzivaj len tie skratky, ktorych vyznam poznas.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

To sa mi stalo.Som sa napojil do rankedu,pozdravil som a hovorim,ze mozem hrat cokolvek.Vsetci ostatni sa hadali,ze idu mid.Tak si aj vsetci pickli mid,kedze som bol posledny pickol som mid,lebo mi bolo jasne,ze nevyhram.Ale to este za cias,kedy leave znamenal stratu ela.Nabehli sme na mid vsetci ako velka voda a este sme aj vyhrali,wtf? :Dtym chcem povedat,ze si sa mal mozno prisposobit a ist na mid s nimi,vsak ked uz trolit,tak poriadne aspon :)
lekoklatik
VIP
VIP

Mozete uz prosim prestat rozoberat mufazov fail? Alebo aspon citat to co sa pise?
On hovoril o tom ze hral ARAM. To je vsetko.
Napísať odpoveď