Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa jackb »

V for Vendetta nikdy pred tym som to nevidel, ale ani to nelutujem, lebo scenar mi pride nedorobeny a vsetko je velmi idealisticke. 7/10

Gran Torino silny pribeh, ktory nie je spraveny gycovito ako sme na to zvyknuti. vratil mi vieru v dobre americke filmy 9/10
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Bernie
celkom prijemne ma to prekvapilo, cakal som dalsi uleteny film ale bolo to velmi pohodove, kludne a mile, kto ma rad Jacka Blacka tak by si to nemal nechat ujst, ale nic blaznive vsak necakajte :)
hodnotim kladne
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

zasa sa mi dostal film ktory nedoporucam nikomu, snad len rodicom 8 rocnych deti, ktore otravuju tak silno ze neviem co s nimi...

Super 8
http://www.csfd.cz/film/278163-super-8/
2/10
(10/10-Super 8=2/10)

film som si pozrel kvoli "vyssie priemernemu" hodnoteniu, a kvoli J.J. Abrams a Michael Giacchino, ktori stoja za epickym serialom Lost.

** nasledujuci text moze obsahovat spoiler **

takze od zaciatku, deti tocia zombie film, co to uz je za kktinu - seriozne toto ako co ma byt? ale budis - vravim si, nemali tam co dat, tak nevadi, dali tam toto...vobec ma to nezaujimalo...whatever... robte si decka co chcete, hlavne ze syn policajta robi mejkap, ak toto ma byt dobry film ? ...

potom sa tam objavi typek z http://www.csfd.cz/film/69659-predcasne-vydani/ ktory asi nestarne alebo co... tak pozeram pozeram... pride scena z vlakom a pick-upom a presne tu umrie film (cca 12-15 min) a poviem si, horsie to uz nebude....tak epicky shit mohol natocit len spielberg na dochodku... ze 1tonovy pick-up zastavi plne nalozeny vojensky nakladny vlak s mnozstvom vagonov a este sa vlak rozbije na sracky...a vybuchne polka mesta.

potom ako by sa tam vyskytol pedobear a zacne riesit lasku medzi detmi ? ako sorry toto uz je sila...

mame tu USAF, len nikde som ziadne AF nevidel, prisli vlakom...ci peso ? potom tu je cernoch a 3minuty mutant, ktory pouziva ocne sosovky alebo ma brutalne sexy duhovku, uuuu so scary... samozrejme zmizne polka mesta a nikto si nic nevsimne... ale super hero decka co sa nicoho neboja ano a zacnu to riesit...

koniec tejto sracky je tiez epicky... armada ide blue on blue, a super inteligentny mimozenstan sa boji prskavky, a ohna preto podpalime cele mesto..ale nakoniec aj tak odleti lebo posklada raketu z motora, mikrovlnky, a neviem este coho...ktore nakradol miestnym obyvatelom...

to fakt dakot tomuto da 80% ?

nezachrani to ani dobra kamera, a soundtrack...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Forsaken: Film je v pohode, to len ty máš problém so všetkým čo sa ti v poslednej dobe dostane do rúk.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Bitevná loď - totálna somarina, dávam 5/10
Spoiler
typická americká sračka, kde prvá časť úplna nuda, keď sa začne bojovať tak aspoň efekty si človek vychutná. Ale tie blbosti čo tam boli... Dialogy úplne až smiešne trápne. Objekty vybuchujúce vo vesmíre (wtf? čo tam horelo bez kyslíku? čo tam búchalo vo vzduchoprázdne?), objekty z 11 prvkov mimo periodickej tabuľky (wtf? 11 stabilných prvkov ktoré nepoznáme?), driftujúca loď na kotve a samozrejme američan čo päsťami rozmlátil mimozemšťana rovnako ako v battle los angeles
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

Prci prci prcičky - Školní sraz / Reunion

20/10

tak akurat som to dopozeral a mna osobne potešilo a to dost nevidel som premieru v kinách s titulkami cakal som na CZ verziu a musim povedat .american pie zase nesklamalo :) pre mna 100% ale napadol by ma aj iny pribeh keby sa zmeni jeden detail ale to je len moja fantazia :P proste :plus: užasny film zase :) dobrá naladička s toho :) .. inač očakavam urcite dalsiu cast .. mohli by spravit pokracovanie na 4ku co sa stalo s Mattom alebo 6ku .. popripade 7cku :)

// sráči :)
Philop25
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Philop25 »

Forsaken: 90 % filmov nie su realnych a ti tu places ze vlak sa rozbije na sracky o auto.. brain on :lol:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Práve som dopozeral Cabin in the woods, dobrý film, určite sa oplatí pozrieť.
a taký menší spoiler, či skor zaujímavosť, ale pre istotu som to hodil do spoiler tagu aby to dakomu neuškodilo :lol:
Spoiler
V jednom zábere je dokonca možne zahliadnuť Boomera, Tanka a Witch z hry Left 4 Dead :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Cabin in the woods
fuu...
no čo ja viem, zo začiatku som si pripadal ako v Cerne, neskor to zacalo ako klasicky americky roadtrip horor v lese, po 20 minutach mi doslo ze to bude nieco na styl reality show horror, nakoniec to tak predsa len nebolo, podla mna to malo na viac, ten zaver mi tam vobec, ale vobec nepasoval, ten koniec mi pripadal akoby to dokoncil uplne iny scenarista, v momente ked sa dostali z toho vytahu to zacal byt pre mna Bčkovy film, ako tam vylietavali tie prisery, seriously? v momente ma to prestalo bavit, uz to nebol klasicky hunt na ludi, toto ma proste nebavilo a zaver mi proste celkovo nesadol :(
5/10 (+/- - zaciatok dobry, koniec mi nesadol)
treba vidiet, ako tu citam tak niekomu sa to pacilo, fajn, ved kazdy sme iny a kazdy sme od toho cakali asi nieco ine, ale musim povedat ze Forsaken sa svojim prispevkom uplne trafil do mojho momentalneho dojmu po filme

// ten zaver by som UPLNE prirovnal k filmu Knowing/Proroctvo s Cageom..3/4 filmu super, a potom prisli mimozemstania...WTF..ako co tam robi takyto koniec? presne toto sa stalo aj v tomto filme
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Dnes som pozrel Avengers. Celkom fajn to bolo, iba mi to pripadalo skôr ako ďalšia časť Ironman - na môj vkus bol moc stredobodom pozornosti - 4/5
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

no uz som aj ja pozrel cabin in the woods.
zmiesane pocity. oddychovka, pomerne zla vizualna stranka, vykony vedlajsich uloh-vedcov v labaku boli na zaplakanie, chcelo sa mi znich grcat, nieco tak nepresvedcive clovek dlho nevidel. hlavna postava pobavila. prave ked som netusil ci to nie je komedia niekomu brutalne odpilia hlavu. cele mi to prislo nedotiahnute, strasne to kazili vedlajsie postavy, zaver mal na viac, resp dal by som tam uplne iny, ale budis.

velmi zmiesanych 3,5/5, nenudilo, oddychol som si
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Nova Zembla holandsky historicky film o hladani cesty do Indie na konci 16. storocia. nechybalo mi tam mnozstvo krvy, ktore by tam americka produkcia dala, ale neskutocne mi vadil "americky" zaver 8/10
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Boj o patent -parádny film natočený podľa skutočnej udalosti, o boji obyčajného človeka proti veľkej spoločnosti, jeho odhodlanie a zmysel pre spravodlivosť, treba vidieť
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Les Lyonnais: Perfektný gangsterský francúzsky film, super herci (pohľad Lanvina stojí za to), dej taktiež, spracovanie detto a ako bonus namakaná muzika. Malo to štýl aj vážnosť.

8,5/10
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak dal som si v poslednom case take Krimi filmy/serialy.

The Killing (2011) 10/10 - Podla danskeho serialu. Vobec to nevyzera ako USA tvorba, skor Europska/Britska (to je len +), asi tou predlohou. Vsetko zacina vrazdiu mladej dievciny. Dvojica vysetrovatelov, ktorý spolu len zacínajú, Ona sa chystá do iného mesta na svatbu a on bol prelozený z iného mesta. Ale velmi sympaticka dvojica. Serial sleduje dianie v meste, kde práve prebiehaju volby. Zivot rodiny zavrazdenej, vysetrovanie, minulost zavrazdeneh a volby. Dost zamotané, clovek nevie na com je, uz ste si isty kto je vrah, ale take lahke to nebude. Zhltol som to ako jednohubku. Pripadalo mi to ako kniha, velmi dobe herecke vykony, hudba, kamera. Naozaj odporucam. Na konci som sa skoro rozplakal :D

Teraz nieco starsie:

LA Confidential (1997) 9/10 - Výborný film, dobova hudba, prostredie, príbeh, herecké výkony, zápletka, odporúčam.

The Usual Suspects (1995) 8/10 - Zapletka dobra, len priebeh filmu trochu nudnejsi, az na ten zaver.

Se7en (1995) 9/10 - Vyborne herecke vykony, priebeh filmu vsetko super, len na konci som cakal nieco viac, prisiel mi trochu slabsi oproti zvysku filmu.

Twin Peaks (1990) ?/10 - Momentalne pozeram, som v polovicke 2. serie. Nieco podobne ako The Killing, zabite mlade dievca, do mesta prichadza agent F.B.I. A spolu so serifom to vysetruju. Tak isto sledujeme co sa deje v celkom mestecku Twin Peaks. Zamotane tak isto super. Polovicka prvej serie slabsia, ale potom sa to rozbehne. Sem tam zvlastne psycho :D ci uz kamera, hudba alebo vykriky hercov, jak keby vsetci v meste na niecom ficali, ale asi to bude dobou.
Videl som k tomuto dosť ćasto prirovnavane the killing, ale myslim, ze su dost odlisne.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Alebo to bude skor tym, ze to reziroval David Lynch :)
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Viem, ze tu sa hodnotia filmy, ale mam taku otazocku... Existuje daka prehladna stranka, kde pisu kedy vide film v DVD klvalite? Proste film bol v kine napr. Men in Black 3 a na stranke napisu , kedy vide DVD
kludne SS a aby som nebol OT, tak:

Avengers: 8/10 - cakal som viac a cakal som, ze to bude brane viac vazne, no spravili z toho taku "komediu"
Battleship: 7/10 - super efekty, vela akcnych scen, ale bohuzial dost nelogicke a hlupe spravanie ludi a este viac mimozemstanov :D
Ted: 9/10 - uper komedia, odporucam, bavil som sa cely cas.. i ked na konci to preslo z komedie do dramy, ale dalo sa to prehryznut.
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Pisu to napriklad aj na csfd.cz http://www.csfd.cz/film/264588-muzi-v-cernem-3/
Napravo pod hodnoteniami
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Každý jeden film a jeho dátum vydania na dvd a Bluray nájdeš napríklad tu http://videoeta.com/
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

diky a este jedna otazka, ako to ze napr. na tej stranke videoeta.com pisu, ze DVD vislo 28.8.2012, ale na forach uz 3.8.2012 bol DVDrip? :P
Napísať odpoveď