Prečo muži potrebujú milenky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lumir
King
King

Re: Prečo muži potrebujú milenky?

Príspevok od používateľa lumir »

iff.. som trochu zmateny z tvojho obojpohlavneho textu. v prvej polovici si muz, v druhej zena. ta narazkoa na html kody vo mne vyvolava pocit, ze si qwerty a je ti blbe pisat pod vlastnym nickom.
.
a teraz moj pohlad na tvoje otazky:
1.) je lepsie byt milenkou alebo zenou s dietatom? z materialneho hladiska samozrejme zenou. ked milenka zunuje, dostava kopanec do holeho zadku.
2.) vie sa muz zamilovat do milenky? samozrejme. stav zamilovanosti je chemicky proces. dokazes sa zamilovat aj do "nemilenky".. napr kolegyne, s ktorou si nikdy nic nemal.
3.) dokaze z postu milenky urobit partnerku? tato otazke je zle formulovana. je chlap slobodny? alebo ma manzelku a mal by ju kvoli milenke opustit..a milenku nasledne povysit?
.
.
ad 3.) ..samozrejme, deje sa to. Ja by som to ale neurobil. Milenky su v mojich ociach pre muzov spotrebny tovar. Ak si ich vydrziavas, tak su to tvoje sukromne prostitutky. Ak si ich nevydrziavas, tak su to tvoje socialne k***, ktore ti daju gratis.
V podstate sluzia len na pobavenie a zdvihnutie vlastneho ega. Na to, aby dosiahli statut partnerky, nemaju dostatocne kvality.

Niekedy je zabavne sledovat, co vsetko su chlapi ochodnti riskovat kvoli kusku "ostaneho masa" :)
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

su chlapi o ktorych je zo strany zien vecsi zaujem ako o inych a preto tato skupina aj byva vecsinou promiskuitnejsia pretoze ma viacej moznosti ako si uzivat. A boli by hlupi keby toho nevyuzili. mne sa uz dvakrat stalo ze som mohol mat sex ale som bol vtedy vo vztahu a nechcel som podvadzat, tak ma dotycne slecny vysmiali , ze preco nechcem vyuzit situaciu ked by sa o tom nikto nedozvedel..
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

gogo ano mas pravdu taki co na to maju bola by hlupost to nevyuzit
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

ci potrebuju alebo chcu, the simply word is "no ;-)
iff
Novice
Novice

Príspevok od používateľa iff »

lumir ....
na vsetky tieto veci sa snazim pozerat realne, no najhorsie je ze tema nevera a milenky je na dennom poriadku skoro v kazdej domacnosti .
Neviem ci je lepsie byt zenou ktora porodi chlapovi dieta a zije v neistote ze ju podvadza s tym ze ma aku taku financnu istotu. No veli trpi nakolko citi ze pre muza nieje prvorada a ze vyhladava nieco zaujimavejsie. ( Nahorsie je ze to vidim vsade u kazdej mojej kamaratky, v kazdej rodine - vidim ich deti a neistotu a strach z toho ze ich raz chlap opusti a ostanu same s detmi. Uz niesu take krasne ako pred dietatom a necitia sa byt take sexy a pritazllive pre muzov, preto sa bola ze uz si dalsieho partnera nenajdu .)
Na druhej strane milenka : Suhlasim s rozdelenim na milenka vydrziavana a milenka gratis ( pre mna ale 2x uplne hlupa zena, 1x za to ze je milenka a 2. za to ze zadarmo )
Milenka takziez znasa neistotu, no popri tom dufa ze raz sa z postu milenka dostane vysssie- post partnerka. Popri tom sa ale trapi ked jej to nevychadza popri tom musi cakat kedy si dotycny muz najde cas a da jej kusocek so seba a zobere si vela s znej . Jedine v com ma navrh ze nezije az v takej strasnej neistote ako zena s dietatom lebo ma stale moznost odist a v podstate o nic nepride ak je mudra jedine o peniaze .

Ci byt zenou s dietatom alebo milenkou ? - Velmi tazke ja teda dufam ze ak sa mi raz podari najst muza s ktorym budem chciet mad dieta nebude ma podvadzat. Sama ale neverim tomu ze muz zenu nedokaze podviest ( jedine nedostatok okolnosti, financii alebo pritazlivosti - lebo ked muz tieto veci ma je magnet :-)
Ikovec
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ikovec »

Milenka je v dnešnej dobre prejavom luxusu. Ináč povedané ak som vysokopostavený človek, alebo dobre zarábam, spoločnosť v ktorej sa pohybujem odo mňa očakáva, že mám/budem mať milenku.

Časy kedy milenka bola považovaná za slabosť sú dávno preč.

Reálne teda muž na oboch koncoch ("solventný"/"nesolventný") hľadá milenku, ale každý z iných dôvodov. Jeden si chce zvýšiť ego a dokázať atraktivitu atď. Druhý ukazuje okoliu, že nato má financie a postavenie.

Samozrejme existujú muži (a nie je ich až tak málo), ktorí milenky nemajú, ale sem spadajú aj kategórie enormne submisívnych mužov, ktorí pre ženy zväčša nie sú atraktívny a rôzne iné indivíduá nepríťažlivé pre ženy a v kategórii "normálny chlap" tak ostáva pomerné úzke percento, ktoré taktiež nie vždy zvládne tlak spoločnosti počas celého života.

Takže treba hladať vinu v:

Morálnom úpadku spoločnosti,
Sociálnom zázemí a tlaku okolia,
Genetike,
Mužovi :)

Málokto má dnes také silné morálne zásady a charakter aby nepodľahol lebo: "Charakter sa nenosí, ak máš prachy NIEKTO si".
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Nato si ako prišiel, že od vysoko postavených mužov sa očakáva, že budú mať milenky? :)
Ikovec
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ikovec »

hd_ napísal:Nato si ako prišiel, že od vysoko postavených mužov sa očakáva, že budú mať milenky? :)
"To vieš, skúsenosti" 8)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

je*at, je*at, len sa nebat
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Ikovec napísal:
"To vieš, skúsenosti" 8)
Čiže sám si vysoko postavený človek a pocítil si ten tlak mať milenku na sebe? Lebo ak nie, stále sú to len kecy. :wink:
gogo956
Redeemer
Redeemer

vysoke postavenie a milenka- to proste patri k sebe. Podobnych pripadov zo zamestnania poznam osobne kopec. Ona vie ze budu peniazky a dalsie vyhody a on si uziva poziciu "alfasamca" s kočkou
okolo krku. Obe strany idu do toho vedome a vedia preco to robia. Milenke sa dost casto podari aj nechat si urobit bejbatko a ujo riaditel sa musi rozvadzat a šup do noveho chomutu, alebo ani netreba,tučne vyzivne musi platit tak ci tak :D jo jo :) Apropo to ako zenske zeru chlapov na vyssich postoch mam odskusane aj sam, velmi prijemne :wink:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

gogo.. je rozdiel medzi tym, co si napisal ty a medzi "spolocenskym tlakom", ktory opisuje ikoveg :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

lumir
ja myslim ze to nie je ani tak o "spolocenskom tlaku" ako skor o tlaku v "gaťách" :D Malokto odola ked sa mu zacne ponukat šumná 25ťka :wink:
Napísať odpoveď