Tak k môjmu problému:
Asi tak pred 4 týždňami som spoznal jedno dievča s ktorím ma zoznámila naša spoločná kamarátka (ona ma začala ako prvá kontaktovať) tak sme si zopár krát písali na nete. Neskôr sme začali chodievať von (pizza, kofola, obyčajná prechádzka). Stretávali sme sa asi 4 týždne 2x do týždňa. Od tej spoločnej kamarátky som sa dozvedel že má na mňa veľmi dobrý názor aj čo sa týka po fyzickej stránke aj vnútornej. Ja som ju bral zo začiatku ako kamarátku nič viacej (ako ma brala zo začiatku ona to neviem).
Až na jednej oslave ktorú mala tá kamarátka ktorá nás zoznámila sa to začalo komplikovať. Náhodou sme začali spolu tancovať a zrazu začal hrať sladák a my sme naďalej pokračovali v tanci (skôr sme sa obímali ako tancovali) ako tak pesničky hrali mi sme boli stále v tom objatí až to z objatia prešlo k bozkávaniu. Najskôr som nevedel ako som to mal brať po skončení oslavy som nad tým dlho premýšľal až som si uvedomil že ku nej cítim niečo viac ako ku kamarátke. Ešte pred touto oslavou sme boli dohodnutý že na ďalší deň pôjdeme na výlet. Oslava sa skončila prišiel ďalší deň a šlo sa na výlet, šli sme celá partia takže tú tému o tej oslave (bozkávaniu) som nechcel rozoberať pred ostatnými. Medzi tým sa rozprávala s tou spoločnou kamarátkou a povedala jej (ktorá to potom povedala mne) že sa jej páčim po všetkých stránkach a hodila na mňa aj zo pár pekných komplimentov
Pre obzrejmenie ja mám 18 rokov ona 21 rokov.
Ešte pár detailov aby vaše názory boli objektívnejšie.
Ja študujem práve idem do maturitného ročníka celé leto brigádujem. Mám celkom slušné vreckové takže problém v peniazoch by nebol.
Asi veľa z vás napadne, že je oveľa rozumnejšia atď. ale čo sa týka našich rozhovorov boli rovnocenné (neviem či ja som o 3 roky popredu alebo ona o 3 roky pozadu
Ona už pracuje má ukončenú strednú školu a chystá sa na výšku (dokonca na tú istú ako ja, možno aj budeme spolužiaci).
To je asi tak všetko dôležité čo ma napadlo ak máte nejaké otázky kľudne sa pýtajte.
Moja otázka: myslíte si že je v tomto prípade vek až tak dôležitý kedže si rozumieme vo veľa veciach (koníčky, škola, rôzne rozhovori) po fyzickej stránke sa tiež priťahujeme čo mi potom aj sama povedala, alebo mi len nechcela povedať skutoční dôvod prečo nechce byť so mnou?
Myslíte si že by som ju mal ďalej "dobývať" a dúfať že sa v nej ten komplex zlomí alebo sa vykašlať na to?