Re: Facebook
zdravim, neviem ci sa to stalo aj vam, ale mne sa uz nezobrazuje kto je online na lavej liste pod aplikaciami, ale uz mi ich ukazuje len vpravo v okne CHAT. Doteraz sa mi zobrazovalo kto je online vlavo pod aplikaciami (take miniatury fotiek) a teraz to tam nemam.
Tak tú lištu vypni vpravo dole "Skryť postranný panel" a bude to ako pred tým.
kliknem na HIDE SIDEBAR, chat zmizne, ale vlavo sa uz nic neobjavi. Viem co myslis, takto mi to fungovalo doteraz, no uz teraz to nejde 
Mne sa tiež stane, že mi nejde ani tam ani tam, ale pár refreshov, príp. ctrl+F5, alebo reštart prehliadača pomôže.
neviem nepomaha to nejde to 
Drž ľavý CTRL a toč kolieskom dopredu kým si to tak nezväčšíš, aby to tam bolo.minik460 napísal:neviem nepomaha to nejde to
inak povedane, ked si zmensis okno prehliadaca tak, ze ti zmizne prava chatova lista, tak sa ti zobrazia tie mininahlady nalavo.
nepomaha to vobec v tom nie je chybaPaťko napísal:
Drž ľavý CTRL a toč kolieskom dopredu kým si to tak nezväčšíš, aby to tam bolo.
Zas vymýšlajú na tom FB? Človek si trochu zvykne na to, že má na pravej strane obrazovky cez celú výšku chat a tie "flash news" od priateľov a zas vrátia chat do pôvodnej verzie. Alebo to robí len mne? 
ak máš pod 100 priateľov tuším že ti zmiznú tie flash newshd_ napísal:Zas vymýšlajú na tom FB? Človek si trochu zvykne na to, že má na pravej strane obrazovky cez celú výšku chat a tie "flash news" od priateľov a zas vrátia chat do pôvodnej verzie. Alebo to robí len mne?
Mám okolo 130+, no mne nezmizli, len sa posunuli od kraja trochu viac na stred, preto ma tá zmena štve. 
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
V poslednom čase mám problém s odosielaním správ, často sa mi stane že pošlem niekomu správu cez chat a za nejakú chvíľu sa mi tam zobrazí ten trojuholník s tým že sa to nepodarilo odoslať. Ešte horšie je to keď odošlem správu zruším okno a keď sa o nejakú chvíľu pozriem na konverzáciu tak tam tú správu čo som posielal nevidím...
Inak neviete o nejakej aplikácii v ktorej si môžem pozrieť koľko a s kým komunikujem (počet správ)?
Inak neviete o nejakej aplikácii v ktorej si môžem pozrieť koľko a s kým komunikujem (počet správ)?
-
DeJF
Addict
Neviete ako získam ten panel kde mi zobrazuje kto čo komentuje a tak? Na starom účte to mám, no na novom nie.
-
Sarger
Guru wannabe
Už to tu bolo spomínané... musíš mať viac ako 100 priateľov.
-
Hellboy248
Guru wannabe
nevie niekto ako prezerat historiu konverzacie nejako rychlejsie ako ist stale hore a nacitavat starsiu a starsiu?
-
Sarger
Guru wannabe
To by veru zaujímalo aj mňa. Škoda, že nie je možnosť ako sa dostať úplne na začiatok konverzácie...
-
weroro
Flash coder
Mne by teda ohľadne chatu niekedy dosť prišla vhod editácia odoslanej správy v prípade, že ju dotyčný ešte neprečítal.
Podobne ako sa dajú upravovať komentáre.
-
Hellboy248
Guru wannabe
ked budes chodit stale hore dostanes sa raz na zaciatok konverzacie ..bohuzial je to ale na dlhsieSarger napísal:To by veru zaujímalo aj mňa. Škoda, že nie je možnosť ako sa dostať úplne na začiatok konverzácie...
-
Sarger
Guru wannabe
Hellboy248: túto možnosť poznám, ale pri viac ako 5000 správach je to dosť od veci...
-
DanielDevil
Addict
ak hľadáš niečo konkrétne alebo vieš ako ste začínali konverzáciu daj si hľadať v danej konverzácií podľa nejakého kľúčového slova...