World of Tanks

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
arcrue
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Worlds of Tanks

Príspevok od používateľa arcrue »

Nie nic take neexistuje, to by si poto nikto goldy nekupoval...
Co inak vravite na novu fyziku? Ja vecer idem skusit test server, dufam, ze nebudem sklamany...
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Dnes ráno som to akurát skúšal - pri každej jednej jazde z hocijakého zrázu sa mi roztrhli pásy - a bolo úplne jedno, či som išiel voľným pádom, bokom, alebo priamo (pri tom poslednom nechápem kvôli čomu sa trhali). Takisto som sa čelne zrazil s T-50 (ja som mal M6) a T-50 okamžite vybuchol (obaja sme mali 100% HP). :D A ešte sa priprav na to, že veľmi kolíše fps, ping je 100+ a aj keď sa na začiatku bitky dohodne prímerie, (aby si každý mohol svojvoľne pobehať mapu) môžeš si byť istý, že ťa určite niekto napadne.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

ja som fyziku trochu skusal vcera a nevyzera to tak zle, ano dost casto to zhadzuje pasy, pri vacsej rychlosti to zvykne spravit aj dost velky dmg, ale je to celkom fun, da sa vyliezt/spadnut na rozne miesta...na sikmejsich sa to zvykne smykat, ak spadnete do velkej vody tank vybuchne atd. Osobne co som to skusal par battlov nezaznamenal som nejake vacsie problemy ako zasekavanie atd, ked som niektore strme useky presiel pomaly zisiel som aj bez poskodenia alebo zhodenia pasov... akurat co sa tyka toho noveho renderovania sa mi to az tak velmi nepaci, cela krajina je velmi svetla, vsetko je take az prilis vysvietene na moj vkus, ale mozno je to len zvykom na doterajsie nastavenia :)
arcrue
Expert
Expert

Príspevok od používateľa arcrue »

A v tom teste je len fyzika a rendering pridany, ze...
No dufam, ze to pada iba pri tych padoch a nie pri jazde s medkom po nerovnostiach... A asi sa aj horsie striela pocas jazdy...
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

arcrue napísal:A v tom teste je len fyzika a rendering pridany, ze...
No dufam, ze to pada iba pri tych padoch a nie pri jazde s medkom po nerovnostiach... A asi sa aj horsie striela pocas jazdy...
Zatial je to velmi nedoladene ale tak za par patchov to vychytaju. Bat.chat 25t je na kopcovych mapach nieco strasne. Tankom staci skocit do vysky cca. 2m a hned poskodene oba pasy 300HP dole, co je totalna hovadina.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Myslel som, že s ľahkým tankom je toto tu nemožné, ale tak pošťastilo sa :D
Prílohy
shot_043.jpg
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Jj dá sa to. Tiež som ju s T-50 pár krát dostal.
Mustafa
Medium Star
Medium Star

T-50 je taký malý super tank. :) Výborne akceleruje, dobrá manévrovatelnosť aj vo vysokých rýchlostiach, pancier je schopný odraziť strelu z 88mm kanónu a k tomu čerešnička na torte - ak sa stretne T-50 s Tigrom, Tiger je vo vážnych problémoch. T-50 ho totiž dokáže umanévrovať a rozstrieľať na cucky.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ak ho ovšem prerazíš, klasické náboje mu veľa nespravia aj keď sa dobre trafíš. Oproti T-50-2 (alebo jej náhrade) by mal menej šancí, tá je rýchlejšia, má lepšie delo ale rovnajú obratnosť. Inak len vyplytveš muníciu a môžeš kamikadze :D
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Toho Tigra som spomenul účelovo, lebo som bol priamym svedkom takejto situácie. Síce to chvíľu trvalo, lebo ako hovoríš, poškodenie z jednotlivých striel je malé, ale Tiger prehral. Ešte horšie sú na tom americké ťažké tanky - vpredu sú dobre opancierované, ale boky a zadok prestrelí T-50 ako nič (min. u T1 HT a M6).
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Bacha, T1 HT sa rýchlo otáča delo. T-50 má problém ho ubehať na otvorenom priestranstve, v meste lebo v miestach kde ho môže aspoň štrajchnúť nemá T-50 šancu (spomalí a kým naberie rýchlosť je po nej).

Viem to lebo som to skúšal proti kamarátovi ktorý mal T1 HT a nedal som ho (skúšali sme to v meste).

//autoeditácia príspevku (07 Sep 2012, 3:04)
Karmistovi: čo si tým myslel? Skúšal si to niekedy? V klane som zastával funkciu skauta aj rotách takže niečo o tom viem. Dá sa mu zdrhnúť ale sundať ho je ťažšie.
Outsider
Star
Star

Mustafa napísal:T-50 je taký malý super tank. :) Výborne akceleruje, dobrá manévrovatelnosť aj vo vysokých rýchlostiach, pancier je schopný odraziť strelu z 88mm kanónu a k tomu čerešnička na torte - ak sa stretne T-50 s Tigrom, Tiger je vo vážnych problémoch. T-50 ho totiž dokáže umanévrovať a rozstrieľať na cucky.
Tiger ma najslabsi armor zozadu na vezi a to 65mm. Inde ma vacsinou nad 80. Delo T50 ma pentraciu 75mm takze keby ten tiger mal 100% HP tak T50 nebudu stacit naboje lebo kazdym vystrelom ho neda urcite. A da aj caste penetracie bez dmg.
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Tak potom podľa všetkého mal ZiS-8 a používal podkalibernú muníciu (112 penetrácia). Aj keď...používať prémiovú muníciu v bežnom súboji. Maník bol asi pri peniazoch. :) Ale T-50-2 by si s Tigrom poradil aj bez toho - ZiS-4 a F-34 majú dostatočnú penetráciu.
Muffi
Addict
Addict

Pre T-50 je Tiger veľká výzva, nie je nemožné ho udolať, ale nie je ťo nič ľahké. No a pre T-50-2 so zručným šoférom je Tiger chuťovkou :twisted:
Outsider
Star
Star

Hrat tieto male kvazi tanky v skratke kosacky je otrava. Po dlhodobych skusenostiach som zistil, ze na to aby clovek vyhraval aspon 7/10 hier a hru si uzil pri hrani v platoone aspon 2 ludi su idealna kombinacia t-62 alebo is8.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Trochu blbost. Ja som hral casto s kamaratmi a ani si nevies predstavit co sa na mape dialo ked sme tam behali s troma T-50tkami. Kym sa nas snazili zabit zbytok teamu ich ustval (samozrejme kilov sme mali aj my dost).
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Skúšali ste niekto A-20? Ja som totiž vo všetkých WoT diskusiách čítal, aký to je strašný tank, že to je najhorší tank v celej hre, atď. Tak som sa ho rozhodol vyskúšať a mám práve opačné pocity - úplne v pohode sa púšťam do súbojov s T-50, alebo Leopardom a vo väčšine prípadov z nich vyjdem ako víťaz. TD a delostrelectvo sú úplná lahôdka, ťažké tanky sa dajú utrollovať k smrti (rozumej motanie sa okolo neho, zatiaľ čo ho spojenci trhajú na franforce :lol: ). Samozrejme, nie všetko je ideálne - zrýchlenie do 40km/h je v pohode, do 70km/h to už chvíľu trvá a pri častých manévroch padá rýchlosť (ale to je skôr problém základnej verzie, ja už mám vylepšené pásy a vodič má výcvik 100%, takže to nejak nepociťujem). K výzbroji - za reč stoja 3 delá: 37mm automat (na boj s nepriateľskými ľahkými tankami), 45mm (v podstate univerzál - presné za jazdy, aj na veľkú vzdialenosť, pomerne vysoký RoF) a 76mm (za jazdy a na väčšiu vzdialenosť veľmi nepresné, vhodné len na ničenie znehybnených cieľov).
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Mám ten tank a oproti T-50 je to šunt. Otáčanie je úplne na nič (podobné ako u Leoprda).
Muffi
Addict
Addict

A-20 väčšia maximálka, ale to manévrovanie a akcelerácie nič moc. Slabý odvar oproti T-50. V súboji s inými scoutami síce môže byť mocný protivník, ale scout by mal mať v tíme iné úlohy (spotovanie), ktoré T-50 zvláda omnoho lepšie.
Mustafa
Medium Star
Medium Star

A nejaké prémiové tanky máte zakúpené? Ja som skúšal iba Matildu, ale kvôli zlému MM ma ten tank za chvíľu omrzel. Už som rozmýšľal aj nad prémiovými T8 tankami, ale +-12 000 zlatých za jeden tank? Zdá sa mi to strašne veľa... Potom je tam ešte SuperPershing za 7200 (najlacnejší T8 premium), ale podľa reviews čo som videl ma nepresvedčil - z boku a zo zadu ho prestrelí hocikto, vpredu má síce "spaced armor", ale keď nepriateľ vie kam má mieriť, tak v pohode prestrelí a na medium tank má veľmi slabú akceleráciu a správa sa skôr ako ťažký tank.
Napísať odpoveď