Pussy Riot a ďalší politickí väzni...
Re: Pussy Riot
Áno, máme tu "bordeľ," chce to nejakého Stalina alebo Hitlera, nech máme poriadok. Primitivizmus.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
nadl, ten tvoj avatar hovorí asi za všetko
kali, keď toto píšu o pussy riot, divím sa že nenapíšu aj o vargovi vikernesovi niečo ešte oveľa horšie keď sú teraz takí ochrancovia kostolov ale to asi nazi-hooligans FK baníku most neurobia, alebo kto ten web ešte spravuje
inak asi som divný ale napríklad v texte treku "bogorodica, putina progoni" ktorého preklad som sem vešal nenachádzam žiadne "rúhanie najviac obscénneho charakteru" ako autor ktorý je tiež buď nejaký fanatik alebo disponuje najsámobjektívnejšími informáciami z 5873. konzervatívnej ruky
kali, keď toto píšu o pussy riot, divím sa že nenapíšu aj o vargovi vikernesovi niečo ešte oveľa horšie keď sú teraz takí ochrancovia kostolov ale to asi nazi-hooligans FK baníku most neurobia, alebo kto ten web ešte spravuje
inak asi som divný ale napríklad v texte treku "bogorodica, putina progoni" ktorého preklad som sem vešal nenachádzam žiadne "rúhanie najviac obscénneho charakteru" ako autor ktorý je tiež buď nejaký fanatik alebo disponuje najsámobjektívnejšími informáciami z 5873. konzervatívnej ruky
- Prílohy
-
- konykPR.jpg (112.88 KiB) 1959 zobrazení
Veď v Rusku je demokracia a ludia si zvolili Putina slobodne. Kto tvrdi o zmanipulovatelnosti tak tára,.. preto lebo sa to západným médiam nepáči a chcú vam nastoliť obraz aka je v Rusku nesloboda pritom to tak nieje. V denníku SME som raz čítal článok pred prezidentskými voľbami kde sa písalo o tom že Radičovu volia študenti, dobre zarábajuci, a úspešní ľudia. Čiste hranie na mysel čitatela,.. Aj boli rozhovory s vela hercami, športovcami ako oni budú voliť Radičovu aka to bude spása ked bude prezidentkou... Takto sa s vami hraju média! A Konyk si zažil svoje. On chcel mať normálne vystúpenia s kapelou len režim mu to neumožnoval... Páči sa mi že on si nedáva servítku pred ústa a nezapredal sa
-
p4ra
Redeemer
Famine, mozno si nieco cital, ale v Rusku si asi nikdy nebol. Pred mesiacom a pol som sa odtial vratil. A ludia, ktori tam ziju maju na to asi lepsi nazor aj pohlad, ako ho mas ty. Lebo cuduj sa svetu, nie len zapadnym mediam, ale aj mnohym obcanom federacie sa nepaci, kto vladne Rusku.
-
Waagbistritz69
King
tak tí sú určite západní agenti, heil putin & ruská überdemokracia kde najnovšie zatýkajú dokonca aj také nebezpečné živly ako tvorcov dokumentárnych filmov a podobne
ale aj tu v krajine kde sa piesok leje, voda sype a rasista je za punkovú autoritu sa máme náhodou fajn
a ohroziť to fakt mohlo jedine nastúpenie radičovej do grassalkovichovho paláca, tá by určite nezvládla plniť náročné kompetencie prezidenta SR ako podávanie rúk a podpisovanie sa
ešteže máme presidenta dobře, či famine vtedy volil skôr mikloška pretože koňýk?
s bývalým režimom malo problémy viacero kapiel a ľudí ale ich kroky v súčasnosti sa tým ospravedlňovať donekonečna nedajú, koňýk navyše spolupracoval s ŠtB, aj keď VRAJ s reformne (gorbačovsky) orientovanými agentmi
//autoeditácia príspevku (13 Sep 2012, 12:25)
nobody expects the russian inquisition aneb stredoveká mentalita strikes back: http://www.novinky.cz/zahranicni/278601 ... -riot.html
+ jeden článok z pravdy aby sa nezabudlo:
ale aj tu v krajine kde sa piesok leje, voda sype a rasista je za punkovú autoritu sa máme náhodou fajn
a ohroziť to fakt mohlo jedine nastúpenie radičovej do grassalkovichovho paláca, tá by určite nezvládla plniť náročné kompetencie prezidenta SR ako podávanie rúk a podpisovanie sa
ešteže máme presidenta dobře, či famine vtedy volil skôr mikloška pretože koňýk?
s bývalým režimom malo problémy viacero kapiel a ľudí ale ich kroky v súčasnosti sa tým ospravedlňovať donekonečna nedajú, koňýk navyše spolupracoval s ŠtB, aj keď VRAJ s reformne (gorbačovsky) orientovanými agentmi
//autoeditácia príspevku (13 Sep 2012, 12:25)
nobody expects the russian inquisition aneb stredoveká mentalita strikes back: http://www.novinky.cz/zahranicni/278601 ... -riot.html
+ jeden článok z pravdy aby sa nezabudlo:
Na margo toho môjho avataru, dám si tam čo chcem a nestarám sa kto má aký avatarWaagbistritz69 napísal:nadl, ten tvoj avatar hovorí asi za všetko![]()
kali, keď toto píšu o pussy riot, divím sa že nenapíšu aj o vargovi vikernesovi niečo ešte oveľa horšie keď sú teraz takí ochrancovia kostolov ale to asi nazi-hooligans FK baníku most neurobia, alebo kto ten web ešte spravuje![]()
inak asi som divný ale napríklad v texte treku "bogorodica, putina progoni" ktorého preklad som sem vešal nenachádzam žiadne "rúhanie najviac obscénneho charakteru" ako autor ktorý je tiež buď nejaký fanatik alebo má tie najkorektnejšie informácie z 5897. neokonzervatívnej ruky
ku koňýkovi asi len totok
Ak niekto utrpí újmu s tvojej rodiny tak si spomeň na ZÁKON A PORIADOK
//autoeditácia príspevku (13 Sep 2012, 19:24)
p4ra napísal:Famine, mozno si nieco cital, ale v Rusku si asi nikdy nebol. Pred mesiacom a pol som sa odtial vratil. A ludia, ktori tam ziju maju na to asi lepsi nazor aj pohlad, ako ho mas ty. Lebo cuduj sa svetu, nie len zapadnym mediam, ale aj mnohym obcanom federacie sa nepaci, kto vladne Rusku.
Kód: Vybrať všetko
Pussy RiotRe: Pussy Riot
Keby sa štát menej miešal do ľudských obdilí to by pomohlo viac. Stačilo by aby štát povolil normálnym sa brániť a nakúpiť zbrane, vtedy by si nikto nedovolil vystrájať také ohavnosti ako vystrájali tie kravy. Je to všetko len o tom aby za svoje okolie prevzala normálna spolčonosť zodpovednsoť a nie aby to robila štátna polícia, vtedy by sa takíto típci vytratili alebo nadobro vymizli z povrchu zemského /buď sa prisposobíš normálnym hodnotám alebo si človek uplatní svoje právo tvrdou cestou, nikto nemože narušovať súkromie iného takýmito hrubými vulgarizami, to už je aj proti princípom demokracie a samotného klasického liberalizmu, ktorý vraví, že tvoja sloboda končí na špičke mojho nosa a pussy riot tú špičku nosa sakramentsky prešvihli. Normálna väčšina takých sociopatických a psychopatických exotov zlikviduje, navyše ich ani veľa nieje, takže by sa vlastne mali cítiť ohrození. Len tak sa dá predísť tomu aby zničili normálnu spoločnosť. Žiadna polícia ani zákony tu nepomôžu, len hrubý nátlak, sila a uvedomenie si svojej povinnosti chrániť svoj osobný priestor a svoje slobody pred perverzákmi. Dnes perverzáci vyskakujú lebo sú doslova chránení štátom ale tá ochrana im dlho nevydrží.Malo kedy si prečítaš takú pravdu! Zákon robí v štáte poriadok. Kto nie je slepý a hluchý tak ak si pustíš do štátu tú pofidérnu demokraciu, tak máš v štáte anarchiu a bordeľ
Súhlasím s tým že v podstate pussy riot nepatria do väzenia ale na psychiatrickú kliniku, sú to choré osoby, ktoré nepatria do normálnej spoločnosti. Čím menej psychopatov bude v uliciach tým lepšie.
Ivan to upgradol - Pussy Riot si zaslúžili byť zastrelené "normálnymi" občanmi. 
Hughito keď ti ozbrojený lupič vstúpi na pozemok budeš sa pozerať alebo sa skryješ pod posteľ? Postavíš sa mu a zlikviduješ ho. To je normálna reakcia a to isté urobili pussy riot postavili sa ozbrojené "kurčaťom" a chlípnosťami na pozemok ktroý už nieje ich.
Hranice slobody musia byť jasné a nikto ich neurčí lepšie ako občania samotní. Keďže ty si ale dávno demoralizovaný človek toto nikdy nepochpíš.
Vôbec by ľudia nemuseli pussy riot zastreliť, pussy riot by toto nikdy nerobili keby vedeli že sú tu občania ktorý majú zbrane a ktorých tým budú dráždiť, ako sa vrvaí nedráždi medveda, lebo schytáš. A okrem toho som naznčil že tu máme aj ďalšie riešenie a tým je psychiatrická klinika kazajka a samotka. Okrem toho je úsmevné že ty sa tu hráš na nejkého obhajcu ľudských práv, ktorý shvaľuje násilie an ĺuďoch pre ich politické presvedčenie. Veď to je neuveriteľné pokrytectvo a je zaujímavé že to ty sám na sebe nevidíš.
Alebo sa iba hraješ ako neokonz z týždňa na matku terezu? A potom vypustíš z papule také veci ako že mučenie je dobré lebo z väzňov dostali čo potrebovali? Je mi z takých ľudí na vracanie. Tebe na slobode ani človeku nezáleží, tak už si to priznaj a prestaň sa za to skrývať, si obyčajný ideologický otrok a vždy budeš.
Hranice slobody musia byť jasné a nikto ich neurčí lepšie ako občania samotní. Keďže ty si ale dávno demoralizovaný človek toto nikdy nepochpíš.
Vôbec by ľudia nemuseli pussy riot zastreliť, pussy riot by toto nikdy nerobili keby vedeli že sú tu občania ktorý majú zbrane a ktorých tým budú dráždiť, ako sa vrvaí nedráždi medveda, lebo schytáš. A okrem toho som naznčil že tu máme aj ďalšie riešenie a tým je psychiatrická klinika kazajka a samotka. Okrem toho je úsmevné že ty sa tu hráš na nejkého obhajcu ľudských práv, ktorý shvaľuje násilie an ĺuďoch pre ich politické presvedčenie. Veď to je neuveriteľné pokrytectvo a je zaujímavé že to ty sám na sebe nevidíš.
Alebo sa iba hraješ ako neokonz z týždňa na matku terezu? A potom vypustíš z papule také veci ako že mučenie je dobré lebo z väzňov dostali čo potrebovali? Je mi z takých ľudí na vracanie. Tebe na slobode ani človeku nezáleží, tak už si to priznaj a prestaň sa za to skrývať, si obyčajný ideologický otrok a vždy budeš.
Áno, veď ja to chápem, treba ich zastreliť. A každého, kto vykročí z radu normálnosti. Treba obnoviť verejné vešanie, gilotínu a mučenie, veď to už nie je možné, aby toto ktosi robil a poburoval tak normálnych občanov a kazil celé generácie detí.
Ešte raz tvoja sloboda končí ny špičke môjho nosa, ty sa vyzliekaj pred mojimi deťmi navádzaj ich na také správanie ale potom sa nečuduj keď dostaneš guľku medzi oči. TO je rovanké ako keby tvoje deti indoktrinovali neonacisti. Asi by si nestál len tak a neprizeral sa. Alebo by si ich ešte obhajoval, no tak už prestaň byť pokrytec.hughito napísal:Áno, veď ja to chápem, treba ich zastreliť. A každého, kto vykročí z radu normálnosti. Treba obnoviť verejné vešanie, gilotínu a mučenie, veď to už nie je možné, aby toto ktosi robil a poburoval tak normálnych občanov a kazil celé generácie detí.
Áno Ivanko, zastrel ma a zastrel všetkých neprispôsobených a nenormálnych.
Niekedy mám pocit, že ľudia, ktorá majú najviac v papuli slovo psychiatria a kazajka, by sami potrebovali vyšetrenie (aspoň u obvodného).
Niekedy mám pocit, že ľudia, ktorá majú najviac v papuli slovo psychiatria a kazajka, by sami potrebovali vyšetrenie (aspoň u obvodného).
Inak dobre si to napísal neprispôsobiví
Ja nikoho strieľať nebudem, nemám to v genetickej výbave. Zabiť niekoho by som dokázal len v krajnej núdzi ak by som nemal žiadne iné východisko, totižto niečo také ako vražda iného ľudského stvorenia by vo mne vyvolala silné výčitky svedomia a hnus zo seba samého. To ale neznamená že si nebudem brániť svoju slobodu pred zásahmi iných. O moje psychotesty sa neobávaj aj ich mám spravené, mňa by ale tiež zaujímali výsledky niektorých ľudí tuto, pretože keď som robil psycháče videl som tam kopec mladých ľudí podobných tým tu so všelijakými poruchami osobností, ktorí si mysleli že sú úplne v poriadku a po výsledku stratili všetky ilúzie.
Daj si spraviť hughito je to jednoduché. Dozvieš sa o sebe viac a možno sa nebudeš zamýšlať len nad duševným stavom druhých ale konečne sa zamyslíš aj nad tým svojim.
Práve preto som taký podráždený a ostrý, lebo viem čo bude nasledovať a čo budú ľudia zachvíľu robiť a že mna z toho nikto nevynechá, vstupovanie do slobôd iných je dnes bežnou vecou. Nerešpektuje sa nikoho sloboda a každý si slobodu vysvetľuje po svojom. Sloboda má zmysel len vtedy, keď má presné hranice. Akonáhle niekto začne tieto hranice porušovať vznikne to čo dnes. Zo štátov vznikli mocenské molochy a z poslancov sa stali ľudia ktorí rozhodujú o našich osudoch hoci sú nami platení, teda zo sluhov sa stali pánmi. Z toho omylu ich treba čím skôr vyviesť. Sú tu nátlakové komunistické, liberálne a všelijaké iné orgnaizácie od gajov cez lezby až po pedofilov ktoré pravidelne a dennodenne zasahujú do osobnej slobody ľudí, nariadujú im čo si myslieť, čo si nemyslieť o čom hovoriť, čo nehovoriť.
Pirčom tí čo sami seba označujú za liberálov nemajú ani šajnu o klasickom liberlizme inak by svoje náhľady nepretláčali širokej verejnosti a nesnažili sa zákonmi si vynútiť ich pravidlá hry. Mňa aboslútne nezaujíma že si niekto osobne myslí že ten kto nechce imigráciu je netolernatný rasista, je to každého osobný názor a zákony sa nesmú prispôsobovať tak aby tento jendnostranný názor bol chránený zákonom.
Ty si hughito rob čo chceš trebárs sa aj vyzliekaj pchaj si kurča kde chceš ale doma, nevychádzaj s tým na ulicu nezakladaj verejné spolky a nepropaguj to lebo tým už zasahuješ do osobnej slobody iného. tr*kanie na verejnsoti a oplzlosti na verejných miestach nie sú politickou otázkou, sú to jednoducho prejavy obyčajnej nekultúrnosti a samozrejme určitej poruchy v správaní. Je to tak ťažké pochopiť? Založ si trebárs sektu a schádzatjte sa v synagóge, mne je to šuma fuk vôbec ma nezaujíma čo ty riešiš v súkromí. Ale nezasahuj do môjho okolia a skúromia pretože ja nezasahujem do tvojho.
NA Putina kašlem aj na celé pussy riot tu ide o princíp kedy sa z bandy bláznivých trpákov spravila politická fraška. Nič viac.
Tie dievčiny sú obete svojej psychopatie a hlavne západu, ktorý ich takto zneužíva. Či by v Rusku vládol Putin alebo cár alebo hocijaký človek vždy by bol dôvod cez takéto vyprodukované kauzy na to aby ho zvrhli. Okrem toho putina vôbec neobhajujem pre mňa je to rovnaká bábka ako novodobí americkí prezidenti. Len nechápem prečo by som sa mal zastávať niekoho kto verejne pohoršuje a šliape po slobode ostatných.
Daj si spraviť hughito je to jednoduché. Dozvieš sa o sebe viac a možno sa nebudeš zamýšlať len nad duševným stavom druhých ale konečne sa zamyslíš aj nad tým svojim.
Práve preto som taký podráždený a ostrý, lebo viem čo bude nasledovať a čo budú ľudia zachvíľu robiť a že mna z toho nikto nevynechá, vstupovanie do slobôd iných je dnes bežnou vecou. Nerešpektuje sa nikoho sloboda a každý si slobodu vysvetľuje po svojom. Sloboda má zmysel len vtedy, keď má presné hranice. Akonáhle niekto začne tieto hranice porušovať vznikne to čo dnes. Zo štátov vznikli mocenské molochy a z poslancov sa stali ľudia ktorí rozhodujú o našich osudoch hoci sú nami platení, teda zo sluhov sa stali pánmi. Z toho omylu ich treba čím skôr vyviesť. Sú tu nátlakové komunistické, liberálne a všelijaké iné orgnaizácie od gajov cez lezby až po pedofilov ktoré pravidelne a dennodenne zasahujú do osobnej slobody ľudí, nariadujú im čo si myslieť, čo si nemyslieť o čom hovoriť, čo nehovoriť.
Pirčom tí čo sami seba označujú za liberálov nemajú ani šajnu o klasickom liberlizme inak by svoje náhľady nepretláčali širokej verejnosti a nesnažili sa zákonmi si vynútiť ich pravidlá hry. Mňa aboslútne nezaujíma že si niekto osobne myslí že ten kto nechce imigráciu je netolernatný rasista, je to každého osobný názor a zákony sa nesmú prispôsobovať tak aby tento jendnostranný názor bol chránený zákonom.
Ty si hughito rob čo chceš trebárs sa aj vyzliekaj pchaj si kurča kde chceš ale doma, nevychádzaj s tým na ulicu nezakladaj verejné spolky a nepropaguj to lebo tým už zasahuješ do osobnej slobody iného. tr*kanie na verejnsoti a oplzlosti na verejných miestach nie sú politickou otázkou, sú to jednoducho prejavy obyčajnej nekultúrnosti a samozrejme určitej poruchy v správaní. Je to tak ťažké pochopiť? Založ si trebárs sektu a schádzatjte sa v synagóge, mne je to šuma fuk vôbec ma nezaujíma čo ty riešiš v súkromí. Ale nezasahuj do môjho okolia a skúromia pretože ja nezasahujem do tvojho.
NA Putina kašlem aj na celé pussy riot tu ide o princíp kedy sa z bandy bláznivých trpákov spravila politická fraška. Nič viac.
Tie dievčiny sú obete svojej psychopatie a hlavne západu, ktorý ich takto zneužíva. Či by v Rusku vládol Putin alebo cár alebo hocijaký človek vždy by bol dôvod cez takéto vyprodukované kauzy na to aby ho zvrhli. Okrem toho putina vôbec neobhajujem pre mňa je to rovnaká bábka ako novodobí americkí prezidenti. Len nechápem prečo by som sa mal zastávať niekoho kto verejne pohoršuje a šliape po slobode ostatných.
-
Waagbistritz69
King
tiež mi tie reči o strieľaní kadekoho pripomínajú qwertyho mierne 
a keď si predstavím bandu pravoslávnych popov ako mieria AK-čkami na ženské vo farebných kuklách
a keď si predstavím bandu pravoslávnych popov ako mieria AK-čkami na ženské vo farebných kuklách
Ja si viem ale dosť dobre teba Waagbistritz69 predstaviť s kuklou na hlave pri mučení a týraní človeka s iným politickým vyznaním. Podľa tých stránok čo máš profile, je hneď vidno kto si. Dualsitický hlupáčik- otrok hegeliánskej doktríny.
Aby si nebol prekvapený keď ťa raz surovo odfajčia "vlastní".
//autoeditácia príspevku (15 Sep 2012, 3:09)
Inak hughito ak niekto argumentuje tým že vykročenie z radu normálnych osobnsotí je v proiadku a potom argumentuje psychotestami príde mi ako hlupák, pretože všetky vedecké medicínske metódy a postupy vychádzajú z normálnych údajov, normálnych ľudí. A všetko čo sa líši od väčšinou stanoveného normálu je považované za abnormálne. Toto sa robí v medícíne na tom sú postavené aj testy krvi a všetky ostatné. Na akejsi normálnsoti. Keď neexistuje normálnosť ako potom že toto všetko vieme určiť, a ako ty chceš určovať psychotestami spôsobilosť ? Sám si vlastne priznal že Pussy riot boli abnormálne. Takže o čom to tu točíme? Nemá zmysel ďalej.
Aby si nebol prekvapený keď ťa raz surovo odfajčia "vlastní".
//autoeditácia príspevku (15 Sep 2012, 3:09)
Inak hughito ak niekto argumentuje tým že vykročenie z radu normálnych osobnsotí je v proiadku a potom argumentuje psychotestami príde mi ako hlupák, pretože všetky vedecké medicínske metódy a postupy vychádzajú z normálnych údajov, normálnych ľudí. A všetko čo sa líši od väčšinou stanoveného normálu je považované za abnormálne. Toto sa robí v medícíne na tom sú postavené aj testy krvi a všetky ostatné. Na akejsi normálnsoti. Keď neexistuje normálnosť ako potom že toto všetko vieme určiť, a ako ty chceš určovať psychotestami spôsobilosť ? Sám si vlastne priznal že Pussy riot boli abnormálne. Takže o čom to tu točíme? Nemá zmysel ďalej.
Ahm, takže supermarket a múzeum sú súkromné ustanovizne? Zaujímavý záver, Ivan. Tvoje typické dlhé príspevky s malou výpovednou hodnotou, trepaní o ničom a fascinujúcim záverom v zmysle kontextu témy o ktorej sa bavíme. Alebo máš azda pocit, že PussyRiot niekomu násilne vtrhli do bytu a začali onanovať s kurčaťom pred ním a jeho deťmi?
Bližšie sa netreba vyjadrovať, všetko k PR čo som chcel napísať a objasniť som aj napísal, je to tu v téme. Kto to chce pochopiť, pochopí, môže aj nesúhlasiť, ale to, čo tu predvádzaš ty, navyše po funuse, je, ako povedal Paľko, patologické blúznenie.
Bližšie sa netreba vyjadrovať, všetko k PR čo som chcel napísať a objasniť som aj napísal, je to tu v téme. Kto to chce pochopiť, pochopí, môže aj nesúhlasiť, ale to, čo tu predvádzaš ty, navyše po funuse, je, ako povedal Paľko, patologické blúznenie.
Asi ti niekde unika pointa toho celeho nackovskeho clanku, deto aj empikovi.Waagbistritz69 napísal:kali, keď toto píšu o pussy riot, divím sa že nenapíšu aj o vargovi vikernesovi niečo ešte oveľa horšie keď sú teraz takí ochrancovia kostolov ale to asi nazi-hooligans FK baníku most neurobia, alebo kto ten web ešte spravuje
A ty co si robil nejaky volebny prieskum po celej krajine?p4ra napísal:Famine, mozno si nieco cital, ale v Rusku si asi nikdy nebol. Pred mesiacom a pol som sa odtial vratil. A ludia, ktori tam ziju maju na to asi lepsi nazor aj pohlad, ako ho mas ty. Lebo cuduj sa svetu, nie len zapadnym mediam, ale aj mnohym obcanom federacie sa nepaci, kto vladne Rusku.
Aj tu napr na fore vseci nadavaju na Fica a aj tak ho zvolila temer polovica naroda. To znamena ze tvoja skusenost je nic.
Hughito za to že ty nedokážeš prečítať a nieto ešte pochopiť tri rozvité vety ja nemôžem, nemôžem ani za to že sa nedokážem vyjadrovať tak tupo a jednoducho v hlohých vetách, to dokáže len pubertiak a nedovzdelaný človek bez dostatočnej slovnej zásoby. Navštív svojho logopéda a nauč sa čítať nahlas keď ti to po tichu nejde. Inak to nevidím. A čo sa týka tej malej výpovednej hodnoty tú majú len pre ľudí ktorí im nerozumejú. A stavím sa že ty takým veciam ako hegelianizmus a dualizmus nerozumieš, pretože by si inak nebol sám jeho obeťou.hughito napísal:Ahm, takže supermarket a múzeum sú súkromné ustanovizne? Zaujímavý záver, Ivan. Tvoje typické dlhé príspevky s malou výpovednou hodnotou, trepaní o ničom a fascinujúcim záverom v zmysle kontextu témy o ktorej sa bavíme. Alebo máš azda pocit, že PussyRiot niekomu násilne vtrhli do bytu a začali onanovať s kurčaťom pred ním a jeho deťmi?
Ale neboj sa ty mi nerozumieš nielen v tejto téme a ani nemôžeš.
-
seth82
Darca
Pre hore reagujúceho diskutéra, ktorý iných opľúva vo svojom príspevku, že nevedia čítať: http://www.hojko.com/post1884216.html#p1884216
-
Waagbistritz69
King
čo ja viem, reagoval som aj na niečo iné odtiaľ a eMPiko už nespomínal vobec nič ohľadne NS orientácie toho zdrojakali520 napísal:Asi ti niekde unika pointa toho celeho nackovskeho clanku, deto aj empikovi.
som zahanbený, idem do súkromiaIvanSk napísal:Ja si viem ale dosť dobre teba Waagbistritz69 predstaviť s kuklou na hlave pri mučení a týraní človeka s iným politickým vyznaním. Podľa tých stránok čo máš profile, je hneď vidno kto si. Dualsitický hlupáčik- otrok hegeliánskej doktríny.
//autoeditácia príspevku (20 Sep 2012, 00:04)
Pussy Riot podpořte, ale nezapomeňte na dělníky z Kazachstánu - jsou na tom hůře a západ se jich nezastane
Hrozí jim od dvou do šesti let ve vězení. Dvanácti ropným dělníkům ze západního Kazachstánu soud zamítl odvolání a stojí tak za tím, že by za účast na stávce měli jít za mříže. Loňská stávka skončila policejní střelbou do manifestace, která za sebou nechala přinejmenším šestnáct mrtvých a čtyřiašedesát zraněných. Kauzu připomíná server libcom.org.
Jedna z aktivistek Roza Tuletaeva se dočkala snížení trestu ze sedmi let na pět, její rodina se ale obává, že je to součástí policejního tlaku na to, aby v nadcházejícím jiném soudním přelíčení odhalila důkazy proti politické opozici. Kromě toho jí vyhrožuje bezpečnostní služba, že se něco stane jejím dětem.
Soudce Maksat Beisembaev jinak téměř všechna odvolání zamítl. Vězňům neumonžil se líčení zúčastnit.
Obhájci proti rozsudkům argumentovali tím, že se jejich mandanti k účasti na protestech přiznali, že měli čisté trestní rejstříky, že se v některých případech obžalobě nepodařilo prokázat důkazy, že mají odsouzení malé děti a jsou v mnoha případech jedinými živiteli rodin.
Rozhodnutí soudu bylo další ranou komunitě Zhanaozen, ropného města, kde policie loni 16. prosince střílela do davu demonstrantů požadujících lepší mzdy a pracovní podmínky. Zabila tehdy přinejmenším šestnáct lidí, čtyřiašedesát zranila.
Rodiny uvězněných a jejich kolegové z práce novinářům v zaplněné soudní síni řekli, že jsou šokovaní.
Rozezleně porovnávali verdikt s rozhodnutím soudu ve věci bývalého starosty města Zhanaozen Oraka Sarbopeeva a Zhalgase Babakhanova, kteří byli odsouzeni za rozsáhlou korupci na dvouletou podmínku.
Lidskoprávní aktivisté se obávají, že tlak na Tuletaevu ze strany bezpečnostní služby souvisí s procesem proti politickým opozičním aktivistům Vladimiru Kozlovu, Seriku Sapargalimu a Akzhanatu Aminovu. Ti jsou obviněni z provokování sociálního konfliktu, protože podpořili loňské stávky ropných dělníků.
Její dcera Aliya opozičním listům sdělila, že jí matka volala z vězení a řekla jí, že jí důstojníci tajné služby KNB pohrozili, že „něco udělají“ jejím dětem.
Aliya má za to, že Roze Tuletaeve vyhrožoval tentýž důstojník, který ji mučil v zadržovací vazbě. Rovněž si myslí, že KNB matku donutila podepsat prohlášení proti Vladimiru Kozlovu, tajná služba se však bojí, že by to mohla u soudu odvolat.
Pussy Riot jsou cool a fotogenické, ropní dělníci nejsou.
Putin je proti západním zájmům, kazašský stát otevřel dveře zahraničním investicím.
Rusko nevychází vstříc západním společnostem, Kazachstán vítá miliardové investice firem jako British Gas, Agip, ExxonMobil a dalších.
Pussy Riot proto podporují nejen levicové listy jako The Guardian, The Independent, ale i konzervativní jako Daily Mail… podpora „bezejmenných“ ropných dělníků z Kazachstánu je jen na vás, dodává blogger na libcom.org
bližšie info: http://www.ezurnal.cz/generate_page.php3?page_id=9557